sizce ligden dusecek 3 takım kim olcak?
sizce ligden dusecek 3 takım kim olcak?
görünen köy klavuz istemez , samsun-diyar-malatya 3 lemesi favori, ama gönlüm samsunla işalla ligde tutunurlar
samsun geçen sene diyarbakıra sattığı maçın hesabını ödüo, yazık oluo ve bu gidişle beter olacak![]()
ankara samsun dbakır duscek derım ben
federasyon samsuna taktı gibi,ankarada da umut yok görünüyor,işleri zor.diyarbakırda bu futbolla kalamaz ama ankarada yüksek yerde tanıdıkları var![]()
Bu sene lig 20 takıma çıkartılır ve kimse düşmez, A Kategorisi'nden 2 takım eklenerek sağlanırmış 20 sayısı mesela. Bu da bir görüş oldu sanırım![]()
aslında 20 takımla daha güzel olur sonuncu düşürülüp a dan 3 takım alınsa daha iyi olur![]()
Görünen o ki Diyarbakır , Malatya, Samsun gidici.
malatya,samsun,diyarbakır
samsun diyar denizli dusecek bence
bence ankarada dussun..samsun kac senedır boyle dusup kendıne gelmesı gerekır..tıpkı bursa gıbı..dbakır zaten halktan koptu bence..
malatya samsun diyarbakir kesin duser
D.Bakır,Samsun ve Ankaragücü derim![]()
-
seyircisi olmayan takımlar düşsün derim ben.onun yerine halkın ilgi gösterdiği takımlar olsun isterdim.örnek ankara düşsün yerin göztepe falan olsa süper olurdu.ama gözgöz kaçıncı ligde şimdi onu bile bilemiyorum![]()
3.ligde maelesef..
serkan aykut a 10 maç men cezası geldi , samsun kesin düştü
diyarbakır düşer inşallah
muhtemel alacakları 2 maclık ceza ve serkanın aldıgı 10maclık ceza hem dbakırı hem samsunu dusmeye en yakın 2 aday halıne getırmıstır..
diyar samsun malatya bence...
diyarbakır %100 gider
samsun gibi bu lige 90lı yıllarda damga vurmuş bi takım ise gelecek sezon ikinci ligde mücadele edecek gibi görünüyor.bursa kocaeli den sonra ligin demirbaşlarından biri daha lige veda edecek.
işin ilginç yanı ligde hep başa oynamış olan g.birliği ankaragücü gaziantep gibi takımların da bir hayli kötü olması.
G.Birliği Beşiktaş'ın önünde Uefa'ya gitmek için oynamıyormu???
-
genclerbirligi lig 4.su arkadasım hatırlatıyım dedım..Originally Posted by dinaMYt
Diyarbakır gider heralde
diyar samsun gider ama malatyadan yana ümitliyim kalabilirler
yarınkı malatya ankaraspor macı cok onemlı!!
ankara rize dbakırdan surprız galıbıyetler ısı degıstırdı!!
Ya ankaragücü inşallah düşmez biz çıkıcaz onlar düşecek böyle şey olmaz diyarbakır hem yaşanan olaylardan hem seyircisinden hemde oynadığı futboldan dolayı düşmeli ama ankaragücü kalmalı onun yerine ankaraspor düşer gibime geliyor.malatyada kadro bakımında sene başında uefayı hedefliyorlardı ama şimdi küme düşcekler çok hazim bir durum.neyse biz çıkalımda ankaragücü haricinde kim düşerse düşsün...
Bursasporlu Olmak Ayrıcalıktır...
İşallah Diyarbakır düşmez
bence malatya ve samsun gidici 3. takım belli olmaz
Kuşandık SARI-LACİYİ | Saracoğlu yokuşlarında | Siyah çoraplılardan doğan bu sevda | Büyüyor omuzlarımızda
Destanlar yazar tarihinde | Yarattığın değerlerinle | Onurumuzsun sen bizim KANARYA | 25 milyon Taraftarın omuz omuza
Zaptettiğimiz stadlara | Adını kazıyacağız | FENERBAHÇE söyleyecek son sözü | Haklıyız Kazanacağız
Efsane 100 yaşında | Taraftarıyla şanıyla | Dünya döndükçe sürecek, kalpleri hep titretecek, dillerden hiç düşmeyecek | FE-NER-BAH-ÇE
Bir gün girsek biz mezara | Gözümüz kalmaz arkada | Evladıma miras bu sevda
valla diğer yerlerde nasıl bilmiyorum ama eğer Samsun düşerse(-ki maalesef öyle gözüküyor) bayağa bir olay çıkacak gibi buralarda...
malaya,samsun,d.bakır