Ben de zaten taraflılar demedim, umarım duyarlılığı korurlar dedim. Geçen yıl FTK'daki Bursa deplasmanı gibi olmasın...
Kötü oyun ve kazanılamayan puanlardan daha güzel görünüyor, değil mi ;)
Printable View
6'da 5 eder 15.
Bu sezon şampiyonluğa adayız. Helal olsun yürekten oynayan bu takıma.
Quote:
Originally Posted by büyükpivot
Barancım çok net hatalar yoktu yani gole etki edecek kadar bence.Sakat kim var G.Saray'da ? veya o sakatlardan hangileri direkt bu kadroya girerek ilk 11 oynar ?Quote:
Originally Posted by EmperoR
Kesinlikle haklısın Bursaspor çok iyi kadro kurmuş ancak şu da çok net ortada Bursaspor'un aldığı yabancılar vasatın altında.Daha iyi yabancılarla çok daha iyi yerlere gelebilir Bursa.Quote:
Originally Posted by Mehmet Topcu
Evet haklısın Kewell ve Topal ilk 11 oynayabilirdi direkt olarak.Uğur'u oynayacağını sanmıyorum Sabri'yi kesipte.
Ümit Karan'la Nonda arasında kararsızım bence Nonda-Baros ikilisi daha iyi olabilir Karan-Baros'dan.
Eksiklikler önemliymiş G.Saray'da o zaman Bursa iyi bir dönemde yakalamış G.Saray'ı.
Helal olsun Bursa'ya . 2 Hafta sonra ki Gs maçına çok rahat bir şekilde çıkmamıza sağladılar.
Sana katılmıyorum Muratcım. Sabri hiç akıllanmadığını bu maçtada gösterdi. Onun o berbat ötesi ortalarını görünce midem bulanıyor. Bide Uğur var asist show yapan. Bence banko Uğur.
Nonda ise bu maçta çoook çok top kaybı yaptı. Çok da hantal nasıl bir Afrika'lıysa artık. :p
Yusuf Şimşek ile Sercan Yıldırım'ı milli takıma almayanlar utansın başka birşey demiyorum.
Anadolu kulübünde oynamak ezilmek bu olsa gerek, Fatih Terim bu oynanan futbolu hiç mi görmüyor hayret verici bir olay.
Galatasaray'ın eksikleri oldugu doğru ama bence Skibbe hatalı başladı maça, Hakan Balta'nın yerinde Arda Turan, Sağ Kanat'da ise Aydın'la başlamalıydı - ki Aydın oyuna girdikten sonra oyunu hareketlendirmeyi başardı.
İlk yarı fark olabilirdi, ama dediğim gibi Adriano yine oynadı ve Allah bize sabırı verdi golleri bulduk. Bursa böyle devam ederse ilk 5'i zorlayacağına inanıyorum. Takımı Tebrik ediyorum.
Bursa sonuna kadar hak ettiği bir maçı 3 puanla bitirdi ...
Bursa'yı tekrar tebrik ediyorum. Çözümü sertlikte değil de doğru hareketler ve pozitif futbolla buldular. Samet Aybaba ne kadar etkili bir teknik direktör olduğunu bence yine gösterdi. Skibbe ise yine hatalı kararlarla şaşırttı açıkçası beni...
Bizi ayhan'a , sabri'ye muhtaç bırakan kader utansın . Volkan Yaman ilk geldiği zamanki performansından çok uzakta , sakatlıklar sayesinde 11'de olduğunu kanıtladı . Lincoln kaç maçtır ilk defa bu kadar etkisizdi sahada dolaştı bütün gün en ufak bir çaba yoktu . Nonda her zamanki gibi çok beceriksizdi . Bu kadar sakat varken Skibbe'ye çok iş düşmüyordu aslında . Sadece oynaması gereken adamları doğal yerlerine koyup , servet'e sen topla çıkma diyecekti ama 2.sini demeyi unutmuş ki bursa'nın bile beklemediği anda maç 2-0 oldu ve koptu . İnşallah bu maçtan sonra servet uyarılır çünkü gidişat hiç de iyi değil servet için . Meira ve De Sanctis de kalitelerini gösterdiler . Tebrikler Bursa'ya .
Galatasaray yine kalbur üstü bir rakip karşısında puan kaybı yaşadı.Top oynaması bilen her takım Galatasaray'ı zorlar lafı gerçektende doğru bir tespit her ne kadar Galatasaray'lı arkadaşların hoşuna gitmesede.Buna bir çözüm bulmaları lazım.Zira her zaman yıldız oyuncuları iyi olmayacaktır ve hakem hatalarıda her zaman Galatasaray'ı kurtarmayacaktır..
Maç başında Bursa'nın hem savunma hem hücumda dikkatli olması durumunda kendi evinde kazanabileceğini belirtmiştim.Çünkü sezon başından beri sergiledikleri performansla bu potansiyelin kendilerinde olduğunu gösterdiler.Açıkcası Bursa'yı ne bilim G.Antep'i bu kadar iyi görmek bir futbolsever olarak beni sevindiriyor.Umarım bu çizgilerini devam ettirirler..Bu arada galibiyetlerinden dolayıda tebrik ediyorum..
Bursaspor yıLLar sonra iLk defa bekLeniLdiği gibi üst sıraLarda yer aLıyor. Savunması iyi oLmasada orta saha ve iLeri uçta ki iyi oyunLarı İLe sonuca gidiyorLar. Ve Yusuf gibi Ligin en iyi pasörLerinden birisine sahipLer. Sercan da kendini buLdu Yusuf sayesinde. Sezon başında biraz daha iyi yabancıLAr aLınabiLseydi bu takım ŞampiyonLar Ligini zorLardı. Ama ben bir kaç hafta sonra düşüşe geçicekLerine adım gibi eminim. YıLLardır böyLe oLuyor zaten.
BöyLe bir zor maçı kazandıkLarı ve Lige iyi başLadıkLarı içinde ayrıca bir aLkışıda hakediyorLar tabi. Keşke hep böyLe gidebiLseLer.
Bu sezon ligimizede BJK, FB, GS dışında bir şampiyon çıkar inşallah. :) Bursa falan zorda Trabzon falan olsa bari.
Maçı izlemedim tekrarını akşam izlerim artık. Sercan'ın bu kaçıncı golü oldu ya? 5 yada 6 oldu heralde. İyi form tuttu, Hayrettin abinin dediği gbi Yusuf'un katkısı bu durumda büyük.
Bu arada o Ivankov da çok çirkin bir hareket yaptı. Servet'e yumruk kaldırdı. Servet orada o Ivankov'u çiğ çiğ yerdi ama neyse...
Şu Servetin akıllanması ve birinin ona '10 numara' değil stoper olmasını öğretmesi lazım..İyi olacağız..Servet böyle devam ederse emregüngör veya emre aşık devam etmeli..ön liberomuz yok bu bizi çok zorladı..Sakatlar iyileşince ne kadar kaliteli bir takım olduğumuzu göstereceğiz..Tek teselli Arda turanı kazanmamız oldu..
Şimdi özeti seyrettim.Yusuf gerçekten bir komutan gibi yönetmiş takımını.Arkadaşlarını pozisyonlara sokmuş.Çoğu pozisyonda onun imzası var.Yusuf gerçekten çok yetenekli bir oyuncu.Bugün keşke Delgado'da böyle Yusuf gibi olsa hep diye düşünmedim değil..
Bursa'nın ilk golüde hazırlanış açısından süper bir gol.Kaleci İvankov'un topu oyuna çok iyi sokması ve Yusuf'un topu ortasahadan alıp ceza sahası yakınlarına kadar sürerken Galatasaraylı oyuncuları köşeye kadar sürükleyip arkasında oluşan boşluğu Bursalı oyuncunun iyi değerlendirmesi ve Yusuf'un onu çok iyi görmesi gerçekten takdire şeyan bir organizasyondu..
Skibbe böyle zor maçlarda ya çift forvetten yada Lincoln'den vazgeçmesi gerek.Daha kolay maçlarda işe yarıyor ama bu tür maçlarda çok puan kaybı yaşarlar bu maçta olduğu gibi..
1. Trabzonspor
2. Bursaspor
3. Gaziantep
Allah bozmasın :)
Konya'nın maçtan sonra bizim takımı çagırıp ' Bu sene şampiyon Anadoludan' demesi birşeyleri gösteriyor aslında .. Bursa ve Antep'te inşallah hep oralarda kalırlar ..
Açıkçası Fietra sana katılıyorum, Bursa da çok iyi top oynadı, bu 3 büyükler akıllanacak ama biraz geç oldu. Bursa, Antep, Trabzon, Kayseri.. çok iyiler. Allah bozmasın.
Yavaş yavaş hepsi olur.
Sorun eksikler değil. Sorun libero vs. de değil. Sorun saha içindeki disiplinsizlik. Bu kadar laylaylom olursa oyuncular, %100 konsantre olmazsa böyle olur. Bireysel performansları düşüyor oyuncuların günden güne. Bunun hemen çözülmesi lazım. Maçta ilk onbirdeki oyuncular bile başarısızlığı sakatlıklara bağlıyor. Sen sahadasın, sakatlardan bahsediyorsun. Demek ki sakat olanlar geldiği zaman klübede görüyorsun kendini. Demek ki hiçbir iddian yok..
Bütün oyuncuların silkinip kendine gelmesi lazım. Hepsinin performanslarını gözden geçirmesi lazım. Saha içinde disiplin lazım. Tüm bunların ardından ancak; iyi antrenman programları - düzgün bilimsel yaklaşım lazım futbolcu sağlığına. Sorumlusu sporcu koçları mı, sağlık ekibi mi her kimse onların kendini düzeltmesi lazım. Ancak önce o gün sahada olanların kendine bir bakması lazım. En iyisini vermesi lazım.
Çok rahat ? Son haftalardaki şansınız Galatasaray maçında tutmayacaktır eminimki.O maça rahatta çıksanız çok kassanızda kaybediceksiniz :)
Sezon başından beri eksiklerimiz çoktu.Fakat yerleri dolduruluyordu.Kewell,Topal gibi kilit oyuncular olmayınca zorlandık tabikii.Ve sonucunda formda olan Bursaspor'a yenildik.Bir maça tam kadro çıksak süper olucak ama bir başarabilsek tam kadro çıkmayı (: Trabzon maçına tam kadro çıkarız gibi düşünüyorum.2 haftada sakatlanan iyileşen dinlendirilen falan olur.Trabzonspor maçına tam kadro çıkarsak Fırtına gibi eseriz.:)
Helal sana Bursa'm yıllardır beklenen galibiyet en son 5-0 la yenmıstık galiba Gsyi.