diyarbakır samsun elveda sizlere
Printable View
diyarbakır samsun elveda sizlere
Samsun ve diyarbakır geçen sene yaptıklarını çekiyor ben ilahi adalet diye buna derim üçüncü takım büyük ihtimalle ya ankara yada denizli olur çünkü son maçını denizli kaybedecek erciyes deplasmanında ankara kazanır gaziantep malatya maçı kardeş kardeş biter diger sonuçlar hiçbir takımı ilgilendirmez eger olurya denizli kazanır o zaman malatya yada ankara olur
Diyarbakır ve Samsun'a güle güle...
diyarbakırın bu sefer elinden tutan olmadı.samsun uzun yıllar ligin önemli takımlarından biriyken çok kötü hallere düştü.denizli fenerbahçe maçı bütünüyle ligin kaderini belirleyecek.hem düşecek takım hem şampiyon o maçta belli olacak gibi görünüyor.
Yer gök inliyor, şehirde heryer sarı kırmızı şehir meydanında 30 bin kişi galibyeti kutluyor helal olsun sana MALATYASPORUM, Herkes düşer ama biz düşmeyiz !!!!
Ve Diyarbakır düştü.
Lütfen forumdaki üslubunuza dikkat edin arkadaşlar. Ayrıca rahatsız olduğunuz mesajlara cevap vermek yerine bize bildirin biz gerekeni yaparız. Gerekli mesajları sildim...
Lütfen bu mesaja cevap yazmayın...
DİYARBAKIR düstüyse gerisi hikaye :D
Denizli'de düşer insallah neden mi cünkü son hafta yenilirlerde ondan ama yenerlese kalsınlar ligde haketsinler yani :D
Umarim Denizlispor düsmemek icin elinden gelenin fazlasini yapip Fener'i yenerek bizi sampiyon yaparlar :)
Çok mu sey istedim ..
:D umarım önce şu haftayı biz BJK karşısında kazasız atlatalım da ondan sonra da senin temennin gerçekleşsin :)Quote:
Originally Posted by Maymuncuk
öncelikle bizim kendi maçlarımızı almamız lazım seninle aynı temenniler içindeyim ama dedigim gibi işimizi sadece kendimize degil rakibimizede bırakmıs oluyoruz.Quote:
Originally Posted by Maymuncuk
denizli düşmesin!!!!
Evet bende düşmemesini diliyorum, memleketimin takımı çünkü. Ama işi buralara getirmemeliydi. Süper lige çıktığımızdan buyana sürekli ilk 5-6 arasında görmeye alıştığımız bir takımın şimdi düşüp düşmeyeceğinin son hafta belli olmasına çok üzülüyorum.Quote:
Originally Posted by hurmet
Bakalım haftaya Fenere maçımız var, feneri her halukarda yenmemzi gerekir ki işimizi başka takımların ellerine bırakmayalım...
ankaragücünün g.antepi yenmesiyle birlikte ligden düşen 2. takımda kesinleşti
güle güle samsunspor
samsun ve diyarbakırspor gitti.sıradaki kim acaba ama samsuna yazık oldu bence.
samsunspora yazık oldu üzüldüm :(
Samsun da düştü.
Diyarbakır
Samsun
Denizli
Büyük ihtimal böyle.
samsun da düştü ya :(
Gerçekten cok yazık oldu SAMSUNSPOR'a cok üzüldüm ama aynı gün oynanması gereken ANKARAGÜCÜ-ANTEP maci neden bir gün sonra oynandı orasıda ayrı bir konu
Üç Ankara takımı da maçlarını sezon boyunca 19 Mayıs stadında oynadılar..
Geçtiğimiz hafta Ankara'da iki maç vardı; bu durumda birinin ya tarihi/saati değişmeli ya da başka stada alınmalıydı..
Ankaraspor'un daha önce oynadığı Cebeci stadı hem bu sezon nadasa bırakıldığı, hem de ışıklandırması olmadığı için tercih edilmemiş olabilir..