Sayfa 4 / 4 İlkİlk ... 234
91 ile 107 arası toplam 107 sonuç

Konu: Hakan Şükür bırakıyor !

Nesil
    2006
    Yer
    Island

Hakan Şükür o kadar emek verdiği takımı Galatasaray'dan başka takımda futbolu bırakmaz.LA Galaxy'e gideceğini hiç sanmam.

Nesil
    2006
    Yer
    TRaBZoN

Kime anLatıyorumkı ben boşuna zamanımı öLdürmüşüm.. Tmm arkadaşLar KraL'ınız süper dünyada eşi benzeri yok..Ne Kasacam forumdayız aLt Tarafı.. Acaba kaçınız uzun uzun yazıyorsun diyenLer o yazdıkLarımı baştan aşa okumuş yada okurken oLaya Tarafsız bakmış .. Şu yazdıkLarıma tarafsız oLan insanLar katıLır.. Ben Hakan bu başarıları elde etmedi demedim.. Hakan'ın futboLcuLuğu beğenmiyorum dedim .. Ne kadar zorunuza gitti ya anLamadım

Nesil
    2006
    Yer
    İzmir

Quote Originally Posted by shamur1 View Post
    Aimar1905 gerçi yaşı beLli oLmuyor ama demek ki PeLe yi biLe izLemiş.. Şimdi bizLer PeLe'yi izLiyemedik diye kabuL etmıcekmıyız dünyanın en iyi goLcüsü oLduğunu ? bu kadar saçma birşey oLurmu.. Evet Tanju,Rıdvan bunLar Hakan'dan daha iyi oyuncuLardı.. Bakın kariyer demiyorum.. Çünkü Türk medyası,basını Hiçbir futboLcunun arkasında bu kadar durmadı Hakan'dan başka.. Benim kaç gündür anLatmaya çaLıştığım şey bu.. Keşke Hakan'ı sadece goLleriyle,başarıLarıyla izLeseydık.. SürekLi küsen,SürekLi oLay yaratan,Hacı Hocalarla arası iyi oLan bir oyuncu profiLini yaratmasaydı bizLere.. Ayrıca Dünya'nın hiçbir yerinde de yok .. Hiç gördünüzmü RonaLdo,Ronaldinho,Totti gibi yıLdızlara Kazma ve Şaban gbi aLaycı Lakaplar takıLdığını ? Ama siz şimdi dersinizki o lakapları Hakan'ı çekemeyenler taktı .. Yani Koskoca dünya o kadar yıLdıza tek bir lakap takmamış,aLay etmemiş bir Tek Türkiye'de böyLesine büyük bir yıLdızla senelerce aLay ediLmiş,Lakaplar takıLmış.. pardon pardon hakLısınız siz..

Hiç mi anLamıyorsunuz.. eLinizden birşeydemi geLmiyor kardeşim Girin Fm 2008 e aLın GaLatasaray'ı Bakın Hakan Şükür'ün kariyerine .. Oynadığı maç topLamına attığı goL topLamına , 2-3 sene hariç 20 goL üzerine çıkamadığına maLum o döneminde Hagi'Li dönem oLduğunuda hatırLayın sonra devam edeLim..
    .
    .
    .
    Birleştirilen Mesaj:
    Ayrıca sürekLide şimdiki haLi faLan demeyın.. 2000 den beri zaten hep şimdiki haLi faLan diyorsunuz.. Madem bu adam süper bir goLcüydü de Neden 2000 den beri rekoru ancak 2007 de kırabiLdi ?? Ya yok böyle saçma bir düşünce.. Bir futboLcu gerçektende süper bir oyuncu ve sizin söyledikleriniz kadar başarıLı,yetenekLi bir oyuncu ise oLurmu yok şimdiki haLi yok 30 dan sonrası faLan.. Niye Maldini 40 yaşına kadar hala sahadaydı ? Solskjear, Andy CoLe,Dwight Yorke,ALan Shearer ,Şu an Totti mesela her sene goLlerini atıyor.. oLurmu böyLe birşey bir futboLcu yıLdızsa yetenekLiyse 20 sinde neyse 30 unda da aynıdır.. Ama Bu saydığım isimlerde Yetenek de vardı tabiki..

oLdu oLacak Hakan'ın kariyerini ayıraLım.. Hagi döneminde Hakan , Avrupa ya gidip geri dönen Hakan Ve 30 undan sonra goLü unutan Hakan diye..
    .
    .
    .
    Birleştirilen Mesaj:
    Bir goLcünün seneler geçse biLe formu bu kadar düşmez.. Tamam yaşının verdiği oLumsuz şeyler oLabilir.. Mesela eski hızı oLmayabiLir.. İkiLi mücadelelerde eski haLi gibi güçLü oLmayabiLir ama goL atma becerisi,yeteneğini,tekniği zayıfLarmı ?? Bir çok Avrupa takımının forvetınde 30-35 yaş arası oyuncuLar oynamıyormu ? Ama arkadaşlar biraz gerçekci oLalım Hakan Şükür 25 Li yaşlarında da çok goL kaçırıyordu.. Boş kaleye atamıyordu,dağLara taşLara çektiği şutlarıda vardı.. Şimdi yine aynı şekiLde.. Onun için boşuna şimdiki haLi fln demeyın.. Zaten Hakan'ın tekniği ve goL yapma becerisi iyi oLsaydı Avrupa'da tutunurdu.. Şimdi Hakan da değişen şeyler yaşının verdiği yorgunLuk,dirençsizLik ve ikiLi mücadelerdeki güçsüzLüğüdür.. İnsan yaşLanınca fiziksel zorLukLar yaşar.. FutboLcu içinde böyLedir bu ama Hiç gördünzmü 30 yaşına geLipte Tekniği,Becerisi düşen oyuncu ? Teknik,becerik futboL anLayışı doğuştan geLir sonradan kazanıLmadığı gibi yitiriLmezde.. Şota ArveLadze bizden gittikten sonra AJax,G.Rangers,Az aLkmaar da her sezon 20 goL ortaLamasıyLa oynadı üsteLik geçen sene 34 yaşındaydı Şota .. Uefa'da attığı goLleri ben izLedim beLkide siz izLemediniz.. Bizdeykende goL kraLı oLdu gittikten sonra Az ALLkmaar da da goL kraLı oLdu.. Yani çizgisini bozmadı.. Ve 35 yaşında şuan İspanya gibi bir üLKeye Transfer oLabilliyor. Hakan Şükür ise genelde 35 yaş üstü oyuncuLarı aLan Amerika Ligine transfer oLabilirim diyor.İşte aradaki fark

Ben üşendim bu kadar uzun yazmaya tebirkler düşüncelerimi yansıtmışsın bende diyordum bir Halil Altıntop,Nihat,Fatih Tekke gibi oyuncularıda bu kadar önplana atsak daha iyi oyuncular çıkartırdık ama geçti artık başka yeteneklere

Nesil
    2006
    Yer
    Ordu

Yunan Gazeteleri Dünkü Maçtan Sonra En iyi Cevabı Vermiş...

Yazının tamamını koymuyorum hakan hakkında yazdıkları...83. dakikada ''Yaşlanmak nedir bilmeyen'' Hakan Şükür'ün kaydettiği 3. golün ise Yunan ekibinin ''pastasının üzerine kiraz'' misali düştüğünü kaydetti.

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Quote Originally Posted by shamur1 View Post
    Kime anLatıyorumkı ben boşuna zamanımı öLdürmüşüm.. Tmm arkadaşLar KraL'ınız süper dünyada eşi benzeri yok..Ne Kasacam forumdayız aLt Tarafı.. Acaba kaçınız uzun uzun yazıyorsun diyenLer o yazdıkLarımı baştan aşa okumuş yada okurken oLaya Tarafsız bakmış .. Şu yazdıkLarıma tarafsız oLan insanLar katıLır.. Ben Hakan bu başarıları elde etmedi demedim.. Hakan'ın futboLcuLuğu beğenmiyorum dedim .. Ne kadar zorunuza gitti ya anLamadım
    Sana katılıyorum,Hakan'ın futbolcugunu bende begenmiyorum.Fakat tartısmaya gerek yok..

Nesil
    2007
    Yer
    İzmir

Hakan Bıraksın Artık Ya.

Nesil
    2006
    Yer
    Eski Açık

hakan dün gece çok güzel biraktı

Nesil
    2006
    Yer
    Antalya

Gece gece güldürdün beni Emre yav..

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

krallllllllllllllllllllllllllllllllllll abim kadar severim beğenmeyen benim için futbolun f sinden anlamıyordur kral tartışılmaz alkışlanır
    Fikirlerim burada

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Kral'ın futbolu Galatasaray'da bırakması gerekir bırakıcaksa Galatasaray'da bıraksın

Nesil
    2007
    Yer
    Finlandiya'dan selamlar

Hakan Sükür Türkiyede tartisilacak en son oyunculardan, yeter bee artik.

Konu'yu kapatirmisiniz,Lütfen.

futbolcuyu begenmiyorsaniz, illada gelip kötülemekmi gerekiyor..?

Bu laflar özellikle Shamur1're.

Durmadan kendi tuttugun takimin oyuncularini öve öve bitiremedin yaahu. Ve takmisin " Hakan Sükür rekoru daha 2007'de kirabildi"

1.Türkiyede bu rekoru kiracak kisi yoktur, inanin. bu rekor en az 20-30 yil daha sürermi sürmezmi, onu artik Allah bilir.
    2. Takmisin Umut Bulut Hakandan daha iyi diye, o kadar iyi futbolcu ise, neden Istanbul takimlarinin birisinde oynamiyor(Üc büyükler)
    ?

Hakan Sükür Gecmis gelmis en büyük Türk Gölcülerden biridir, bunuda kafana iyi yerlestir!

Sakin Yusuf sakin bu ne şiddet bu ne celal

Gerçekten konu gereğinden fazla uzadı biraz fazla v acımasız eleştiriler gelmiş bencede biraz abartılmış... Benimde bu konuda eleştri mesajım var ama Avrupa konusunda Türkiye'nin en iyi oyuncularından diğer bir - gördüm nokta bu kadar inat edip oynaması v Milli Takımda kötü performans gösterdiği maçlar fazla yıprattı Hakan Şükür'ü ..Kabül etmemiz veya etmememiz onun Türkiye'nin en iyi forvetlerinden olduğunu değiştirmez (en iyisi değil) tekrar geçim üstümden ..

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Quote Originally Posted by YusufT View Post
    [B]
    2. Takmisin Umut Bulut Hakandan daha iyi diye,
    ?

B]
    hehe bunudamı dedi vallahi bu mesaja gülünür umuta sorsan haşa allah beni çarpar der

ben bir iki gün önce okumayı bıraktım shamur u yazdığı mesajın saatine baktınmı peki yusufum belirli bir zaman dilimi içerisinde ise bunu bile diyebiliyor işte hoş görmek lazım
    Fikirlerim burada

Nesil
    2006
    Yer
    TRaBZoN

Quote Originally Posted by YusufT View Post
    Hakan Sükür Türkiyede tartisilacak en son oyunculardan, yeter bee artik.

Konu'yu kapatirmisiniz,Lütfen.

futbolcuyu begenmiyorsaniz, illada gelip kötülemekmi gerekiyor..?

Bu laflar özellikle Shamur1're.

Durmadan kendi tuttugun takimin oyuncularini öve öve bitiremedin yaahu. Ve takmisin " Hakan Sükür rekoru daha 2007'de kirabildi"

1.Türkiyede bu rekoru kiracak kisi yoktur, inanin. bu rekor en az 20-30 yil daha sürermi sürmezmi, onu artik Allah bilir.
    2. Takmisin Umut Bulut Hakandan daha iyi diye, o kadar iyi futbolcu ise, neden Istanbul takimlarinin birisinde oynamiyor(Üc büyükler)
    ?

Hakan Sükür Gecmis gelmis en büyük Türk Gölcülerden biridir, bunuda kafana iyi yerlestir!
    Sen varya harbyden sorunLusun .. Ben nerde dedim Umut BuLut Hakan Şükür'den daha iyi diye ? buL getir koy buraya bütün yazdıkLarım için herkesten özür diLeyecem ..Ama buLamazsan artık susacaksın oke ? Artık konu çığrından çıktı yaLana başvuruyosun.. Ayrıca Benim yorumLarımı okuyanLar bana hak veriyor .. Senin gibi okumadan , sırf kendi takımının oyuncusu diye tarafLı yakLaşanLar böyle atıp tutuyor.. Bir tane kendi takımımın oyuncusunu övdüğüm yorumumu buL getir hadi ? BekLiyorum.. Şuraya bak ya adam ne demiş.. Beyler ben Ne zmn Umut BuLut Hakan Şükür'den daha iyi dedim ? Komiksin ya saLlama artık.. aL işte hem yaLan konuşursun hemde yine saçma bir sebeb göstermişsin Niye 3 büyüklerde oynamıyor .. 3 büyüklerde VeyseL Cihan,Zafer Biryol,Bratu,Mustafa Özkan,Okan Koç,Fahri gibi bir sürü oyuncu oynadı ..ee Şimdi bunLarın hepsi süper oyuncuydu senin kıyasLama anLayışına bakıLırsa.. FutboLu ne kadar biLDiğin beLli oLuyor .. Demek iyi futboLcu oLmak için İstanbuL'da oynamak gerekiyormuş..Bravo o zmn Mehmet Topuz,Mehmet YıLdız gibi oyuncuLar 2.Lig oyuncusu İstanbuL'da oynamıyor çünkü.. DAHADA BİRŞEY YAZMIYORUM TARTIŞMAYI BİLE BİLMİYORSUNUZ YALANA BAŞVURUYORSUNUZ .. UMUT HAKAN'DAN DAHA İYİ DEDİĞİMİ BURAYA YAZARAK MİLLETİDE TAHRİK EDİYORSUN .. BAK ADAM DEMİŞKİ YUH ONUDAMI DEDİ .. Neyse daha birşey yazmıyorum.. Yeter !!
    .
    .
    .
    Birleştirilen Mesaj:
    Quote Originally Posted by extensor View Post
    hehe bunudamı dedi vallahi bu mesaja gülünür umuta sorsan haşa allah beni çarpar der

ben bir iki gün önce okumayı bıraktım shamur u yazdığı mesajın saatine baktınmı peki yusufum belirli bir zaman dilimi içerisinde ise bunu bile diyebiliyor işte hoş görmek lazım

aL İşte adam konudan sapmış aLakasız birşeye girmiş. Benim yazdığım msjın saatine bakmışta bunu yazmam normaLmiş. Hoş görmek Lazımmış.. Sen kimsin de benLe daLga geçeceksin ? O saat dediğin 12 den sonra HeraLde .. akLınca LazLar'ın akLı 12 den sonra çaLışmaza getirmişssin.. Ama sizede ancak böyLe laflar yakışır.. NasıL biri oLduğunuzu eLe veriyorsunuz aferin.. EVet Ben Trabzon'Luyum ama Laz değiLim.. Hem oLsam da gurur duyarım Laz oLmam dan aynen Trabzon'Lu oLmam gibi.. Ama böyLe diyenlere bizim oralarda şu denir.. senın gibi kendini birşey sanıp komikLik yapmaya çaLıŞanlara.. '' Evet bizim 12'den sonra akLımız çaLışmaz , ama Başka yerLerimiz çaLışır .. anLadın sen onu .. Konu'dan saparak karşındakiyle daLga geçmeye çaLışmak ancak sizin gibi insanLara yakışır.. EğLenmenize bakın siz.. çünkü tek eğLenceniz şu sanaL dünya ve forumLar..

Nesil
    2006
    Yer
    Fikstüre Bak..

Shamur1 bırak kardeşim yazmayı böyle insanlarla muhattap olmayacaksın..Yok yazdıgın mesajın saatine baktınmı baktım he noldu..Bu sözün ne anlama geldiği çok açık..aklı sıra bizimle dalga geçiyor komik şey..

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Kimse Hakan Şükür'ü begenmek zorunda degil.Neyin tartısması bu anlamadım.Seven sever sevmeyen sevmez.

Yok Hakan'ı begenmeyen futboldan anlamazmış.Begenen var begenmeyen var !

Nesil
    2003
    Yer
    Bursa

Yeter artık. Konumuz Hakan şükür ün futboLu bırakma kararı aLması. BaşarıLarı, yaptıkLarı ve hakarete uğraması değiL.

KiLitLenmiştir ve açıLmayacaktır.
    ÖLürken BiLe Yanımda oL sevgiLim...

Sayfa 4 / 4 İlkİlk ... 234

Mesaj Yetkileri