Arsenal'den puan aldık heua
Printable View
Arsenal'den puan aldık heua
Bitti..0-0
Beklenen Olmadı..:)
Porto 90'da attı 1-2 ..
Takımda sırıtan 2 isim var. Selçuk, Maldonado.
Arsenal oynadı Fenerbahçe kapandı ve Arsenal'ın forvetlerinin beceriksizliğiyle sonuç 0-0 oldu :)
feneri tebrik ederim müthiş defans yaptılar.Maçta fenerin pozisyonu yok ama açık oynamadılar bence iyide yaptılar açık oynayıp 5 yiceksek defans yapalım daha iyi BRAVO fener e...
Sn sözüm Semih e semih silvestreye o dirsegi attı gözümden düştü.
Volkan ingilitere maçlarında harika oynuor kendini bir ingiliz takımına satabilir.İngiliz panteri
Rezillik, rezillik, rezillik
şu halimizle buradan puan çıkarmak biraz tuhaf geliyor insana. bende herkes gibi fark bekliyordum. 8-10 bekleyenler için üzücü bir gün olsa gerek.
Semih'in dirseğinde kasıt yoktu, pozisyon gereği talihsiz bir dirsek oldu. Lugano muhteşem oynadı. Arsenal 8, Porto 6, Kiev 5, Fenerbahçe 2. Londra'yı susturan Fenerbahçe taraftarını da tebrik ediyorum.
Maçtan önce demiştim, İslam abimiz güzel demiş... Maçtan önce bizle dalga geçip fark yiyeceğimizi düşünenlere İslam abimizden gene yanıt veriyorum...
"Fenerbahçe Yenilmez, Bu Forma ile Fazla Dalga Geçilmez."
her ne kadar eksikleri olsada arsenal bir sistem takımı ve kimle oynarsa oynasın aşağı yukarı sahasında böyle oynuyor. yapacağınız tek şey kapanıp iyi defans yapmaya çalışmak. eğer onlar gibi oynamaya kalksaydık bugün perişan olurduk. bizim 3 yediğimiz porto hafif açık oynamaya çalıştı 4 yedi ve çok pozisyon verdi.
maçın istatistikler %83 e %17 :S ..Fenerbahçe takım olarak müthiş defans yaptı.Bunu zamanla ofans yolundada kaydederse iyi işler yapabilir
Arsenal Fenerbahçe
0 Goals scored 0
6 Shots on target 3
7 Shots wide 3
4 Shots blocked 0
2 Yellow card 3
0 Red card 0
17 Fouls committed 17
6 Corners 2
0 Offsides 2
37' 34'' Ball. Poss. (time) 21' 52''
63% Ball. Poss. (%) 37%
Vatan,millet,sakarya dedik ve 1 puanı aldık...Ama izlerken üzüldüm bu kadar mahkum oynamak ya da gönül verdiğin takımı izlemek üzdü beni neyse artık Porto'yu yenip,Kievden puan kapıp Uefaya gitmek istiyoruz:)
1 puana 3 puan gibi sevinmemiz lazım.... Ama ali bilgin selçuk uğur bu takımın oyuncuları olamaz ya. neden josicoyla başlanmıyor ve tam lazım oluncak zamanlarda kazım neden oyundan alınıyor.
bu arada porto maçında lugano ve selçuk yok.
portoda ise lucho Gonzales kırmızı görmüş bizim maçta yok.
bu maç dönüm noktası olabilirmi ki ?
Luganoya helal olsun valla. Ceza sahası içinde etkili olamadı arsenal forvetleri sayesinde..