Anket Sonuçlarını Görüntüle: Sonuç Ne oLur
- Voters
- 29. You may not vote on this poll
-
GaLatasaray Kazanır
-
Berabere biter
-
KocaeLispor Kazanır
-
Eger Adnan Polat baskan ise, bu mactan sonra Sabri'yi, Skibbe'yi, Mehmet Güven'i, Nonda'yi yollar ...
Bu isin baska aciklamasi yok.
Ben hayatimda böyle rezil bir Galatasaray görmedim. Oyuncular da disiplinsiz, ruhsuzluk tavan yapmis. Hepsi dalgaya almis ligi.
3-5-2 denen 20 yil öncesinin, modern futbolun ezdigi sistemi genc bir teknik adam uyguluyorsa, bu iste bir tutarsizlik vardir. Hakan Balta iyilesmisse oynatacaksin. Volkan'dan nasil korkuyorsan, Sabri daha beteri.
Mehmet Güven denen beceriksiz, 3.lig topcusunu takimda tutamazsin.
Takimda ki futbolculari motive etmek senin görevin. Rakibi analiz etmek senin görevin. Sadece Uefa kupasinda rakipleri analiz ederek, senin asil amacinin ne oldugunu anladi tüm millet !
Ruhsuz futbolcularin Galatasaray'da isi yok. Paralari alirken hay hay, maclara gelirken taraftarlari kahret, laubaliligin alasini yap. Galatasaray camiasinda böyle isimler barindirilmamali.
Artik Baskan masaya yumrugunu vursun, ne yapiyorsa yapsin. Yoksa taraftarlarda olan kredisini tüketecek.
Daha fazla seyler yazmak geliyor icimden, ama yeri burasi degil, cok sinirliyim...
Mesaj Yetkileri
- You may not post new threads
- You may not post replies
- You may not post attachments
- You may not edit your posts
-
Forum Rules