Cevap veriyorum çünkü yanlış anlaşıldığını düşündüm. Ben Oğuz Sarvan'a ve ekibine birşey demiyorum. Ortada dönen bir durum var ve Oğuz Sarvan ekibi bu işi bitireceklerini söylediler. Madem böyle bir hedefleri var ve bizlerinde beklentisi buysa yapılmasını bekliyoruz. O açıdan düzeltme ve açıklama ihtiyacı duydum.
Aşağıdaki yazacaklarımın shadowrefree senle ilgisi yok üzerine alma diye belirteyim dedim. Tüm yazılanlara genel yorum olarak yazıyorum.
Herkes aynı geminin yolcusu ama birbirinize giriyorsunuz.
Konudan konuya atladıkça problemler bitmez. Ben seviyeli her konuşmanın içinde olurum. Şimdi karar verelim. Konumuz hakem hatalarımı yoksa bilerek isteyerek bir maçı diğer takımdan alıp öbürüne veren hakemler mi?
Baktığım zaman ben bilerek isteyerek yapılan yanlışları konuşuyorum. Bir arkadaşım hakem hatası olan konudan bahsediyor ve birbirinizi burada kırıyorsunuz. Önce konumuz nedir onu bir anlayıp konuşsak daha yararlı olur. Çünkü ben aynı şeyi savunupta birbiriyle kavga edeni laf sokanı bir burda gördüm.
Benim bu konuya getirdiğim yorumlar çok açıktı. Konunun açılış amacını herkes biliyor. Ben onu eleştirdim çünkü senin tüm puanların çalınmış olsa bile bu ligin lideriydin. Bir anda 4.sü olduysan çıkıp nerde benim puanlarım deme hakkın olmaz. Hele üstüne birde yabancı hakem hiç isteyemezsin. Önce biz nerde hata yaptıkta bu duruma geldik denir. Eğer bunu yapmayıp hakkın olmayan şeyi ön plana koyarsan bizde Beşiktaş'a yabancı bir yönetim istiyoruz derler işin içinden çıkılmaz.
Konu hakem hatalarıysa hakem hatalarında tüh be demişimdir. Yapılır mı bu demişimdir ama belli süre sonra insandır hata yapıyor diye sonlandırmışımdır. Bu sene Beşiktaş adına hatalar yapıldı. Bunu kabul etmek gerekir ki bunun aksinide söylemedim. Tabi şuda var hata olarak sayılan çoğu pozisyonda bence hakem doğru olanı vermiştir buda işin bencesidir zaten.
Şimdi ki konu ise Fener maçında ki gibi Galatasaray maçında ki gibi hakemler.
Gençlerbirliği 2-0 öne geçecekken maçı 0-0 tutan hakemi konuşuyorum.
Kayserispor öndeyken ve en kötü berabere bitirecekken maçı 2-1 aldıran hakemi konuşmak istiyorum. Bunu konuşurkende benimle aynı fikirde olanlarla çeşit çeşit fikirler sunup anlaşmalıyım. Aynı konuyu savunupta kavga etmeyi istemiyorum.