Aynen katılıyorum. Oynadıgı maçlarda Ermanistan maçında kaçırdığı ! gollerin dışında ne yaptı. Bu ısrar nedir anlamıyorum olmuyor işte yahu. Mevlüt gireceğine Uğur girseydi sola Arda sağa gelseydi daha verimli olabilirdi.
Printable View
O topta sadece Çağlar'ın mı hatası vardı hayır bomboş beklettiler adamı hep önü alıyor defans duran toplarda son dakikadaki serbest vuruşuda nasıl harcadılar aklım almıyor Servet filan hepsi oradaydı işimiz zor , havayı bir yakaladık mı bizi kimse tutamıyor ama o da pek kolay olmuyor ne yazık ki Kazım'ı mumla aradık kanatlarda Arda yine süperdi..
Ne fark eder. Hiç olmassa denedi başaramadı deriz. Hadi onu geçtim, Mevlüt'ü alacağına Uğur Boral'ı oyuna alsak skoru çevirmede bize daha çok katkı sağlardı. Fatih Terim üç büyükler dışında oyuncu oynatmıyor diye eleştiriliyordu ki bu gün Çağlar'ı oynatarak bunu gösterdi. Çağlar üç büyüklerde Avrupa ve Lig tecrübesi yaşamadan oynaması gerekiyor. Veya bu tarz oyuncular oynayacaksa garanti skorlardan sonra son 10-20 dakika oynatılır daha ilk maçında sol bek verilir mi bir oyuncuya?
Sanki bi tek Çağlar kötü oynadı ben genelde beğenmedim takımı ayrıca Çağlar'ı eleştirenlere katılmıyorum sonuçta ilk defa milli olmuş birisi ama bugün fena oynamadı bana göre takım olarak kötüydük 2.lik için savaşırız haydi hayırlısı...
Valla 1 olumlu hareketini görmedim. Kac mac oynadı takımda hep aynı mevlüt.
Maç genelinde iyi oynadık. Takım geneli gayet başarılıydı. Bence maçta 3 tane hata var oda oyuncu değişiklikleri. Başka tercihler kullanılabilirdi. Gerçi Mehmet Topuz'un girmesi iyi oldu ama Mevlüt ve Halil ikiside pek etkili olamadı.
Tuncay yerine Topuz girebilirdi Kazım ileriye kayabilirdi.
Neyse olan oldu, artık İspanya maçlarınıda kazanmamız gerekecek liderlik için.
Berkay,
İyi de abicim bu yenilgi'nin sebebi Çağlar seçimi mi?
Şu takımda Halil'in oynadığı oyunun,Mevlüt'ün oynadığı oyunun(sağ kanatta oynamak onun hatası değil tabi ki) beş mislisini Nuri,S.Özkan oynar.Elalem gençlerine güveniyor,Türkiye gibi zor deplasmanda sahaya sürüyor.Fatih Hoca'da Selçuk'u,Nuri'yi,S.Özkan'ı kadroya almıyor...
İnanamıyorum yaa adam geçmek nedir bilmeyen Mevlüt'ü son dakikalarda 11 kişi kapanan rakibe karşı sağ çizgiye sürüyor.Şurada S.Özkan olsa fenamı olur,en azından adam geçmekten haberi var?Ama Mevlüt'e kızmıyorum.Ondan sağ açık yapmaya çalışan Fatih Hocanın hatası...
Forvet arkası oynayan Tuncay'ın yerine Nuri girse fena mı olur?Halil ne yapıyor,nasıl futbol oynuyor anlamak mümkün değil.Türkiye'den herhangi bir takımın forvetini alıp koysan ondan daha çok iş yapar.Aylak aylak sahada dolaşıyor...
Neyse daha fazla yazmak istemiyorum.Aldığımız bir puana şükredelim...
ya Rıdvan dilmen ne istiyor anlamadım bir robot mu .Servet-Gökhan ikilisi ayaga top yapamıyor diyor.Ya bunlar Maestro mu stoper doldur boşalt yapıcaklar .Bu arada 7-0 oldu bosna golllere devam edicek gibi :D
Farklı bir tek Çağlar'ya suçlu o tabi Oğuz.;)
Anıl'a katılıyorum. Fatih Terim benim bulup çıkardığım oyuncular diye çoğu oyuncuda inat ettikçe ediyor. Şahsen maç 1-0 iken yedek kulubesinde skora etki edebilecek, oyunun kaderini değiştirebilecek oyuncu göremiyorum.
Denizlisporda oynuyor diye Çağlar'a yapmadığınız bırakmadınız(özellikle spiker). Madem bütün herkes iyi bir tek Çağlar kötü onun açığını diğer oyuncular kapatırdı. Semih'i herhalde sonradan oyuna almak gerekecek. Maçta pek bir varlık gösteremedi. Mevlüt'ün yerine belki Gökhan Ü. oynatılabilirdi(18'e alınsaydı.) Emre son 2 senedir bir tek milli maçlarda 90 dk oynuyor galiba hatırlayamadım diğer maçını. Emreyi 90 dk sahada tutmanın anlamı yok, Selçuk değişikliği yapılabilirdi...
Vanderheycken in ne kadar haysiyetten yoksun bir adam oldugunu gördüm.1 puan için bu kadar da düşülmez.
Yahu Uğur Boral diyip durmayın, adamın sağı solu belli olmuyor, Çağlar gayet iyi oynadı. Tek kötü yanı maç boyunca Çağlar diye susmayan Selçuk yula'nın dediği gbi Ardaya destek vermemesiydi. Az ileri çıktığı için 70'den sonra Gökhan sağ açık gbi oynadı 3 stopere döndük.
Bu arada maçı bize zehir eden Selçuk Yula'yada sevgilerimi gönderiyorum...
Evet "penaltı" senin işin...
Ama beceremiyosun bu işi...
Semih için hala 2.Yarı oyuna alın diyen varsa bu kişinin futbol bilgisinden şüphe duyarım.
Çağlar'da ki sol ayak şu an Türkiye'de ki sayılı sol ayaklardan. Fazla değil 1-2 ay sonra anlarsınız.;) İlk yarıdaki o şutu savunmaya çarpmasaydı daha şimdiden anlardınız da neyse.:p
Şimdi önümüzdeki maç Estonya ile mi ?