Anket Sonuçlarını Görüntüle: ?

Voters
27. You may not vote on this poll
  • Beşiktaş

16 59.26%
  • Bursaspor

7 25.93%
  • Berabere

4 14.81%
Sayfa 4 / 5 İlkİlk ... 2345 SonSon
91 ile 120 arası toplam 136 sonuç

Konu: TSL 32. Hafta | Beşiktaş - Bursaspor

Nesil
    2007
    Yer
    Newcastle

Yalnız Bursa'nın açtığı pankart süperdi resmen ezdi adamlar bizi.

inadına teksas teksas

Nesil
    2006
    Yer
    istanbul

Quote Originally Posted by 1502005 View Post
    Yalnız Bursa'nın açtığı pankart süperdi resmen ezdi adamlar bizi.

inadına teksas teksas

Ezdi mi bizi?

Nasıl yani...

Nesil
    2007
    Yer
    Yeni Açık!

Anıl anlasana Emre abi kinaye yapıyor

Adana 5 Ocak Stadını çok beğendim.Stadın zemini özellikle.Umarım bu stadı kullanan Adana kulüplerinden biri Süper Lige çıkar önümüzdeki senelerde ..

Nesil
    2006
    Yer
    istanbul

Quote Originally Posted by BlackEagle19o3 View Post
    Anıl anlasana Emre abi kinaye yapıyor
    Doğruya,bende...

Nesil
    2006
    Yer
    Bursa

Beşiktaş'ı 3-0 galibiyetinden dolayı tebrik ediyorum..

Şeklimizi yine koyduk..İnadına Teksas.

Nesil
    2006
    Yer
    istanbul

Quote Originally Posted by bursa_mc View Post
    Beşiktaş'ı 3-0 galibiyetinden dolayı tebrik ediyorum..

Şeklimizi yine koyduk..İnadına Teksas.
    Çok merak ediyorum,ne yaptınızda şeklinizi koydunuz?

Nesil
    2006
    Yer
    TRaBZoN

Bursaspor sahaya İnadına Teksas pankartıyla çıkmış. Yani profesyonel oyunculardan oluşan bir takımın böylesine holiganların aleti haline geliyorsa eğer bu olayların çıkmasıda çok normal. Senin ne işin var pankartla falan , çık sahaya adam gibi topunu oyna yen Beşiktaş'ı yenebiliyorsan. Ama yok ortalık karışsında ne olursa olsun . Yazık gerçekten bundan böyle her takım da kendi taraftarlarını içeren pankartlarla çıksın ne gerek var Fair Play mesajı içeren Pankartlara !

Ayrıca şekil pankartla falan olmuyor canım hani başarıların ? Pankart hazırlatmak çok kolay verirsin parasını hazırlarlar.

Nesil
    2006
    Yer
    Bursa

Quote Originally Posted by anilton View Post
    Çok merak ediyorum,ne yaptınızda şeklinizi koydunuz?
    İstanbul'dan kaç kişi gitti İstanbula'a..hee ama Adana Demirspor var sizi destekleyecek şimşeklermiydi onlar?? Adana Çarşı,Antakya Çarşı..

İstanbul Çarşı nerde??
    .
    .
    .
    Birleştirilen Mesaj:
    Quote Originally Posted by shamur1 View Post
    Bursaspor sahaya İnadına Teksas pankartıyla çıkmış. Yani profesyonel oyunculardan oluşan bir takımın böylesine holiganların aleti haline geliyorsa eğer bu olayların çıkmasıda çok normal. Senin ne işin var pankartla falan , çık sahaya adam gibi topunu oyna yen Beşiktaş'ı yenebiliyorsan. Ama yok ortalık karışsında ne olursa olsun . Yazık gerçekten bundan böyle her takım da kendi taraftarlarını içeren pankartlarla çıksın ne gerek var Fair Play mesajı içeren Pankartlara !

Ayrıca şekil pankartla falan olmuyor canım hani başarıların ? Pankart hazırlatmak çok kolay verirsin parasını hazırlarlar.
    Arkadaşım belki haberin yoktur am bursadaki maçta beşiktaş da Ruhunuz Yeter pankartıyla çıkmıştı ki cezayı alacaklarını bile bile..Eee Bursaporum yapınca niye olay oluyor??

Doğru söylüyorsun aslında ver parayı pankartı hazırla..Git İnönü'ye sen pankartını aç..

Aslında konu bence Çarşı'nın bir kaç lafında..
    Hani bağırıyorlardı maçta delikanlı Bursa nerdesin diye..Buna cevap olarak düşün o tribündeki olayları..
    Last edited by bursa_mc : 27.Nisan.2008 at 17:07 Reason: Mesajınız Otomatik Birleştirilmiştir. (Turksportal Yönetimi)

Nesil
    2006
    Yer
    istanbul

İstanbul'dan kaç kişi gitti İstanbula'a..hee ama Adana Demirspor var sizi destekleyecek şimşeklermiydi onlar?? Adana Çarşı,Antakya Çarşı..

İstanbul Çarşı nerde??
    .
    .
    .
    Birleştirilen Mesaj:

Arkadaşım belki haberin yoktur am bursadaki maçta beşiktaş da Ruhunuz Yeter pankartıyla çıkmıştı ki cezayı alacaklarını bile bile..Eee Bursaporum yapınca niye olay oluyor??

Doğru söylüyorsun aslında ver parayı pankartı hazırla..Git İnönü'ye sen pankartını aç..
    İstanbul'dan İstanbul'a nasıl gidiliyorsa...

İstanbul'dan Adana'ya 20 otobüs gitti ve hepimiz Maraton tribünündeydik,yani sizin girdiğiniz ailelerin ve çocukların çekirdek yiyip maç izlediği Kuzey Kale Arkasın'da değildik...

Nesil
    2007
    Yer
    İzmir

3-0 gibi net bir skorlar Bursa'yı mağlup etmenin sevincin yaşadım dün akşam

Tebrikler Beşiktaş'ım..

Nesil
    2006
    Yer
    Bursa

İstanbul'dan İstanbul'a nasıl gidiliyorsa...

İstanbul'dan Adana'ya 20 otobüs gitti ve hepimiz Maraton tribünündeydik,yani sizin girdiğiniz ailelerin ve çocukların çekirdek yiyip maç izlediği Kuzey Kale Arkasın'da değildik...

Belki de sen haklısın ama sizi de Bursa'da sizide görmek isterdik..

Nesil
    2006
    Yer
    istanbul

Belki de sen haklısın ama sizi de Bursa'da sizide görmek isterdik..
    Sanki maç İstanbul'da oynandı da siz İnönü'ye geldiniz...

Geçen sene geldiniz,Mecidiyeköy'den geri döndünüz...

Bu hafta da Ankara'dayız.yine onlardan çok sizinkiler olur...

Nesil
    2006
    Yer
    TRaBZoN

Beşiktaş'lılar yaptı diye Bursa'lılarda yapsın ee kaybeden hangi taraf ? Ortada bir yanlış varsa bırakın yapan taraf cezasını çeker sen niye ona ayak uyduruyorsun ki.

Nesil
    2006
    Yer
    Bursa

Bu hafta da Ankara'dayız.yine onlardan çok sizinkiler olur...
    Kesinlıkle..

Quote Originally Posted by shamur1 View Post
    Beşiktaş'lılar yaptı diye Bursa'lılarda yapsın ee kaybeden hangi taraf ? Ortada bir yanlış varsa bırakın yapan taraf cezasını çeker sen niye ona ayak uyduruyorsun ki.
    Aslında bunun cezası beşiktaş'a2000 Ytl ye patladığı için pek cezada sayılmaz..Bursaporda bunun bilincindeydi zaten..

Nesil
    2007
    Yer
    i bilmiyor..

Merak ediyorum , 16. dakikada küçük çocuklara saldırarak kim birşey elde etti ? Sonuç 3-0 orada futbola gölge düştü , Bursasporlular'a giriş izni verilmedi ama yinede girdiler , kim birşey elde etti ?

Nesil
    2006
    Yer
    Bursa

Quote Originally Posted by DeNiZ_1903 View Post
    Merak ediyorum , 16. dakikada küçük çocuklara saldırarak kim birşey elde etti ? Sonuç 3-0 orada futbola gölge düştü , Bursasporlular'a giriş izni verilmedi ama yinede girdiler , kim birşey elde etti ?
    Kımse çocuklara saldırmadı.Tabiki yazık oldu ama çocuk arada kaldı nabalım..

Ben bi genel yorum yapayım..Aslında Beşiktaş'la aramızdakı husumeti spor yazarları dahada çok tetıklıyor..Biz ne yapsak iyi veya kötü suçlu hep biz oluyoruz ama Beşiktaş takımı tam tersi spor yazarları tarafından övülüyor.Belki de kinimiz bu haksızlığa.Artık bir şeyler değişsin istiyoruz.Bu spor yazarlarıyla,bu mantaliteyle Türk futbolu ilerleyemez diye düşünüyorum.

Nesil
    2007
    Yer
    i bilmiyor..

Kımse çocuklara saldırmadı.Tabiki yazık oldu ama çocuk arada kaldı nabalım..
    Tüm taraftarlar '' nabalım '' derse ben bu ülkenin halini düşünemiyorum , iki takımda gereksiz bi taraftar kavgası var aynı zamanda olaylardan sonra Beşiktaşlılar ile bursalıların biribirini kovalaması gibi , neyse sonuç ortada zaten güzel bi oyun oldu ..

Gereksiz değil gayet kasıtlı yapıyorlar.Beşiktaş'ın üzerinden reklam yapacaklar güya..Neyseki futbolcularımız 3'er 3'er cevap veriyor sahada..

Hepimiz Zagor'uz
    Last edited by SaRPeR1903 : 27.Nisan.2008 at 21:25

Nesil
    2007
    Yer
    i bilmiyor..

Kasıtlı tabii ama gerek yok böyle olaylara iki takım içinde söylüyorum .. En güzel reklam alınacak galibiyetlerdir diye düşünüyorum..

Nesil
    2006
    Yer
    Bursa

Arkadaşlar Beşiktaş'ın üzerinden niye reklam yapalım.Kendi kendinize teoriler kurmayın lütfen.Burda bir arkadaşımız desin ki Bursaspor taraftarı çok aciz, takımı hep yalnız bırakıyor ve hiç desteklemıyor.Türkiye'deki olaylara hiç duyarlı değil desin..Bursaspor'la ilgili hiçbir şey bilmıyorum demektir..Yapmayın Allah aşkına..

Türkiye'de iki ateşli tayfa var Teksas ve Çarşı bunu herkes biliyor..Yani prim yapmaya gerek yok..

Nesil
    2006
    Yer
    istanbul

Arkadaşlar Beşiktaş'ın üzerinden niye reklam yapalım.Kendi kendinize teoriler kurmayın lütfen.Burda bir arkadaşımız desin ki Bursaspor taraftarı çok aciz, takımı hep yalnız bırakıyor ve hiç desteklemıyor.Türkiye'deki olaylara hiç duyarlı değil desin..Bursaspor'la ilgili hiçbir şey bilmıyorum demektir..Yapmayın Allah aşkına..

Türkiye'de iki ateşli tayfa var Teksas ve Çarşı bunu herkes biliyor..Yani prim yapmaya gerek yok..
    Kendi hüsnü kuruntunuz olan şike olayına kadar ne Bursaspor'un ne de taraftarınızın esamesi bile okunmuyordu.Bizim sayemizde reklam oldunuz,bu apaçık ortada...

Nesil
    2006
    Yer
    Bursa

Kendi hüsnü kuruntunuz olan şike olayına kadar ne Bursaspor'un ne de taraftarınızın esamesi bile okunmuyordu.Bizim sayemizde reklam oldunuz,bu apaçık ortada...
    2004 sezonundan önce Teksas'ı kımse tanımıyormuydu yani saçma

Nesil
    2006
    Yer
    istanbul

2004 sezonundan önce Teksas'ı kımse tanımıyormuydu yani saçma
    Tanınmıyordu demiyorum,bu kadar popüler değildi...

Nesil
    2006
    Yer
    Pekin

Sırf burada beşiktaşlı arkadaşımı haklı çıkarmak adına söylemiyorum bunu;Bizle husumetleri ortaya çıkana kadar adlarını duymamıştım,takımlarına bu kadar bağlı olduklarını bilmiyordum ben Bursa taraftarının..
    So what?
    Saike

Nesil
    2006
    Yer
    Bursa

Şemsi sen yapma abi yaw..

Nesil
    2006
    Yer
    Pekin

Mertcan ben Bursa taraftarı reklam yapıyor iddiasında falan değilim.Ama kendi adıma gerçek bu.Daha önceden tanımıyordum.Belki bu benim futbolla o kadar ilgili olmamamla kaynaklanıyor olabilir..
    So what?
    Saike

Nesil
    2006
    Yer
    TRaBZoN

Çok saçma konuşuyorsun ne demek çocuklar arada kaldı nabalım .. Olay çıkarmak marifetmidir ? Popülariteymiş.. Onu yaratmak kadar kolay birşey varmı bu ülkede ? 2-3 maçta olay çıkar, rakip takım seyircisine saldır tamam işte bir anda gündeme geliyorsun.

Nesil
    2003
    Yer
    Bursa

Bu takımı tebrik etmek gerek. Bu sezonun asıL Şampiyonu asLında bu takım oLacaktı ama işte yapıLan hataLArdan doLayı şimdi sadece ahLar vahLar içerisinde geçiniyoruz. GeLecek yıL sadece 3 adam takviyesi ve hakem hatası oLmaz ise Bu takım rakipLerine rahat 20 puan atarak Şampiyon oLur.

HoLosko için ise söyLeyeceğimt ek keLime. Eğer bir kaç sezon daha bizde kaLır ise Türkiye de Hagi, ALex den sonra adından en çok bahsettiren yabancı oyuncu oLacağına dair hiç şüphem yok. Artık DeLgado ya da ihtiyacımız yok. NasıLsa HoLosko asist te yapıyor, goLde atıyor top ta taşıyor. GeLecek yıL orta sahamızda iki Cisse tarzı adam iLe oynar isek te rahat bir 25 puan fark atarız.
    ÖLürken BiLe Yanımda oL sevgiLim...

Nesil
    2006
    Yer
    TRaBZoN

Abi Tv8 de Vedat Okyar ın da söylediği gibi seneye Beşiktaş geri dörtlüsünü komple değişmelidir. Yenilen gollere de bakarsan hep aynı türden goller.

Sayfa 4 / 5 İlkİlk ... 2345 SonSon

Mesaj Yetkileri