Benim ne çılgın taktiklerle oynadığımı forumdan arkadaşlar bilir ve hiçbirinde gol sıkıntısı çekmedim. Tek tük maçlarda sıkıntı oluyordu, onlarda da son dakikalarda hücum futboluna dönüp maçı kazanıyordum. Gerçekten takımınız iyiyse, hele de formda bir kaliteli forvetiniz varsa (Ör: Eto'o) bir şekilde kazanıyorsunuz.
SİR GÜRBÜZ, SİR ALEX FERGUSON'U NAKAVT ETTİ!
Dün foruma girilemiyordu, onun için oyun biraz ilerledi ve şimdi size gelişmeleri aktaracağım.
İnter ligde hâlâ lider ama ligin bitmesine 4 hafta kala Juventus, Milan, İnter 73'er puanla zirvede bulunuyorlar. Müthiş bir şampiyonluk mücadelesi yaşanıyor, Lazio bu mücadeleden son haftalarda koptu. Bu süreçte İnter, Milan ve Roma ile berabere kaldı. Sezonun flaş takımı Juventus haftalardır kaybetmiyor. İnter'in 23 maçlık yenilmezlik serisi Palermo tarafından sonlandırılırken, Siena deplasmanına Maicon'dan yoksun çıkan İnter'in teknik patronu Sir Gürbüz sağ kanatta Micah Richards'ı oynatınca 4-2'lik bir yenilgi aldı ve altın değerinde bir 3 puanı kaybetmiş oldu. Otoriteler Milan'a çok şans vermese de sonuçta 3 takım da aynı puanda. İnter'de İbrahimovic 27 golle gol krallığında zirvede ve şu anda ligin en değerli oyuncusu. Juventus'ta Almiron, Milan'da ise Kaka son haftalarda takımlarını sırtlayan oyunculardı.
Şampiyonlar liginde İnter Valencia ile karşılaşmıştı ve kendi sahasında 2-1 ve yine deplasmanda 2-1 kazanarak tur atlamış ve Celtic'e rakip olmuştu. Rahat geçmesi beklenen İnter, Celtic'i 3-0 ve 4-0'lık skorlarla geçmesini bildi. İşte bu andan itibaren kâbus başlıyordu, çünkü yarı finaldeki rakip Manchester United'tı. İlk maçta Giuseppe Meazza'da rakibini bozguna uğratan İnter maçı 2-0 kazanmıştı ama İnter takımında bu skorun yeterli olmayacağı düşüncesi hakimdi. Nitekim, deplasmandaki maçta çok zorlandı İnter. Maça iki forvetle başlayan İnter ilk yarıda çok zorlanmadı ancak, İbrahimovic'in kötü performansı her geçen dakika takımı etkiliyordu. Buna karşın, ligde bir varlık gösteremeyen ama Şampiyonlar Ligi'nde fırtına gibi esen Adriano çok iyi oynuyordu ve tek başına Man. United savunmasını silkeliyordu. Derken, ikinci yarıya Manchester United çok başarılı bir hamleyle "4" forvetle başlıyordu. Ancak İnter de bir hamle yapmış ve İbrahimovic'in yerine Kallström oyuna girmişti. Artık İnter tek forvetti ve işte kâbus bu dakikada (45) başladı. Manchester United bu dakikadan sonra İnter kalesine tam 30 şut attı ve maç boyunca da 35 şut atmış oldu. Her saniyesi heyecan dolu olan, eziyet çekilen bir maçtı. Tevez, Rooney, Ronaldo ve diğer Man. United hücum oyuncuları İnter kalesini dakikada bir bombaladılar. Ancak işte bu anda sezonun en iyi oyununu oynayan iki oyuncu sahneye çıktı. Tur gitti denilirken, Richards ve Julio Cesar, gerçekten inanılmaz bir performans ortaya koydular. Julio Cesar tam "20" kurtarış yaparak bir rekora imza attı, Richards da "14" top kesme ile maça damgasını vurdu. Sir Gürbüz bir ara saha kenarında elindeki not defterini yemeye başlamıştı. İnter o kadar iyi bir savunma anlayışı ortaya koydu ki Piramitin Gölgesi artık dünyaca kabul edildi. Bu öyle bir maçtı ki maçtan sonra tüm İngiliz seyirciler iki takımı da dakikalarca ayakta alkışladı. Sir Gürbüz, maçtan sonra, İnterli oyuncular tarafından havaya fırlatıldı ve dünya basını adeta şampiyonu ilân etti : İNTER! İNTER! İNTER!!!
Evet arkadaşlar gerçekten inanılmaz bir maçtı. FM'de senelerdir oynadığım en zor maçlardan biriydi. Rakip o kadar pozisyona girdi ki artık sayamadım. Maç "yarım saatte" bitti ama ben de bittim yani. Düşünün saat gecenin 2'si ve ben gol yememek için çırpınıyorum. Hatta maç oynanırken söylediğim bazı cümlelere ben bile şimdi gülüyorum. :) Onları sizinle paylaşayım. Bazıları bizimkileri uykudan uyandırdı. :n: Nerdeyse klavyenin tuşlarını çayla kırt kırt yiyecektim. :n: :k:
Sir Gürbüz'den İnciler :
- Vur be şu topa!
- Oynayın ulaaaaaaaaaaan!
- Yeme ulaaaaaaaaaan!
- Hakem bitir maçı yav, sinir oldum!
- Richards vur kafayı, olmadı bi daha vur! Uff!
- Hadi kart görmeyin yav ilk yarıda! Tüh ulan yine kart gördü yav!
- Tevez'e bak ya 5 kişiyi çalımladı!
- Ulan İbo Tevez kadar olamıyosun, adam seni beline geliyor!
- Adriano! Rakip yarı alanda kaptı topu! Sür topu, kimse yok beee! Hadi at golü, sezonun en iyi golü olacak! Onu da çalımla, vur be hadi vuuuuuuuuur! Tüh be atamadı yine!
- Maxwell geç onu, yap ortanı! Vur be kafayı! Yuh be onu da kaçırdı! Yav bir gol atsanız maç bitecek ha! Ben mi gelip atacam!
- Rooonnnneeeeyy'i tutuuuuuuuuun! Aha vurdu topa, gol mü! Üff nasıl çıkardı onu kaleci yav, aslan kalecim!
- Julio Cesar hadi onu da kurtaaaar! Üff yine çıkardı!
- Vurdurmayın beeee! Gol işte! Tamam gitti tur! Zaten yedek oyuncu yok, yoksa çıkaracağım da sizi oyundan!
- Ronaldo manyak ettin Maxwell'i! Yav bir kere çalım yeme be! Kesin kırmızı görecek zaten sarı kartı var!
- Hakem bitirsene yav, yoksa ben bitecem! Bittiiiiiii! Finaldeyim! Artık kupayı alamasam da gam yemem! Yav herbir Man. United'lıdan 3'er tane görüyom, yok böyle birşey! :n: :k: