1 ile 30 arası toplam 217 sonuç

Konu: Piramitin Gölgesi

Hybrid View

Nesil
    2003
    Yer
    İstanbul

kusura bakmayın forum kurallarına da aykırı biliyorum ama yazmam lazım yoksa dayanamicam yani:
    "ooooohaa!"

sonunda aldı adam yaaa.. helal olsun Emrah! öyle sanıyorum ki şuanda forumlarımızda bir ilki gerçekleştirdin. bu kadar iyi transfer yapan birini daha evel görmediydim ben. gözümden kaçmış da olabilir ama günümüz transfer borsasında Messi gibi kaliteli bir futbolcuyu kadrosuna dahil edebilmek güven, özveri ve tecrübe isteyen bir iştir bence... ayrıca para isteyen bir iş olduğunu da unutmamak lazım...

Inter taraftarı ve TSI üyeleri seninle gurur duyuyor... sölediğim gibi ayakta alkışlıyorum...

Nesil
    2006
    Yer
    Malatya

Quote Originally Posted by Jigsaw View Post
    kusura bakmayın forum kurallarına da aykırı biliyorum ama yazmam lazım yoksa dayanamicam yani:
    "ooooohaa!"

sonunda aldı adam yaaa.. helal olsun Emrah! öyle sanıyorum ki şuanda forumlarımızda bir ilki gerçekleştirdin. bu kadar iyi transfer yapan birini daha evel görmediydim ben. gözümden kaçmış da olabilir ama günümüz transfer borsasında Messi gibi kaliteli bir futbolcuyu kadrosuna dahil edebilmek güven, özveri ve tecrübe isteyen bir iştir bence... ayrıca para isteyen bir iş olduğunu da unutmamak lazım...

Inter taraftarı ve TSI üyeleri seninle gurur duyuyor... sölediğim gibi ayakta alkışlıyorum...

Teşekkür ederim, ilk kez ohaaaya sevindim. Ben de inanamıyorum am aldım adamı. Dur bi daha bakayım gerçekten almış mıyım.. 163 milyon TL verdik ama az buz bi para değil. Herhalde bir sonraki transfer döneminde bütçe vermez yönetim. Messi ilk iki hazırlık maçında iki asist yaptı. Şimdi size iki soru??

1. Messi'ye hangi oyuncu komutlarını vermeliyim? Bana yardımcı olur musunuz? (havaya bak adamı almış bir de taktik soruyor )

2. Messi kaç gol ve asist yaparsa başarılı sayılabilir?

Giden oyuncular :

Luci / 4 milyon TL + % 50 pay / Palermo'a
    Last edited by Flawless Victory : 18.Ocak.2008 at 17:40

Mesaj Yetkileri