of of Tanner güllendi yavrum benim helal koçum..
Printable View
of of Tanner güllendi yavrum benim helal koçum..
Fenerbahçenin ardından Galatasarayda gitti Sivas veya Trabzon olur şampiyon..
Bu skorun tek iyi yanı Skibbe'nin gidecek olması.
Yuh yaa Ali Sami Yen'de lig sonuncusundan 5 gol.Helal olsun Cimbom .Helal olsun çocuklar.Helal olsun Skibbe.
En son Sami Yen'de Galatasaray ne zaman 5 yedi yahu Chelsea'den mi? Çok değişik bir maç oluyor.
Taner şov yapıyor.
Ohh be 5 ide yedik 5.gole çok sevindim.. :D
6 Kasımda bile bu kadar utanmamıştım. Yazıklar olsun.
Skibbe' nin gitmesi tek dileğim. Yerine taktik bilgisi falan iyi olan biri gelsin ya.
Helal olsun Kocaeliye yürekten oynadılar 5 gol atıp,10 pozisyon bulmak takdire değer...
Gs savunması için konusmak istemiyorum....:)
Skibbe bu maçtan sonra nsıl bir açıklama yapacak çok merak ediyorum.İnşallah avrupa maçını bahane etmez.Çünkü böyle bir skorun bahanesi olamaz.Bu maçın skoru moralleride batırdı takımda.İnşallah Uefa'ya yansımaz.
valla bu kadarını da beklemiyodum gerçekten.. bu kadronun bu sezon açık ara olması lazımdı ama şimdi sürünüyo.. bu bizim içinde geçerli..
Galatasarayda yönetilememe krizi yaşanıyo bence.. ben şahsen takımı skibbe'nin kurduğuna inanmıyorum..
Eger Adnan Polat baskan ise, bu mactan sonra Sabri'yi, Skibbe'yi, Mehmet Güven'i, Nonda'yi yollar ...
Bu isin baska aciklamasi yok.
Ben hayatimda böyle rezil bir Galatasaray görmedim. Oyuncular da disiplinsiz, ruhsuzluk tavan yapmis. Hepsi dalgaya almis ligi.
3-5-2 denen 20 yil öncesinin, modern futbolun ezdigi sistemi genc bir teknik adam uyguluyorsa, bu iste bir tutarsizlik vardir. Hakan Balta iyilesmisse oynatacaksin. Volkan'dan nasil korkuyorsan, Sabri daha beteri.
Mehmet Güven denen beceriksiz, 3.lig topcusunu takimda tutamazsin.
Takimda ki futbolculari motive etmek senin görevin. Rakibi analiz etmek senin görevin. Sadece Uefa kupasinda rakipleri analiz ederek, senin asil amacinin ne oldugunu anladi tüm millet !
Ruhsuz futbolcularin Galatasaray'da isi yok. Paralari alirken hay hay, maclara gelirken taraftarlari kahret, laubaliligin alasini yap. Galatasaray camiasinda böyle isimler barindirilmamali.
Artik Baskan masaya yumrugunu vursun, ne yapiyorsa yapsin. Yoksa taraftarlarda olan kredisini tüketecek.
Daha fazla seyler yazmak geliyor icimden, ama yeri burasi degil, cok sinirliyim...
5. sıra konusunda Gs ile yarışıyoruz işe bak..
5-2 helal olsun...
Tebrikler Kocaeli'ne.Muhteşem bir maçtı.
Taner Gülleri'de neyin ne olduğunu bence tüm Türkiye'ye gösterdi.Bank Asya 1.Lig'den forvet çıkmaz diyorlardı.Buyrun size Taner Gülleri.
Bir forvet daha ne yapar.Böyle bitirici bir forvet varmıdır Allahım yarabbim.Ayaklarına sağlık.
Galatasaray'lı arkadaşlar da sakin olsun bence.Çok kötü bir maçtı ancak yapılacak birşey yok.O futbolcular hayata devam edecekleri gibi sizlerde etmelisiniz.
Diğer yandan tahmin yarışmasında Ts,Fb ve Gs 'nin puan kaybedeceğini biliyordum ancak 3'üne de beraberlik vermiştim ne tesadüf 3'ü de yenildi :D Olsun hiç üzülmedim bu sefer.
Gs'nin üstüne çıktık..4.yüz...
Bir takım bu kadar kıskanç olabilir biz yenildik diye onlarda yeniliyor :D
şaka bir yana bakalım lig bitiminde kim 5. olacak biz mi siz mi? :cool:
Taner sayesinde 4.olduk :D
artık Taner'i alırız seneye:)
Ligtv'nin manşeti çok ağır olmuş.
http://img26.imageshack.us/img26/5682/96101261.jpg
Vallaya taraftar sitesi gibi.. :D
ligtv haklı daha beteri de yapılabilirdi . çok merak ediyorum skibbe ne diycek . bi de bordeaux'u yencekmişiz gibi adam dinlendirdik . vallaha komedi .
Şampiyonluktan ümidi kestim.Önemli olan Uefa,umarım bordo maçı öncesi medya çok baskı yapmaz aksi takdirde bordoyada elenebiliriz.Büyük ihtimalle bu maçtan sonra Skibbe gidecek yerine Hagi gelecek.
Bu ne rezilliktir!
5 tane yedi sahasında sayesinde Fenerbahçe kaybettiği hafta sıra atladı.
Baros-Kewell-Lincoln elinde kullanmıyorsun. Penaltı kaçırıyorsun.
Maçtan önce 3-5-2 oynarsa Galatasaray 5 yer diye birisi çıksa nasıl gülerdik acaba?
Kocaeli'ni tebrik etmek lazım. Galatasaray'ın bu şoku çok çok çabuk atlatıp Uefa'yı düşünmesi lazım. Bitti lig. önünde 3 takım var.