crouch oynuyor bitti traş 4-0 olur bide ibrahim kaş varken neden diatta oynuyorki diatta ile toraman üst üste çıksa gene crouch vurur kafayı
liverpool orta kessin yeter
Printable View
crouch oynuyor bitti traş 4-0 olur bide ibrahim kaş varken neden diatta oynuyorki diatta ile toraman üst üste çıksa gene crouch vurur kafayı
liverpool orta kessin yeter
İnanılmaz defansif kadro ile çıkıyoruz sahaya.
İşimiz oldukça zor.Kontraları kesinlikle değerlendirmeliyiz.Yoksa çok kolay yeniliriz.
maca az kalda. kadromuz cok defansif 3 attack oyuncumuz var. ertugrul hoca bence kontralarnan kazanmaya planliyor ya da beraberlik icin oynar.
insallah yeneriz.
.
.
.
Birleştirilen Mesaj:
1-0 pffff yedik hemen.
Hakan'ın klasik hatası ve gol. Hakan üstüne gelen her topu elinde tutamıyor mutlaka sektiriyor oda gol oluyor. Hadi sert geldi tek yapman gereken topu tam önünde doğru sektir. Uzağa doğru değil. Beşiktaş'ın Kaleci Koçlarının iyi olduğuna inanmıyorum. Beşiktaş ilk yarıyı en kötü berabere bitirmeli.
maç farka gidicek gibi.Çok kötü oynuyor bjk.Ayrıca defansıda çok kötü...
Gol Coruch.Malesef yedik :(
haydi BJK.kalk ayağa inşallah bir beraberlik çıkarırız
boyle giderse liverpool bize fark atar.
2-0 Benayoun.
Kötü oynuyoruz ama maçın en güzel yanı taraftarımızın 2-0'dan sonra bile Liverpool taraftarından bir sürede olsa daha fazla bağırmasıydı ve desteğini sürdürmesiydi. :)
En azından beraberlik diyeceğim ama ortada pek futbol yok. Umarım 2.yarı işler düzelir...
Malesef kötü oldu 2.gol....
Yapacak bişey yok.İlk golde Crouch biraz şanslıydı.Tüm seken toplar önüne geldi.2.golde hakemim yanlış taç kararı ile defans dengesiz yakalandı..Bu saatten sonra puan almak çok çok zor.Bari fark yemeyelim.Bu arada kadromuzun gençliğinin sıknıtılarını da görüyoruz.M.Sedef Paf takımda oynuyordu geçen haftaya kadar:S.Özkan gereksiz bir kart gördü.Porto maçında yok!.S.Kurtuluş taç pozisyonda itiraz etmek yerine oyun devam etmeliydi.Delgado bütün aldığı topları ezdi:mad:Bobo ilerde yalnız.Higuain neden oynamaz ki?Korkak futbolun sonuçları bunlar.Ertuğrul hocadan 1 veya 2 değişikli bekliyorum.Neyse 2.yarıda Allah yardımcımız olsun.Başarılar Beşiktaşım.
Artık böyle bitsin diyorum temennim bu yönde.
Kartal Gol Gol Gol !
Kazandığımız bir taçı bile olumlu kullanamadık,adamlar ise 2. golün pozisyonunu taçla başlattılar-gerçi taç bizimmiş ama şimdi buna girmeyeceğim:D-.Hakan Arıkan ilk gol de elinde geleni yaptı ama Crouch'a resmen pas verdik yani..Dönen topa da kimse hareketlenmedi gibi ama tam anlayamadım,adamlar bile kalecisinin o topu kurtaracağına inanmıyor herhalde..Bir Koray'a bakıyorum bir Cisse'ye bakıyorum.Transfer olduğunda bu adamın Koray'dan ne farkı var dediğim için kendimden utanıyorum.Koray ne faydalı bir top kesebildi,hiç bir zaman olması gerektiği yerde değil,sahada ne yapacağını bilmez bir şekilde oynuyor,ne takımı atağa kaldıracak faydalı bir pas verdi..Yani böyle olmaması lazım Koray'ın kendini toplaması lazım.Serdar Kurtuluş ve Serdar Özkan kanadı ise tam rezalet bu maçta bence..Takıma hiç bir faydaları yok,Serdar Özkan doğru düzgün oyuna bile katılmıyor.Zaten atağımız yok,defanstan istediğimiz gibi top çıkartamıyoruz,hücumda çoğalamıyoruz.Yani yok oğlu yok bir pozisyondayız,ikinci yarı oyuna Batugol yada Higuain girerse belki 1 gol atar 1 yeriz böyle devam ederse gol falan atamayız ama büyük ihtimalle yemeyizde belki bir tane yeriz bilmiyorum.Porto'da öndeymiş,grupta şansımız çok azalacak ama işte mental açıdan zayıfız bir kere,adamların hepsi topu ayağına bekliyor(bir kaçı hariç),yenilen iki gol de çok acemiceydi..
8 adam ile defans yapmaya çalışıp her kaptın topu Reina veya rakip savunmaya atarsan v 90dk yi böle gerçirceğini planlıyosan sonuç böyle olur... M.Sedef seçimi çok yanlış... 2.golde haksızlık var gördüm kadarıyla top kimden çıktı tam emin değilim ama orta saha çizgisinin gerisinden çıktı Riise orta sahanın bu tarafından attı iptal olması lazımdı... Maçı böyle olcağı belli idi eskiklerde var sağlık olsun...Diatta bence en iyi oyuncumuzdu ilk yarıda...
iddaa da bugun maca alt verdim bjk liverpoola karsı erken gol yemez iyi kapanır diyodum ama sacma sapan 2 gol yedik artık iddaa falan önemli degil macı burdan cevirmek zor ama en azından biraz daha üstün oynamalıyız yoksa macın gidisi gidiş degil farklı kazanacak gibi oynuyo liverpool hızlarını kesip hücum yapmaya baslamalı besiktas
Benayoun 3-0:mad:
Pufff. İzlenmez artık bu maç. :(
ah hakan ah 4-0 yine benayoun
Benayoun attı 4 oldu. :(
Benayoun çok beleşçi :D Liverpool gerçek futbolunu oynuyor.5'ten fazla atabilir..
Bu kadar da olmaz.Diatta'ya bak:mad:.Ya da bırak Diatta'yı Hakan'a bak:mad:.Hakan kredisini bitirdi!Nerdesin be Gökhan Zan,nerdesin be Tello!
Daha yeriz benden söylemesi:mad:
6-7 olur bu maç..
Dakika 56: Gol
Liverpool'un sol çaprazdan kazandığı serbest vuruşu Gerrad kullandı, Hakan'dan dönen topu Benayoun tamamladı: 4-0
Dakika 53: Gol
Sağ kanattan gelişen Liverpool atağında ceza sahasında topla buluşan Rise sert vurdu Hakan'dan dönen topu Benayoun tamamladı: 3-0
Dakika 19: Gol
Ceza sahası içinde topla buluşan Crouch şutunu çekti Hakan'dan döndü dönen top Crouch'ın önüne geldi ve sadece topa dokunması yetti 1-0
3 golde top hakandan dondu bu hakanda hic top tutamiyor
hakan out ! rustu in !!!
artik bence rustuyu oynatmaliyiz murat ya atilla da olabilir hakandan iydir artik butun takimlar orgenmistir bize nasil gol aticani biri sert vurcak biri de kaleye yakin mesafede topu hakandan beklicek.