Sayfa 4 / 6 İlkİlk ... 23456 SonSon
91 ile 120 arası toplam 178 sonuç

Konu: Türkiye - Belçika [ Dünya Kupası Elemeleri 5. Grup, 2. Maç ]

Nesil
    2007
    Yer
    Newcastle

Quote Originally Posted by PesimiSTyLa View Post
    Mevlüt ne yapar milli takımda? Bu adam milli takım topcusu falan degil. degil fransada isterse uzayda gol atsın...
    Aynen katılıyorum. Oynadıgı maçlarda Ermanistan maçında kaçırdığı ! gollerin dışında ne yaptı. Bu ısrar nedir anlamıyorum olmuyor işte yahu. Mevlüt gireceğine Uğur girseydi sola Arda sağa gelseydi daha verimli olabilirdi.

Nesil
    2007
    Yer
    Bursa

Quote Originally Posted by EreN View Post
    Evet farklı maçları izledik. Sanırım izlediğimiz sistemlerde farklıydı ondan kaynaklandı bu. Mesela ben D-Smarttan izledim.. 70' Vestel televizyondaydı maç. Benim maçımda emre iyi oynadı.
    Olabilir .
    Nush İle Uslanmayanı Etmeli Tekdir
    Tekdir İle Uslanmayanın Hakkı Kötektir

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Quote Originally Posted by Alicanfmfan View Post
    Hay Allah ya çağlar futbolcu degil mi faul yapmıcak mı.sanki isteyerek yaptı sana inanamıyorum
    Çağlar Çağlar nereye kadar ya.O zaman bir Çağlar yok.Türkiye genç oyuncularla dolu.Hatta şöyle olsun.

Milli takım forveti: İskender Alın-Yaser Yıldız
    DC'lerde:Murat Sözgelmez ile Aytaç Ak olabilir mesela.Ne dersin?

Nesil
    2007
    Yer
    Newcastle

Quote Originally Posted by CoşkuN ÖzdemiR View Post
    Bu kadar yüklenme adama,sağ açık oynadı,o bölgeyide çok şıkıstırdılar..
    Forvette oynadığı maçlarıda seyrettik Coşkun. Tek yaptığı Ermenistan maçında gol kaçırmak oldu.

Mehmet Topuz hamleside yanlıştı bence. Ayhan veya Selçuk tercih edilebilirdi Topuz yerine.

Nesil
    2007
    Yer
    Bursa

Quote Originally Posted by ibob View Post
    Çağlar Çağlar nereye kadar ya.O zaman bir Çağlar yok.Türkiye genç oyuncularla dolu.Hatta şöyle olsun.

sana cvp vermicem ne alakası var anlamıs degilim.

Nesil
    2007
    Yer
    i bilmiyor..

O topta sadece Çağlar'ın mı hatası vardı hayır bomboş beklettiler adamı hep önü alıyor defans duran toplarda son dakikadaki serbest vuruşuda nasıl harcadılar aklım almıyor Servet filan hepsi oradaydı işimiz zor , havayı bir yakaladık mı bizi kimse tutamıyor ama o da pek kolay olmuyor ne yazık ki Kazım'ı mumla aradık kanatlarda Arda yine süperdi..

Nesil
    2006

Peki batuhan
    Çağlar milli takımda ilk maçına cıktı bu kadar kolay mı adamcagız korkuyor hata yapıcagım diye ilk maçında bir de ataga sanki 40 yıldır birlikte oynadıgı arda ile mi çıkacaktı.Arkadaşlar siz olsanız ne yapardınız nedir bu çağlar antipatisi yüklenmeyin çocuga.
    Ne fark eder. Hiç olmassa denedi başaramadı deriz. Hadi onu geçtim, Mevlüt'ü alacağına Uğur Boral'ı oyuna alsak skoru çevirmede bize daha çok katkı sağlardı. Fatih Terim üç büyükler dışında oyuncu oynatmıyor diye eleştiriliyordu ki bu gün Çağlar'ı oynatarak bunu gösterdi. Çağlar üç büyüklerde Avrupa ve Lig tecrübesi yaşamadan oynaması gerekiyor. Veya bu tarz oyuncular oynayacaksa garanti skorlardan sonra son 10-20 dakika oynatılır daha ilk maçında sol bek verilir mi bir oyuncuya?

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

sana cvp vermicem ne alakası var anlamıs degilim.
    Genç Genç diyorsun.Bende dedimki birkaç genç birkaçda Türkiye Liginde orta halli takımlarda iyi oynayanları alsın Fatih Hoca Kadroya.Tecrübe kazanırlar.

Nesil
    2005
    Yer
    Adana

Berkay milli takımın devamlılığı açısından böyle denemeler yapılması normal bu kadar abartma..Yani sürekli aynı adamlara bağlı kalırsan ilerde o oyuncu sakatlandığı zaman yerine oynatabileceğin oyuncular olmalı..

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Sanki bi tek Çağlar kötü oynadı ben genelde beğenmedim takımı ayrıca Çağlar'ı eleştirenlere katılmıyorum sonuçta ilk defa milli olmuş birisi ama bugün fena oynamadı bana göre takım olarak kötüydük 2.lik için savaşırız haydi hayırlısı...

Nesil
    2007
    Yer
    İstanbul

Valla 1 olumlu hareketini görmedim. Kac mac oynadı takımda hep aynı mevlüt.

Nesil
    2007
    Yer
    i bilmiyor..

Quote Originally Posted by Oghuse View Post
    Berkay milli takımın devamlılığı açısından böyle denemeler yapılması normal bu kadar abartma..
    Evet , hele ilk maçında böyle hatalar yapması onun ders çıkarması demek iyi bir potansiyele sahip bence ama tecrübesizlikten çok başı ağrıdı..

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Berkay milli takımın devamlılığı açısından böyle denemeler yapılması normal bu kadar abartma..
    Oğuz abi o zaman bu puan kayıplarında kimseyi suçlamamalıyız.Söz konusu 2010 Dünya Kupası Hazırlık Maçı değil.

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Maç genelinde iyi oynadık. Takım geneli gayet başarılıydı. Bence maçta 3 tane hata var oda oyuncu değişiklikleri. Başka tercihler kullanılabilirdi. Gerçi Mehmet Topuz'un girmesi iyi oldu ama Mevlüt ve Halil ikiside pek etkili olamadı.

Tuncay yerine Topuz girebilirdi Kazım ileriye kayabilirdi.

Neyse olan oldu, artık İspanya maçlarınıda kazanmamız gerekecek liderlik için.

Nesil
    2006

Quote Originally Posted by PesimiSTyLa View Post
    Valla 1 olumlu hareketini görmedim. Kac mac oynadı takımda hep aynı mevlüt.
    Katılıyorum. Mevlüt, Fransa'da futbol eğitimi almasa, Fransa Ligi yerine Türkiye'de oynasa bu milli takıma alınmazdı.

Nesil
    2005
    Yer
    Adana

Berkay,
    İyi de abicim bu yenilgi'nin sebebi Çağlar seçimi mi?

Nesil
    2007
    Yer
    Bursa

ya Rıdvan dilmen ne istiyor anlamadım bir robot mu .Servet-Gökhan ikilisi ayaga top yapamıyor diyor.Ya bunlar Maestro mu stoper doldur boşalt yapıcaklar .Bu arada 7-0 oldu bosna golllere devam edicek gibi

Nesil
    2006
    Yer
    istanbul

Şu takımda Halil'in oynadığı oyunun,Mevlüt'ün oynadığı oyunun(sağ kanatta oynamak onun hatası değil tabi ki) beş mislisini Nuri,S.Özkan oynar.Elalem gençlerine güveniyor,Türkiye gibi zor deplasmanda sahaya sürüyor.Fatih Hoca'da Selçuk'u,Nuri'yi,S.Özkan'ı kadroya almıyor...

İnanamıyorum yaa adam geçmek nedir bilmeyen Mevlüt'ü son dakikalarda 11 kişi kapanan rakibe karşı sağ çizgiye sürüyor.Şurada S.Özkan olsa fenamı olur,en azından adam geçmekten haberi var?Ama Mevlüt'e kızmıyorum.Ondan sağ açık yapmaya çalışan Fatih Hocanın hatası...

Forvet arkası oynayan Tuncay'ın yerine Nuri girse fena mı olur?Halil ne yapıyor,nasıl futbol oynuyor anlamak mümkün değil.Türkiye'den herhangi bir takımın forvetini alıp koysan ondan daha çok iş yapar.Aylak aylak sahada dolaşıyor...

Neyse daha fazla yazmak istemiyorum.Aldığımız bir puana şükredelim...

Nesil
    2006
    Yer
    Aşk-ı Şehir

Farklı bir tek Çağlar'ya suçlu o tabi Oğuz.
    I'm back...

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

İyi de abicim bu yenilgi'nin sebebi Çağlar seçimi mi?
    Tamam abi haklısın Çağlar değil yenilginin sebebi ama onun yerine Uğur Boral veya başka biri(tecrübeli) olsa daha iyi olurdu.Adam korkudan atağa çıkamadı son dakikalarda.

Nesil
    2005
    Yer
    Adana

Tamam abi haklısın Çağlar değil yenilginin sebebi ama onun yerine Uğur Boral veya başka biri(tecrübeli) olsa daha iyi olurdu.Adam korkudan atağa çıkamadı son dakikalarda.
    Korku değil aslında taktiksel olarak çünkü Servet forvete katıldı Hakan Şükür'ün yaptığı gibi forvete top indirmek için..Bunun yerine atağa katılıp kanattan oynasaydık daha iyi olurdu tabi..

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Anıl'a katılıyorum. Fatih Terim benim bulup çıkardığım oyuncular diye çoğu oyuncuda inat ettikçe ediyor. Şahsen maç 1-0 iken yedek kulubesinde skora etki edebilecek, oyunun kaderini değiştirebilecek oyuncu göremiyorum.

Denizlisporda oynuyor diye Çağlar'a yapmadığınız bırakmadınız(özellikle spiker). Madem bütün herkes iyi bir tek Çağlar kötü onun açığını diğer oyuncular kapatırdı. Semih'i herhalde sonradan oyuna almak gerekecek. Maçta pek bir varlık gösteremedi. Mevlüt'ün yerine belki Gökhan Ü. oynatılabilirdi(18'e alınsaydı.) Emre son 2 senedir bir tek milli maçlarda 90 dk oynuyor galiba hatırlayamadım diğer maçını. Emreyi 90 dk sahada tutmanın anlamı yok, Selçuk değişikliği yapılabilirdi...

Nesil
    2007
    Yer
    Bursa

Vanderheycken in ne kadar haysiyetten yoksun bir adam oldugunu gördüm.1 puan için bu kadar da düşülmez.

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Yahu Uğur Boral diyip durmayın, adamın sağı solu belli olmuyor, Çağlar gayet iyi oynadı. Tek kötü yanı maç boyunca Çağlar diye susmayan Selçuk yula'nın dediği gbi Ardaya destek vermemesiydi. Az ileri çıktığı için 70'den sonra Gökhan sağ açık gbi oynadı 3 stopere döndük.

Nesil
    2006
    Yer
    istanbul

Bu arada maçı bize zehir eden Selçuk Yula'yada sevgilerimi gönderiyorum...

Evet "penaltı" senin işin...

Ama beceremiyosun bu işi...

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Semih için hala 2.Yarı oyuna alın diyen varsa bu kişinin futbol bilgisinden şüphe duyarım.

Nesil
    2006
    Yer
    Aşk-ı Şehir

Çağlar'da ki sol ayak şu an Türkiye'de ki sayılı sol ayaklardan. Fazla değil 1-2 ay sonra anlarsınız. İlk yarıdaki o şutu savunmaya çarpmasaydı daha şimdiden anlardınız da neyse.
    I'm back...

Nesil
    2007
    Yer
    Bursa

Şimdi önümüzdeki maç Estonya ile mi ?

Nesil
    2006

Şimdi önümüzdeki maç Estonya ile mi ?