Hakan Şükür o kadar emek verdiği takımı Galatasaray'dan başka takımda futbolu bırakmaz.LA Galaxy'e gideceğini hiç sanmam.
Printable View
Hakan Şükür o kadar emek verdiği takımı Galatasaray'dan başka takımda futbolu bırakmaz.LA Galaxy'e gideceğini hiç sanmam.
Kime anLatıyorumkı ben boşuna zamanımı öLdürmüşüm.. Tmm arkadaşLar KraL'ınız süper dünyada eşi benzeri yok..Ne Kasacam forumdayız aLt Tarafı.. Acaba kaçınız uzun uzun yazıyorsun diyenLer o yazdıkLarımı baştan aşa okumuş yada okurken oLaya Tarafsız bakmış .. Şu yazdıkLarıma tarafsız oLan insanLar katıLır.. Ben Hakan bu başarıları elde etmedi demedim.. Hakan'ın futboLcuLuğu beğenmiyorum dedim .. Ne kadar zorunuza gitti ya anLamadım
Yunan Gazeteleri Dünkü Maçtan Sonra En iyi Cevabı Vermiş...
Yazının tamamını koymuyorum hakan hakkında yazdıkları...83. dakikada ''Yaşlanmak nedir bilmeyen'' Hakan Şükür'ün kaydettiği 3. golün ise Yunan ekibinin ''pastasının üzerine kiraz'' misali düştüğünü kaydetti.
Hakan Bıraksın Artık Ya. :)
hakan dün gece çok güzel biraktı
Gece gece güldürdün beni Emre yav.. :D
krallllllllllllllllllllllllllllllllllll abim kadar severim beğenmeyen benim için futbolun f sinden anlamıyordur kral tartışılmaz alkışlanır
Kral'ın futbolu Galatasaray'da bırakması gerekir bırakıcaksa Galatasaray'da bıraksın
Hakan Sükür Türkiyede tartisilacak en son oyunculardan, yeter bee artik.
Konu'yu kapatirmisiniz,Lütfen.
futbolcuyu begenmiyorsaniz, illada gelip kötülemekmi gerekiyor..?
Bu laflar özellikle Shamur1're.
Durmadan kendi tuttugun takimin oyuncularini öve öve bitiremedin yaahu. Ve takmisin " Hakan Sükür rekoru daha 2007'de kirabildi"
1.Türkiyede bu rekoru kiracak kisi yoktur, inanin. bu rekor en az 20-30 yil daha sürermi sürmezmi, onu artik Allah bilir.
2. Takmisin Umut Bulut Hakandan daha iyi diye, o kadar iyi futbolcu ise, neden Istanbul takimlarinin birisinde oynamiyor(Üc büyükler)
?
Hakan Sükür Gecmis gelmis en büyük Türk Gölcülerden biridir, bunuda kafana iyi yerlestir!
Sakin Yusuf sakin bu ne şiddet bu ne celal :n:
Gerçekten konu gereğinden fazla uzadı biraz fazla v acımasız eleştiriler gelmiş bencede biraz abartılmış... Benimde bu konuda eleştri mesajım var ama Avrupa konusunda Türkiye'nin en iyi oyuncularından diğer bir - gördüm nokta bu kadar inat edip oynaması v Milli Takımda kötü performans gösterdiği maçlar fazla yıprattı Hakan Şükür'ü ..Kabül etmemiz veya etmememiz onun Türkiye'nin en iyi forvetlerinden olduğunu değiştirmez (en iyisi değil) tekrar geçim üstümden ..
hehe :smismileyiw2: bunudamı dedi vallahi bu mesaja gülünür umuta sorsan haşa allah beni çarpar der
ben bir iki gün önce okumayı bıraktım shamur u yazdığı mesajın saatine baktınmı peki yusufum belirli bir zaman dilimi içerisinde ise bunu bile diyebiliyor işte hoş görmek lazım :smismileyiw2:
Sen varya harbyden sorunLusun .. Ben nerde dedim Umut BuLut Hakan Şükür'den daha iyi diye ? buL getir koy buraya bütün yazdıkLarım için herkesten özür diLeyecem ..Ama buLamazsan artık susacaksın oke ? Artık konu çığrından çıktı yaLana başvuruyosun.. Ayrıca Benim yorumLarımı okuyanLar bana hak veriyor .. Senin gibi okumadan , sırf kendi takımının oyuncusu diye tarafLı yakLaşanLar böyle atıp tutuyor.. Bir tane kendi takımımın oyuncusunu övdüğüm yorumumu buL getir hadi ? BekLiyorum.. Şuraya bak ya adam ne demiş.. Beyler ben Ne zmn Umut BuLut Hakan Şükür'den daha iyi dedim ? Komiksin ya saLlama artık.. aL işte hem yaLan konuşursun hemde yine saçma bir sebeb göstermişsin Niye 3 büyüklerde oynamıyor .. 3 büyüklerde VeyseL Cihan,Zafer Biryol,Bratu,Mustafa Özkan,Okan Koç,Fahri gibi bir sürü oyuncu oynadı ..ee Şimdi bunLarın hepsi süper oyuncuydu senin kıyasLama anLayışına bakıLırsa.. FutboLu ne kadar biLDiğin beLli oLuyor .. Demek iyi futboLcu oLmak için İstanbuL'da oynamak gerekiyormuş..Bravo o zmn Mehmet Topuz,Mehmet YıLdız gibi oyuncuLar 2.Lig oyuncusu İstanbuL'da oynamıyor çünkü.. DAHADA BİRŞEY YAZMIYORUM TARTIŞMAYI BİLE BİLMİYORSUNUZ YALANA BAŞVURUYORSUNUZ .. UMUT HAKAN'DAN DAHA İYİ DEDİĞİMİ BURAYA YAZARAK MİLLETİDE TAHRİK EDİYORSUN .. BAK ADAM DEMİŞKİ YUH ONUDAMI DEDİ .. Neyse daha birşey yazmıyorum.. Yeter !!
.
.
.
Birleştirilen Mesaj:
aL İşte adam konudan sapmış aLakasız birşeye girmiş. Benim yazdığım msjın saatine bakmışta bunu yazmam normaLmiş. Hoş görmek Lazımmış.. Sen kimsin de benLe daLga geçeceksin ? O saat dediğin 12 den sonra HeraLde .. akLınca LazLar'ın akLı 12 den sonra çaLışmaza getirmişssin.. Ama sizede ancak böyLe laflar yakışır.. NasıL biri oLduğunuzu eLe veriyorsunuz aferin.. EVet Ben Trabzon'Luyum ama Laz değiLim.. Hem oLsam da gurur duyarım Laz oLmam dan aynen Trabzon'Lu oLmam gibi.. Ama böyLe diyenlere bizim oralarda şu denir.. senın gibi kendini birşey sanıp komikLik yapmaya çaLıŞanlara.. '' Evet bizim 12'den sonra akLımız çaLışmaz , ama Başka yerLerimiz çaLışır .. anLadın sen onu .. Konu'dan saparak karşındakiyle daLga geçmeye çaLışmak ancak sizin gibi insanLara yakışır.. EğLenmenize bakın siz.. çünkü tek eğLenceniz şu sanaL dünya ve forumLar..
Shamur1 bırak kardeşim yazmayı böyle insanlarla muhattap olmayacaksın..Yok yazdıgın mesajın saatine baktınmı baktım he noldu..Bu sözün ne anlama geldiği çok açık..aklı sıra bizimle dalga geçiyor komik şey..
Kimse Hakan Şükür'ü begenmek zorunda degil.Neyin tartısması bu anlamadım.Seven sever sevmeyen sevmez.
Yok Hakan'ı begenmeyen futboldan anlamazmış.Begenen var begenmeyen var !
Yeter artık. Konumuz Hakan şükür ün futboLu bırakma kararı aLması. BaşarıLarı, yaptıkLarı ve hakarete uğraması değiL.
KiLitLenmiştir ve açıLmayacaktır.