Anket Sonuçlarını Görüntüle: ?

Voters
24. You may not vote on this poll
  • Kocaelispor

6 25.00%
  • Fenerbahçe

15 62.50%
  • Beraberlik

3 12.50%
Sayfa 4 / 4 İlkİlk ... 234
91 ile 110 arası toplam 110 sonuç

Konu: Kocaelispor - Fenerbahçe [ TSL 7. Hafta ]

Nesil
    2007
    Yer
    İstanbul

Aragones'in hamleleri bir felaket, uğur boral ve kazım ile bozdu kafayı.
    uğur fenerbahçe'nin belki en savruk ama en yürekten oynayan oyuncularından biridir, kaldı ki bu sezon ki istatistiklerine bakarsak bir kanat oyuncusu için oldukça başarılı olduğunu görürüz. Aynı şeyi Kazım için söyleyemiycem, takım oyununa uymayan bir oyun tarzı var ve ben bir türlü benimseyemedim, Deivid iyileştikten sonra iyi bir yedek olur benim açımdan. Ama Uğur'a yapılan çok büyük bir haksızlık, adam gol atmış geriye kalan dakikalarda neticeyi korumak için kendini parçalayacak ama sen onu 2 dakika sonra oyundan alıyorsun. Hem oyuncuya hem de takıma zarar veriyorsun.

Guiza-Semih ikilisinin bu takımı devre arasına kadar sırtlayacağını ümit ediyorum, geçmiş maçlarda Semih'in eksikliğini Burak Yılmaz ile doldurabilirdi. Forvet arkasında Burak'ı mutlaka kullanmalıydı çünkü Burak bir sağ açık oyuncusu değil, Manisa'daki çıkışını da sağ kanatta yapmadı, bir maçta 3 golü sağ kanatta atmadı. Güiza yoksa Semih-Burak, Semih yoksa Güiza-Burak yapması lazım ama bir kez bile bunu akıl edemedi. Anca Kazım ile rotasyonda kullanıyor başka bişey yaptığı yok.
    Devre arasında Josikko'nun yerine sağlam bir önlibero gelirse ki yönetim şimdiden arayışlara girmiş söylentilere göre, bir de sağ açığa yetenekli bir oyuncu alırlarsa Kazım'ın yerine, bu takım tekrar şampiyonluk potasına girer. Kazım da kadro dışı..

Quote Originally Posted by EreN View Post
    O zaman seninde başın göğe erer umarım
    Yorumlara bak aman ne güzel oynuyoruz ama gol atamıyoruz diyen falan diyen mi oldu acaba..
    geçen sene hatırlamadığım bir maçta
    maç ekstradan 55 saniye uzamış ve gol yemiştik. Bugünde aynısı oldu.
    Bekara kadın boşamak kolay derler.. garip bir duygu.
    Zerre kadar ilgilendirmez beni,anliyorsun ?

ilk golde faul vardi,ayrica hakem maci fazla oynatti.Mac icindeki kararlarinin cogu yanlisti.Burada yanlis var mi?
    Kötü bisey söylemedim ki ben orada.Hemen laf ebeligi yaparak üste cikmaya calisiyorsunuz.Benim dediklerimi mactan sonra izledigim spor yazarlarinin cogu söylediler.Fenerbahce cok kötü oynadi,teknik direktör cok kötü hamleler yapti,ama sansi yaver gitti ve ligin berbat takimi Kocaelispor´u son saniyede attigi golle yendi.Kocaelispor biraz akilli olabilseydi bu mactan 3 puanla ayrilirdi.
    iste Arsenal´e sökmez bunlar.Oynadigin futbol ortada,defansif zaaflarin ortada,Arsenal´in oynadigi futbol da ortada.Yani Fenerbahce´nin durumu Arsenal macinda ortaya cikacak,cok net bir sekilde.Bunu bilmek icin kahin olmak gerekmiyor,olaya biraz objektif bakan kisi bunlari görür ...

Nesil
    2006
    Yer
    ada'dan

Maci tam izlemedim ama okuduklarim ve son golun geldigi dakka baya ilginc ayrica Yilmaz Vurali izledim adami cildirtcaklar valla.

Sanirim Manisa ?? ve Antalyadan sonra Kocaelinide dusurur

Nesil
    2007
    Yer
    Kayseri

İki takımda dün berbattı ama fbnin forvetleri biraz daha becerikliydi maçı aldı.Ama FBde hiç düzelme yok.Kocaelide küme düşmeye mahkum gibi bu sene

Nesil
    2006
    Yer
    Antalya

Maçı izledim ama yorum yapacak kadar değil.Misafirlerim geldi bende onları sahildebir kafeye götürdüm şansa maçta vardı tam maçı izlemeye gidecekken hadi okeye 4.sün dediler bende kaldım öyle.

Golleri önemli pozisyonları falan gördüm ama maçı tam analiz edecek kadar izleyemedim.Tek diyebileceğim biz tek önlibero ile de çift önlibero ile de bu pozisyonları veriyorsak tek ön libero oynamak daha matıklı.Umarım ilerde Aragones Emre iyileşince eski sisteme dönmez.

Artık Kazım-Gürhan değişikliğininde zamanı geldi gibi geliyor bana.Uğur'u sağa çekip Gürhan'ı solda oynatmalıyız.Uğur zaten sol kanatta attığı çalımlar sonrası top hep sağ ayağında kalıyordu burada rahatça soluna alabilir hem ters ayakla rakibini daha rahat geçebilir.

Nesil
    2006
    Yer
    Karşıyaka 35½

Son golün geldiği dakika nasıl ilginç oluyor anlamıyorum? Ofsayt pozisyonu oldu, oyun durdukten sonra Kocaeli oyuncu değişikliği yaptı ve Serdar oyunu tekrar başlatana kadar neredeyse 1 dakika geçti. Zamanı oyun içersinde eritmezsen, oyuncu değişikliği yaparsan harcadığın sürede maç sonuna eklenir. Yılmaz Vural atıp tutuyor ama UEFA'nın kurallarından haberi yok sanırım. Golde 40 saniye sonra gelmişti zaten. Hakem konuşacaksan ilk haftayı hatırlayalım, orada hakem hata yapmasa lige galibiyetle başlayabilir, farklı bir havayla daha yukarılarda olabilirdik mesela...

Dün hiç bir Fenerbahçe'li takımım muhteşem oynasın da galip gelelim diye beklemiyordu. Şu anda dibe vurmuş durumdayız ve çıkış için lafım olan sadece 3 puandı bize. Oynanan oyun pek de önemli değildi, bu şekilde üst üste alınabilecek 3-4 galibiyet yeniden bir hava yakalamamızı sağlar. Arsenal maçının kaybedilmesi de takımı olumsuz etkilemez ligde galibiyetler devam ettiği sürece. Şu anda ŞL'de 3. olmayı başarırsak çok iyi olur. Hangi büyük takım her maçını çok iyi ynayıp kazanıyor ki, bize lazım olan 3 puandı, dünde bunu aldık.

Bu 11'in artık iş yapmadığı ortada. Eski maçlarda da sadece Güiza çabalıyor dediğimizde taraftara şov yapıyor denmişti ama gördük ki Güiza gibi çabalıyan 1 oyuncu daha olduğunda 2 kişi ile galip gelmesini bildik. Dün sahada elinden gelen herşeyi yaparak oynayan 2 oyuncu vardı, Güiza ve Semih. Güiza golde de payı var, işte ona ayak uydurabilecek 4-5 oyuncu olsa üst düzey performans sergileyen zaten şampiyonluk yarışına dahil oluruz.

Gürhan çabaladı, Ali Bilgin bir şeyler yapmaya çalıştı, bunları denesin artık, kaybetsek de farklı şeyler denemiş olsun çözüm için, aynı sistem üzerinde aynı oyuncularla yürümüyor.

Arsenal maçında da böyle kötü oyun hatta daha da kötüsü olsa bile son dakika golüyle yine kazanırız inşallah. Bu dönemde bize güzel oyun gerekmiyor, günü kurtaracak ve takımın moralini, kendine öz güvenini sağlatacak sonuçlar gerekiyor.
    "YÜCE ATATÜRK"

Quote Originally Posted by Sekopej View Post
    Arsenal maçında da böyle kötü oyun hatta daha da kötüsü olsa bile son dakika golüyle yine kazanırız inşallah. Bu dönemde bize güzel oyun gerekmiyor, günü kurtaracak ve takımın moralini, kendine öz güvenini sağlatacak sonuçlar gerekiyor.
    Türkiye liginde Anadolu takimlarina karsi kötü oynasan bile kazanabilirsin,ama CL de öyle bisey yok.Arsenal deplasmaninda Fenerbahce böyle oynarsa is son dakikaya kalmaz zaten.
    Oynanan futbol cok kötü,defansif acidan büyük sorunlar var.Ve Fenerbahce cift forvet,arkada Alex ile oynadigi sürece hücumda etkili olur ama cok gol yer.

Nesil
    2006
    Yer
    Giяєѕun

Fenerbahçe günden güne eriyor.Sonu hayrolsun.

Büyük sıçrayışı gerçekleştirmek isteyen, birkaç adım geriye gitmek zorundadır. "Bertolt Brecht"

Nesil
    2006
    Yer
    Türkiye

Kocaelispor - Fenerbahçe maçını yorumlarsak daha iyi olur kanaatindeyim.

Fenerbahçe - Arsenal maçı başlığında fikirlerinizi zaten paylaşacaksanız. Ortamı germeye gerek yok.

Nesil
    2006
    Yer
    Başkent

Kocaeli galibiyetine rağmen futbolu beğenmeyen yönetim ilk kez transferi telaffuz etti. Ali Koç, "Fenerbahçeliler endişe etmesinler. Ara transferde gerekeni yapacağız" dedi..

Turkcell Süper Lig'de ilk deplasman galibiyetini 90+6'daki golle Kocaelispor'dan alan Fenerbahçe'nin futbolu, özellikle Arsenal maçı öncesi endişe yarattı. Galibiyete rağmen takımdan memnun olmadıklarını belirten yönetici Ali Koç ilk kez ara transferde gerekeni yapacaklarını söyledi. Sarı-lacivertli yönetici, "Kötü gidişata son verip galip geldiğimiz için mutluyuz. Ama futbolumuzun ümit vermediğinin de farkındayız. Geçen sene son 8'e kalan takım görüntüsüne döneceğimizi düşünüyorum. Kısa sürede Fenerbahçe'nin eski görüntüsüne kavuşacağına inanıyorum. Özgüven ve takım hüviyetiyle Fenerbahçe kimliği geri gelecek.

ARSENAL DÖNÜM MAÇI

Arsenal dönüm maçıdır. O maçtan sonra gerekli açıklamalar yapılacak. En kısa zamanda normale döneceğiz. Ocak ayında da gerekli takviyeler yapılacaktır. Fenerbahçeliler, endişe etmesin" şeklinde konuştu. Öte yandan ilk yarıdaki kötü futbol başkan Aziz Yıldırım'ın da sabrını tüketti. Sıkıntılı bir şekilde ilk yarıyı izleyen Yıldırım, bitiş düdüğüyle birlikte yanındaki yöneticilerden Neşet Yalçın'ı takımın dikkatini çekmesi için soyunma odasına gönderdi.

...

Sabah
    Fenerbahçe Cumhuriyeti

Nesil
    2006
    Yer
    TRaBZoN

Bence bu arada Aragones çoktan gönderilmeliydi artık tazminatını falan bilemem ama futbol olarak bu kadar kaybettikten sonra gidecek olan Milyon Euroların hiçbir anlamı yok. Şu kocaeli maçına bakarak oynanacak olan Arsenal maçı çok ama çok tehlikeli.

Nesil
    2006
    Yer
    Antalya

Quote Originally Posted by shamur1 View Post
    Bence bu arada Aragones çoktan gönderilmeliydi artık tazminatını falan bilemem ama futbol olarak bu kadar kaybettikten sonra gidecek olan Milyon Euroların hiçbir anlamı yok. Şu kocaeli maçına bakarak oynanacak olan Arsenal maçı çok ama çok tehlikeli.
    Geçen hafta Kayseri maçından sonra bende gitmeli diyordum ama adam akıllı düşününce en azından bu devreyi tamamlaması gerektiği kanatine vardım.Neden mi;
    1)Yerine getirebileceğin kaliteli yerli bir hoca yok.
    2)Getireceğin herhangi bir yabancı hoca takımı tanıyana kadar,ligi tanıyana kadar sezon geçip gidecek.
    3)Futbolcular daha yeni alıştıkları Aragones'in taktik ve antrenman sisteminin değişmesiyle mutsuz olacaklar.
    4)Futoblcular hoca gitti sıra bizde psikolijisine sahip olacaklar.

Nesil
    2006
    Yer
    TRaBZoN

Hıc alakası yok bence bu adamla olmuyor işte herkes de farkında zaten. Kadro Aurelio hariç nerdeyse aynı kadro ama önemli olan o kadroyu oynatabilmek. Şu an atıyorum Ziya Doğan bile gelse Aragones'den daha başarılı sonuçlar alacaktır.

Nesil
    2006
    Yer
    İzmir

Aragones ülkeyi ülke futbolunu ve takımı yeni tanıyor bu sene takım ligde şampiyon olamaz bence ama en azından şampiyonlar ligi için 2.olmalı.Şampiyonlar Ligi'n de de 3.olursak çok iyi olur.Yönetim de bazı şeyleri anladı gerek devre arası gerek de sezon sonu yapacağı transferlerle takımı çok daha iyi hale getirecektir.

Nesil
    2003
    Yer
    Bursa

Çok kritik bir dönemde çok kritik bir gaLibiyet. Eğer dün bir kaç dakika daha önce bitseydi maç bu gün burda Aragones e güLe güLe diyor oLurduk. Haftaya Fenerbahçe sahasında kiminLe onuyorum biLmiyorum ama sanırım Bursa iLe o maç da çok kritik oLacak. Ondan sonra da Trabzonspor iLe maçLarı var sanırım. KoLay fikstürde kötü sonuçLar aLdıLar, zor fikstürde yapacakLarını bende merak ediyorum.
    ÖLürken BiLe Yanımda oL sevgiLim...

Nesil
    2006
    Yer
    Antalya

Quote Originally Posted by eXcitinG View Post
    Çok kritik bir dönemde çok kritik bir gaLibiyet. Eğer dün bir kaç dakika daha önce bitseydi maç bu gün burda Aragones e güLe güLe diyor oLurduk. Haftaya Fenerbahçe sahasında kiminLe onuyorum biLmiyorum ama sanırım Bursa iLe o maç da çok kritik oLacak. Ondan sonra da Trabzonspor iLe maçLarı var sanırım. KoLay fikstürde kötü sonuçLar aLdıLar, zor fikstürde yapacakLarını bende merak ediyorum.
    Abi önümzdeki maçların programı;
    Arsenal
    Bursa
    Eskişehir(D)
    Galatasaray

Trabzonla 17. hafta oynayacağız.Bu 4 maç çok önemli seninde dediğn gibi.Arsenal maçı için pek umudumz yok Bursa maçı zor olacak ama Allahtan içerde.Eskişehir maçını bu maç gibi kazanabiliriz ama Galatsaray maçı Aragones'in kader maçı olur.99'dan beri Kadıköyde hep yendiğimiz Galatasaray'ı bırakın yenilmeyi berabere bile kalsak ortalık karışabilir.

Nesil
    2006
    Yer
    Ankara

Quote Originally Posted by shamur1 View Post
    Hıc alakası yok bence bu adamla olmuyor işte herkes de farkında zaten. Kadro Aurelio hariç nerdeyse aynı kadro ama önemli olan o kadroyu oynatabilmek. Şu an atıyorum Ziya Doğan bile gelse Aragones'den daha başarılı sonuçlar alacaktır.
    Herkes farkında evet ama senin anlamadığın başka bişey var bence abi.Fenerbahçe'nin futbol görüşüne uyan bir hoca böyle ligin ortasında gelmez.Öyle bir hoca yok zaten.

Bu takıma Chealse'nin başından tutup Scolariyide getirsen takımı tanıyana kadar devre arası olacak.Aragones öyle yada böyle bişeyleri görmeye başladı.En azından 3 aydır takımla çalışıyor.Oyuncular Aragones'i (doğru yada yanlış!) taktiğini anlamaya başladı.

Bu ortamda hem oyuncular hemde takım zarar görür.Aziz Yıldırım bunu zamanında çok yaptığından şimdi düşünmediğine eminim.

İyi bir futbol olmasa bile galibiyetin gelmesi,özellikle son dakikalarda atılan bir gol herşeyden önce oyuncuların özgüvenlerini geri kazanmaya başlamalarına neden oldu diye düşünüyorum.

Güiza ile Semih gerçekten iyi anlaşıyorlar.Semih,çok yönlü bir oyuncu.Güiza ile çok iyi yardımlaşıyorlar saha içerisinde.Bu dünün tek pozitif yönlerinden biriydi.

Nesil
    2006
    Yer
    Türkiye

Fenerbahçe için önemli bir 3 puan oldu. Zirve rakiplerinden en az birinin (GS - Trabzon) puan kaybedeceği haftada alınan 3 puan onlar için toparlanma süreci olabilir.
    Fakat işe kötü tarafından bakarsak, ligin en vasat ekiplerinden biri karşısında
    pozisyon bulmakta bile zorluk çekti Fenerbahçe. Yanlış olan birşey var, ve bulunmazsa büyük maçlarda hezimete uğrar Fenerbahçe...

Nesil
    2006
    Yer
    Pekin

Fenerbahçe'de her ne kadar sezon öncesinde yeterli denilsede kadronun yetersiz olduğu aşikar.Zaten bunu yeterli diyenlerde anladılar.Mutlaka devre arası için çalışmalar başlamıştır şimdiden.Mevcut kadronun devre arasına kadar yukarısıyla farkı açmaması gerekiyor.Ligde bunu yapabilecek güçte Fenerbahçe.Zaten bu ligde büyüklerin forması yetiyor..Şampiyonlar Ligi'nde işler iyi gitmeyebilir.Olası bir 4.lüğe bile taraftar kendisini hazırlamalı bence.Hoca değişimide bence yararlı olmayacaktır.Zira yeni bir yabancı hoca Aragones'ten daha yararlı olmayacaktır.Yerli bir hocada aklıma gelmiyor açıkcası takımı bu kriz ortamından çıkarabilecek.Ama aklıma bir kişi geliyor.O da Lucescu.Fenerbahçe'yi yeniden şahlandırabilir bence.Neyse ne olacağını zamanla hep beraber göreceğiz..
    So what?
    Saike

Sayfa 4 / 4 İlkİlk ... 234

Mesaj Yetkileri