muhteşem bir sezon geçirmişsin raul garcia 50m$ vayy be bn olsam bnde satrdım :D
Printable View
muhteşem bir sezon geçirmişsin raul garcia 50m$ vayy be bn olsam bnde satrdım :D
Yunus tebrik ederim.Transferler harika .Transferlere bakılırsa zorlanmadan alırsın ligi yine...
Bu transferlerle coşacaksın Yunus:DKolay gelsin...
güzel transferler yunus tebrik ederim
Yunus transferlerin çok iyi seneyde clyi alırsın sen kimse tutamaz artık seni:)
Yeni maçlarını bekliyoruz yunus...
Arkadaşlar hepinize teşekkür ederim.İnşallah temennileriniz gerçek olur.Turnuva dolayısıyla biraz ara verdim yazılılarda var.Cuma günü devam edeceğim.
Teşekkür ederim Eren.
Teşekkür ederim abi.
Haklısın Eralp kral kupayı yapmış federasyon ödüyor :D
TRANSFER DOSYASI
Son olarak MİGUEL VELOSO yu kadromuza kattık.
Velosoyu 49 m ytl ye kadromuza kattık.Bu paranın 25 m ytlsini 24 ay taksitle ödeyeceğiz.
Ayrıca Walcottu kiraladık.Transferi kapattık.
AVRUPA SÜPER KUPA
Süper Kupa Maçı Barcelona 1-1 A.Madrid (0-2 Penaltılarla A.Madrid)
MAÇIN YILDIZI:Victor Valdez
Çok güzel oynadık.Şanssız bir şekilde kendi kalemize gol attık.Valdezi geçemedik.Çok iyi oynadı maçın yıldızı oldu.Fakat penaltılarla kupayı almayı bildik.
A.MADRİD ŞAMPİYON!
LA LİGA
La Liga 1.Hafta Murcia 2-3 A.Madrid
MAÇIN YILDIZI:Luis Garcia
Çok güzel oynadık.Yediğimiz 2 golde son dakikalarda zaten istatiklerde ezdik.Önemli olan sezona 3 puanla başlamaktı.
La Liga 2.Hafta Espanyol 0-5 A.Madrid
MAÇIN YILDIZI:Reyes
Sezonun 2.maçında rakibimizi dağıttık muhteşem bir futbol oynadık onlara şut izni dahi vermedik desem yeridir.İnşallah böyle devam ederiz.
La Liga 3.Hafta A.Madrid 3-0 R.Sociedad
MAÇIN YILDIZI:Forlan
İyi oynayıp kazanmaya devam ettik.Golcülerimiz yine iş başındaydılar.
La Liga 3.Hafta Puan Durumu
1 maçımız eksik 2.sıradayız.
ŞAMPİYONLAR LİGİ
ŞL GRUBUMUZ
Grubumuz gayet kolay 1.olacağımızı düşünüyorum.
Şampiyonlar Ligi F Grubu 1.Maç A.Madrid 3-2 Werder Bremen
MAÇIN YILDIZI:Sanago
Mükemmel futbolumuzu ŞL ye de yansıttık ve Werderi kolay yendik kolay diyorum çünkü rakibimiz gollerini son dakikalarda buldu o dakikaya kadar rakibimizi oynatmadık.
DEVAMI GELECEK...
çok güzel gidiyorsun galibiyetlere devam...
Transferler Süper, Sonuçlar Süper, Herşey Süper. :)
çok iyi gidiyorsun veloso transferi harika olmuş çok yararını göreceksin onun..
Tebrikler Yunus.Çok iyi başlamışsın sezona...
Bu nasıl bişeydir böle yaw Atletico Madrid Atletico Madrid olalı böle takım görmemiştir :D
Yeni maçlar geliyor mu yaw Yunus.Meraklandım:D
yunus tek kelımeyle mukemmelsın kardesım ınsallah devam eder boyle :)
Çok güzel bir kariyer olmuş Yunuscum başarılar yeni maçlarında ...
Hemmen geliyor Eren :D
İnşallah Anıl.
Teşekkür ederim Fıratcan abi.
İSPANYA LA LİGA 2008-2009 SEZONU
Hazırlık Kampı
Verimli bir hazırlık kampı geçirdik.Umarım bu lige yansır takımın ilk 11ini hazırlık kampında belirledim.
Transfer Dosyası
Daha önce transferlerimizden söz etmiştik.Eğer ligin ilk yarısında kadromuzda eksik yerler belirlersek devre arası transferleri için 100 M Ytl transfer bütçesi ayırdık.
İspanya Süper Kupa 1.MaçıR.Madrid 0-1 A.Madrid
Akıllıca oynadık kontradan 1 gol bulduk ve rövanş için büyük avantaj sağladık.
İspanya Süper Kupa 2.Maçı A.Madrid 4-2 R.Madrid
MAÇIN YILDIZI:Jose Antonio Reyes
Çok güzel oynadık bu kadar çok gol bulacağım aklımın ucundan geçmemişti takımımı yürekten kutlarım.
2008-2009 İSPANYA SÜPER KUPASI A.MADRİD'İN
DEVAMI GELECEK...
Kupa hayırlı olsun Yunus:D
yunus bravo diyorum süpersin sözün bittiği yer tebrik ediyorum başkanda iyi satmış ama garciayı tebrikler başarılarının devamı dileyiyle
OOO gerçek madrid'i yenmişin rahmetli kralın kupasınıda kimseye bırakmamışsın helal olsun bi de benim merak ettiğim bişey var bu kral kupasının ödülü devlet bütçesindenmi gidiyo yoksa federasyonmu veriyo? Eğer federasyon karşılıyosa ne lan bu elin kralı kupa yapmış federasyon ödüyo ohh