Originally Posted by
pes4ever
Kupa hayırlı olsun Yunus
Teşekkür ederim Eren.

Originally Posted by
pascal88
yunus bravo diyorum süpersin sözün bittiği yer tebrik ediyorum başkanda iyi satmış ama garciayı tebrikler başarılarının devamı dileyiyle
Teşekkür ederim abi.

Originally Posted by
galatasaray12
OOO gerçek madrid'i yenmişin rahmetli kralın kupasınıda kimseye bırakmamışsın helal olsun bi de benim merak ettiğim bişey var bu kral kupasının ödülü devlet bütçesindenmi gidiyo yoksa federasyonmu veriyo? Eğer federasyon karşılıyosa ne lan bu elin kralı kupa yapmış federasyon ödüyo ohh
Haklısın Eralp kral kupayı yapmış federasyon ödüyor 
TRANSFER DOSYASI
Son olarak MİGUEL VELOSO yu kadromuza kattık.
Velosoyu 49 m ytl ye kadromuza kattık.Bu paranın 25 m ytlsini 24 ay taksitle ödeyeceğiz.
Ayrıca Walcottu kiraladık.Transferi kapattık.
AVRUPA SÜPER KUPA
Süper Kupa Maçı Barcelona 1-1 A.Madrid (0-2 Penaltılarla A.Madrid)
MAÇIN YILDIZI:Victor Valdez
Çok güzel oynadık.Şanssız bir şekilde kendi kalemize gol attık.Valdezi geçemedik.Çok iyi oynadı maçın yıldızı oldu.Fakat penaltılarla kupayı almayı bildik.
A.MADRİD ŞAMPİYON!
LA LİGA
La Liga 1.Hafta Murcia 2-3 A.Madrid
MAÇIN YILDIZI:Luis Garcia
Çok güzel oynadık.Yediğimiz 2 golde son dakikalarda zaten istatiklerde ezdik.Önemli olan sezona 3 puanla başlamaktı.
La Liga 2.Hafta Espanyol 0-5 A.Madrid
MAÇIN YILDIZI:Reyes
Sezonun 2.maçında rakibimizi dağıttık muhteşem bir futbol oynadık onlara şut izni dahi vermedik desem yeridir.İnşallah böyle devam ederiz.
La Liga 3.Hafta A.Madrid 3-0 R.Sociedad
MAÇIN YILDIZI:Forlan
İyi oynayıp kazanmaya devam ettik.Golcülerimiz yine iş başındaydılar.
La Liga 3.Hafta Puan Durumu
1 maçımız eksik 2.sıradayız.
ŞAMPİYONLAR LİGİ
ŞL GRUBUMUZ
Grubumuz gayet kolay 1.olacağımızı düşünüyorum.
Şampiyonlar Ligi F Grubu 1.Maç A.Madrid 3-2 Werder Bremen
MAÇIN YILDIZI:Sanago
Mükemmel futbolumuzu ŞL ye de yansıttık ve Werderi kolay yendik kolay diyorum çünkü rakibimiz gollerini son dakikalarda buldu o dakikaya kadar rakibimizi oynatmadık.
DEVAMI GELECEK...