Yalnız Bursa'nın açtığı pankart süperdi resmen ezdi adamlar bizi. ;)
inadına teksas teksas :u:
Printable View
Yalnız Bursa'nın açtığı pankart süperdi resmen ezdi adamlar bizi. ;)
inadına teksas teksas :u:
Anıl anlasana Emre abi kinaye yapıyor:D
Adana 5 Ocak Stadını çok beğendim.Stadın zemini özellikle.Umarım bu stadı kullanan Adana kulüplerinden biri Süper Lige çıkar önümüzdeki senelerde ..
Beşiktaş'ı 3-0 galibiyetinden dolayı tebrik ediyorum..
Şeklimizi yine koyduk..İnadına Teksas.
Bursaspor sahaya İnadına Teksas pankartıyla çıkmış. Yani profesyonel oyunculardan oluşan bir takımın böylesine holiganların aleti haline geliyorsa eğer bu olayların çıkmasıda çok normal. Senin ne işin var pankartla falan , çık sahaya adam gibi topunu oyna yen Beşiktaş'ı yenebiliyorsan. Ama yok ortalık karışsında ne olursa olsun . Yazık gerçekten bundan böyle her takım da kendi taraftarlarını içeren pankartlarla çıksın ne gerek var Fair Play mesajı içeren Pankartlara !
Ayrıca şekil pankartla falan olmuyor canım hani başarıların ? Pankart hazırlatmak çok kolay verirsin parasını hazırlarlar.
İstanbul'dan kaç kişi gitti İstanbula'a..hee ama Adana Demirspor var sizi destekleyecek şimşeklermiydi onlar?? Adana Çarşı,Antakya Çarşı..
İstanbul Çarşı nerde??
.
.
.
Birleştirilen Mesaj:
Arkadaşım belki haberin yoktur am bursadaki maçta beşiktaş da Ruhunuz Yeter pankartıyla çıkmıştı ki cezayı alacaklarını bile bile..Eee Bursaporum yapınca niye olay oluyor??
Doğru söylüyorsun aslında ver parayı pankartı hazırla..Git İnönü'ye sen pankartını aç..
Aslında konu bence Çarşı'nın bir kaç lafında..
Hani bağırıyorlardı maçta delikanlı Bursa nerdesin diye..Buna cevap olarak düşün o tribündeki olayları..
3-0 gibi net bir skorlar Bursa'yı mağlup etmenin sevincin yaşadım dün akşam :)
Tebrikler Beşiktaş'ım..
Beşiktaş'lılar yaptı diye Bursa'lılarda yapsın ee kaybeden hangi taraf ? Ortada bir yanlış varsa bırakın yapan taraf cezasını çeker sen niye ona ayak uyduruyorsun ki.
Merak ediyorum , 16. dakikada küçük çocuklara saldırarak kim birşey elde etti ? Sonuç 3-0 orada futbola gölge düştü , Bursasporlular'a giriş izni verilmedi ama yinede girdiler , kim birşey elde etti ?
Kımse çocuklara saldırmadı.Tabiki yazık oldu ama çocuk arada kaldı nabalım..
Ben bi genel yorum yapayım..Aslında Beşiktaş'la aramızdakı husumeti spor yazarları dahada çok tetıklıyor..Biz ne yapsak iyi veya kötü suçlu hep biz oluyoruz ama Beşiktaş takımı tam tersi spor yazarları tarafından övülüyor.Belki de kinimiz bu haksızlığa.Artık bir şeyler değişsin istiyoruz.Bu spor yazarlarıyla,bu mantaliteyle Türk futbolu ilerleyemez diye düşünüyorum.
Gereksiz değil gayet kasıtlı yapıyorlar.Beşiktaş'ın üzerinden reklam yapacaklar güya..Neyseki futbolcularımız 3'er 3'er cevap veriyor sahada..
Hepimiz Zagor'uz ;;)
Kasıtlı tabii ama gerek yok böyle olaylara iki takım içinde söylüyorum .. En güzel reklam alınacak galibiyetlerdir diye düşünüyorum..
Arkadaşlar Beşiktaş'ın üzerinden niye reklam yapalım.Kendi kendinize teoriler kurmayın lütfen.Burda bir arkadaşımız desin ki Bursaspor taraftarı çok aciz, takımı hep yalnız bırakıyor ve hiç desteklemıyor.Türkiye'deki olaylara hiç duyarlı değil desin..Bursaspor'la ilgili hiçbir şey bilmıyorum demektir..Yapmayın Allah aşkına..
Türkiye'de iki ateşli tayfa var Teksas ve Çarşı bunu herkes biliyor..Yani prim yapmaya gerek yok..
Sırf burada beşiktaşlı arkadaşımı haklı çıkarmak adına söylemiyorum bunu;Bizle husumetleri ortaya çıkana kadar adlarını duymamıştım,takımlarına bu kadar bağlı olduklarını bilmiyordum ben Bursa taraftarının..
Şemsi sen yapma abi yaw..
Mertcan ben Bursa taraftarı reklam yapıyor iddiasında falan değilim.Ama kendi adıma gerçek bu.Daha önceden tanımıyordum.Belki bu benim futbolla o kadar ilgili olmamamla kaynaklanıyor olabilir..
Çok saçma konuşuyorsun ne demek çocuklar arada kaldı nabalım .. Olay çıkarmak marifetmidir ? Popülariteymiş.. Onu yaratmak kadar kolay birşey varmı bu ülkede ? 2-3 maçta olay çıkar, rakip takım seyircisine saldır tamam işte bir anda gündeme geliyorsun.
Bu takımı tebrik etmek gerek. Bu sezonun asıL Şampiyonu asLında bu takım oLacaktı ama işte yapıLan hataLArdan doLayı şimdi sadece ahLar vahLar içerisinde geçiniyoruz. GeLecek yıL sadece 3 adam takviyesi ve hakem hatası oLmaz ise Bu takım rakipLerine rahat 20 puan atarak Şampiyon oLur.
HoLosko için ise söyLeyeceğimt ek keLime. Eğer bir kaç sezon daha bizde kaLır ise Türkiye de Hagi, ALex den sonra adından en çok bahsettiren yabancı oyuncu oLacağına dair hiç şüphem yok. Artık DeLgado ya da ihtiyacımız yok. NasıLsa HoLosko asist te yapıyor, goLde atıyor top ta taşıyor. GeLecek yıL orta sahamızda iki Cisse tarzı adam iLe oynar isek te rahat bir 25 puan fark atarız.
Abi Tv8 de Vedat Okyar ın da söylediği gibi seneye Beşiktaş geri dörtlüsünü komple değişmelidir. Yenilen gollere de bakarsan hep aynı türden goller.