Transferleri beklemedeyiz abi :n:.
Printable View
Kartal'ın yeri ayrı, o tam bir efsane oldu :D Bursa daha normal bir kariyer oluyor :DQuote:
Kartalspor Efsanesi yeniden doğuyor..:D
[email protected] bu benim msn adresim :) eklersen istediğin zaman anlatırım, istersen taktiği de paylaşırım :) burada anlatması uzun olur detayları, yaptıklarımı :pQuote:
s.a öncelikle kariyerinde başarılar dilerim gerçekten süper işler başarmışsın tebrikler aslında bu kariyer bana ilham verdi ve bursasporla başladım fakat nedense taktikten midir yoksa benim oyuna uzun bi ara verip oyunu fazla iyi oynuyamamamdan mıdır bişiler ters gidiyo senden bu nedenle bi ricam olacak taktik konusunda bana yardımcı olurmusun yada yayınlama imkanın varmı bişey daha serdar forvette çok kötü hiç bi pozisyonu gole çeviremiyo onca kaleciyle karşı karşıya kalıyo ama olmuyo gol şimdiden teşekkür ederim iyi oyunlar
E menajer ben olunca kötü bir performans olma ihtimali var mı? :pQuote:
Müthiş bir performans o transferleri bekliyoruz:p
Daha fazla bekletmeyeyim o zaman :DQuote:
__________________________________________________ ________________________
Bu transfer dönemini öncekilere göre nispeten daha sakin geçirdik diyebilirim. Tabi bunun anlamı sadece önceki sezonlara nazaran daha az transfer yaptığımız anlamında :) Önce kulüple yollarımızı ayırdığımız oyuncular kimler bir göz atalım :p
Sözleşmesi sona erip takımdan ayrılan oyuncular bir yana, birçok as takım oyuncumuza ciddi teklifler aldık transfer dönemi boyunca. Özellikle yabancı uyruklu oyuncularımız için önemli takımlar sık sık kapımızı çaldılar.
Anton Putsilo :Belarus'lu genç oyuncumuz için reddedemeyeceğimiz teklifler geldi. En önemli teklifi yapan takım ise Hırvatistan'ın Dinamo takımı oldu. 4.5milyon poundluk teklifi geri çeviremedik :p Genç oyuncununda takımla anlaşması üzerine transferi son buldu. takımımıza 1.5 yıl önce 160bin pound karşılığında gelmişti.
Tuna Üzümcü : Takıma geldiğim günden beri Tuna ile pek anlaşamadık :) Aslında yetenekli bir oyuncu ama performansı takım arkadaşlarının gerisinde kalması nedeniyle yedeklikten bir türlü kurtulamıyordu takımımızda. Bir sezon daha yedek kalmasını istemedim. Satılık listesine koyduğumuz oyuncuya lig içinden Konyaspor güzel bir teklif yaptı. 1milyon pound'a Konya takımına geçti tecrübeli oyuncu.
Henok Goitom : Geçem sezon yaptığımız en flaş transferdi Goitom. 3.3milyon pound ödemeyi göze almıştık yetenekli forvet oyuncusu için. Ve sezon içinde gösterdiği performansla daha fazlasını hakettiğini gösterdi herkese. Sezon sonunda avrupa takımlarından ciddi teklifler gelmeye başlamıştı. Hoffenheim, Standard Liege ve Toulouse 7.5milyon pound'luk tekliflerle kapımıza geldiklerinde düşünecek pek bişey yoktu :D oyuncu tercihini Toulouse'dan yana kullandı ve hem kendi kariyeri için hem kulübümüz için çok ciddi bir anlaşma oldu :)
takımımızdan ayrılan oyuncularımıza yeni kulüplerinde başarılar dileriz :)
__________________________________________________ ______________
geldik en çok sevdiğimiz bölüme :D gelen oyuncular!
Marco Aiello : Geçen sezon ortasında bir yabancı oyuncuyla anlaştığımı söylemiştim sizlere ; Marco Aiello. Atalanta alt yapısında yetişen genç forvet için çok olumlu raporlar aldık gözlemcilerden. İlk yaptığımız görüşmelerde kulübü satmaya yanaşmamış olsa da oyuncununda takımımıza gelmeye yeşil ışık yakmasından sonra onay verdiler transfere. Bonservisi için 2milyon pound'u geçen sezon ödemiştik. Yabancı kontenjanındaki doluluk nedeniyle bu sezon için anlaşmıştık ve 1 temmuz'da imzayı attırdık italyan oyuncuya :) Goitom'un satışına onay vermemin nedenlerinden birisi de zaten Aiello'yu transfer etmiş olmamızdır ;)http://img191.imageshack.us/img191/6473/aiello.jpg
__________________________________________________ _________________________________________Serdar Kurtuluş : Beşiktaş kulübünün gözden çıkardığı genç oyuncu, takımımıza 800bin pound'a geldi. Beklemediğimiz bir anda Beşiktaş önerdi Serdar'ı :) bonserviste makul olunca anlaşması kolay oldu ve milli takımda da görev yapan Serdar'la 4 yıllık sözleşme imzaladık, yuvaya geri döndü :)http://arsiv.ntvmsnbc.com/news/234752.jpg
http://img196.imageshack.us/img196/1...darkurtulu.jpg
__________________________________________________ _________________________________________Mehmet Topuz : Her transfer döneminde adından sıkça söz ettiren, ama takımındanda bir türlü ayrılamayan Mehmet'in transferini 3 büyüklerden önce bitirmeyi başardık :D Putsilo'nun gidişiyle oluşan boşluğu en iyi dolduracak Türk oyuncu kendisi :) 2.3milyon pound'luk bonservis bedeli ödendi Kayseri kulübüne ve oyuncu ile de 5 yıllık sözleşme imzalandı. Hayırlı olsun tüm Bursalılara :Dhttp://www.sonhaber1.com/wp-content/...ehmettopuz.jpg
http://img196.imageshack.us/img196/734/mehmettopuzp.jpg
__________________________________________________ _________________________________________Nuri Şahin : Uzun zamandır orta alana bir takviye yapmak istiyordum, Mustafa Sarp ligimiz için yeterli olsa da avrupa'da oynadığımız maçlarda pek güven verememişti bana. Skjelbred'e bir partner arayışlarım yabancı oyuncu sınırı nedeniyle türk oyuncularla kısıtlıydı. Nuri Şahin, Mehmet Ekici ve Şelçuk İnan ile çok uzun süre ilgilendik. Nuri öncelikli hedefimizdi ancak yüksek maliyeti nedeniyle hep uzak bir ihtimal olarak duruyordu. Selçuk İnan için Trabzon'la 2.4 milyon pounda anlaşmış olsakta oyuncuyu ikna edemedik. Sonraki durağımız Bayern Münih oldu. Mhmet Ekici'yi istedik kulübünden... 3.6milyon pound'u gözden çıkardık ancak bu kezde Mehmet Almanya'dan ayrılmak istemedi. Transfer döneminin kapanmasına saatler kala Nuri için Dortmund'un kapısını çaldık. Alman kulübüyle 18.25milyon pound'a, Nuri ile de 5 yıllığına anlaşma yaptık. Transfer sezonuna müthiş bir kapanış yaptık :D bizim gibi bir kulüp için gerçekten çok büyük bir transfer oldu hem isim, hem maliyet olarak baktığımızda. Çok düşündük, ve en doğru olanı yapmaya çalıştık. Umarım yanılmamışızdır :)
yine şampiyonsun ama gol yollarında sıkıntı yaşayabilirsin goitom gitti ya:D fatih tekke felan duruyomu nası bi bak bakalım yada moriantes felan yakışır
regen bulmada üstümüze yok bro aynen devam;)
1 yenilgi bile almadan şampiyon olmuşsun hocam tebrik etmek lazım Nuri'de güzel olmuş ;)
Nuriye çok para ödemişin :n:.