Aragones'in hamleleri bir felaket, uğur boral ve kazım ile bozdu kafayı.
uğur fenerbahçe'nin belki en savruk ama en yürekten oynayan oyuncularından biridir, kaldı ki bu sezon ki istatistiklerine bakarsak bir kanat oyuncusu için oldukça başarılı olduğunu görürüz. Aynı şeyi Kazım için söyleyemiycem, takım oyununa uymayan bir oyun tarzı var ve ben bir türlü benimseyemedim, Deivid iyileştikten sonra iyi bir yedek olur benim açımdan. Ama Uğur'a yapılan çok büyük bir haksızlık, adam gol atmış geriye kalan dakikalarda neticeyi korumak için kendini parçalayacak ama sen onu 2 dakika sonra oyundan alıyorsun. Hem oyuncuya hem de takıma zarar veriyorsun.
Guiza-Semih ikilisinin bu takımı devre arasına kadar sırtlayacağını ümit ediyorum, geçmiş maçlarda Semih'in eksikliğini Burak Yılmaz ile doldurabilirdi. Forvet arkasında Burak'ı mutlaka kullanmalıydı çünkü Burak bir sağ açık oyuncusu değil, Manisa'daki çıkışını da sağ kanatta yapmadı, bir maçta 3 golü sağ kanatta atmadı. Güiza yoksa Semih-Burak, Semih yoksa Güiza-Burak yapması lazım ama bir kez bile bunu akıl edemedi. Anca Kazım ile rotasyonda kullanıyor başka bişey yaptığı yok.
Devre arasında Josikko'nun yerine sağlam bir önlibero gelirse ki yönetim şimdiden arayışlara girmiş söylentilere göre, bir de sağ açığa yetenekli bir oyuncu alırlarsa Kazım'ın yerine, bu takım tekrar şampiyonluk potasına girer. Kazım da kadro dışı..