Anket Sonuçlarını Görüntüle: ?

Voters
27. You may not vote on this poll
  • Beşiktaş

16 59.26%
  • Bursaspor

7 25.93%
  • Berabere

4 14.81%
1 ile 30 arası toplam 136 sonuç

Konu: TSL 32. Hafta | Beşiktaş - Bursaspor

Hybrid View

Nesil
    2007
    Yer
    i bilmiyor..

Merak ediyorum , 16. dakikada küçük çocuklara saldırarak kim birşey elde etti ? Sonuç 3-0 orada futbola gölge düştü , Bursasporlular'a giriş izni verilmedi ama yinede girdiler , kim birşey elde etti ?

Nesil
    2006
    Yer
    Bursa

Quote Originally Posted by DeNiZ_1903 View Post
    Merak ediyorum , 16. dakikada küçük çocuklara saldırarak kim birşey elde etti ? Sonuç 3-0 orada futbola gölge düştü , Bursasporlular'a giriş izni verilmedi ama yinede girdiler , kim birşey elde etti ?
    Kımse çocuklara saldırmadı.Tabiki yazık oldu ama çocuk arada kaldı nabalım..

Ben bi genel yorum yapayım..Aslında Beşiktaş'la aramızdakı husumeti spor yazarları dahada çok tetıklıyor..Biz ne yapsak iyi veya kötü suçlu hep biz oluyoruz ama Beşiktaş takımı tam tersi spor yazarları tarafından övülüyor.Belki de kinimiz bu haksızlığa.Artık bir şeyler değişsin istiyoruz.Bu spor yazarlarıyla,bu mantaliteyle Türk futbolu ilerleyemez diye düşünüyorum.

Nesil
    2007
    Yer
    i bilmiyor..

Quote Originally Posted by bursa_mc View Post
    Kımse çocuklara saldırmadı.Tabiki yazık oldu ama çocuk arada kaldı nabalım..
    Tüm taraftarlar '' nabalım '' derse ben bu ülkenin halini düşünemiyorum , iki takımda gereksiz bi taraftar kavgası var aynı zamanda olaylardan sonra Beşiktaşlılar ile bursalıların biribirini kovalaması gibi , neyse sonuç ortada zaten güzel bi oyun oldu ..

Mesaj Yetkileri