Sayfa 1 / 4 123 ... SonSon
1 ile 30 arası toplam 96 sonuç

Konu: Alem buysa kral BURSA!

Nesil
    2006
    Yer
    Bandırma-10.5

Default Alem buysa kral BURSA!

Uzun zaman oldu yeni bir kariyer yapmayalı
    Bursaspor'la NerZhuLL pek yakında TSİ sayfalarında!

Kuralları Okudum ve Kabul Ediyorum
    Last edited by Bursaspor : 20.Haziran.2009 at 04:10
    Kula bela gelmez Hak yazmadıkça,
    Hak bela yazmaz kul azmadıkça.

Nesil
    2005
    Yer
    İstanbul

Default Kariyeriniz onaylandı.

Başarılar dilerim.
    Oğuz Kağan

TROLLING MAKES PERFECT

Başarılar Dilerim

başarılar
    kariyer bolluğu var sitede

Nesil
    2006
    Yer
    Bursa

Başarılar dilerim Kasım abi umarım hedeflediğin başarılara ulaşırsın.

sakary Ali Misafir

Başarılar dilerim

Ben de Bursa kariyeri var mı diye bakmaya gelmiştim ki burayı gördüm
    Başarılar dilerim.

Nesil
    2007
    Yer
    Bafra/Balıkesir

Başarılar dilerim Kasım Abi.Kartal kariyerinde çok iyiydi

Nesil
    2008
    Yer
    Denizli - İzmir

Başarılar Kasım abi .Umarım taktiğin tutar .
    Daniel Bryan'ın sakalının kılıyız !

Nesil
    2008
    Yer
    Balıkesir

Başarılar komşu Bir balıkesirli olarak bursa kariyerlerinden mutluluk duyarım
    Football is simple,but Football Manager is not

Nesil
    2007
    Yer
    Kayseri

Başarılar Kasım abi kariyerlerin zevkli olur senin umarım buda öyle geçer

Nesil
    2006
    Yer
    Bandırma-10.5

teşekkür ederim yorumlarınız için

Kadrodan genel anlamda memnunum ancak eksik yönleri de yok değil. Öncelikle sağ bek almam gerekecek. yaklaşık 1m£'luk bir transfer bütçemiz var. iyi şekilde kullanıp eksiklerimizi kapatmamız gerekiyor. Yabancı oyuncularla ilgili soru işaretleri de var kafamda. Kiralık oyuncular Daniel ve Marquinhos'u düşünmüyorum takımda. Brezilyalılarla yolları ayırabiliriz amacımız günü kurtarmak değil, geleceği güvence altına almak

Nesil
    2006
    Yer
    Bandırma-10.5

kadroda bazı yabancı oyuncuları düşünmediğimi belirtmiştim. Defans oyuncumuz Leonardo ile yollarımızı ayırdık. alıcı çıkmayınca serbest bırakmak zorunda kaldık
    öte yandan şu an için yeterli görmediğim Fabricio E.Amadora, Taddeu daTrofense kulüplerine kiralandı. Shin Young-Rok Sakaryaspor'a kiralık gönderildi.

gelelim transferlerimize
    ilk olarak sağ bek transferini hallettik. ENPPI isimli mısır kulübünün genç oyuncusu Ahmed El Mohammady 275bin £ karşılığı Bursaspor'da.

__________________________________________________ ________________________
    2. transferimiz Leonardo'nun yerini doldurmak için oldu. Hem maliyetinin ucuz olması, hemde yetenek olarak baktığımızda diğer görüştüğümüz isimlerden pek bir farkı olmaması sebebiyle Cristian Suarez'i tercih ettik. Şili milli takımına kadar yükselen genç defans için Union San Felipe kulübüne 12bin £ bonservis bedeli ödedik

__________________________________________________ ________________________
    Son transferimiz ortasahaya oldu. Ofansif anlamda takımı güçlendirecek, genç oyuncu arayışlarımız Norveç'te son buldu Rosenborg kulübünün genç yıldız adaylarından Per Ciljan Skjelbred'in transferini 1.2milyon £ ödeyerek bitirdik!

.
    .
    .
    Birleştirilen Mesaj:
    Takımın performansından oldukça memnun oldum hazırlık döneminde. Geneli süper ligi kaldırabilecek kapasitede oyuncular var.
    Last edited by Knightmare : 21.Haziran.2009 at 23:43 Reason: Mesajınız Otomatik Birleştirilmiştir. (Turksportal Yönetimi)

Nesil
    2007
    Yer
    Bafra/Balıkesir

Skjelbred transferi süper Kasım aabi.Kampta güzel geçmiş

Skjelbred Premier Lig kalitesinde süper bir adam. Ben 9 M dolara satmıştım. Suarez'i tanımıyorum ama Milli ise iyidir . El Mohammady zaten süper bir oyuncu
    Maçları bekliyoruz...

Nesil
    2006
    Yer
    Bandırma-10.5

lige fena bir başlangıç yapmamıştık aslında ama son iki haftada FB ve Beşiktaş'a kaybettiğimiz puanlar çok kötü oldu. Her iki maçta da gerçekten çok iyi oynadık ancak bireysel hatalar sonumuzu hazırladı...

.
    .
    .
    Birleştirilen Mesaj:
    bu arada diğer Bursaspor kariyerinde de El Mohammady isimli oyuncuyu almış arkadaşımız kopya çekmediğimi belirtme ihtiyacı duydum
    Last edited by Knightmare : 22.Haziran.2009 at 00:56 Reason: Mesajınız Otomatik Birleştirilmiştir. (Turksportal Yönetimi)

Deplasmanda iyisin ama evinde etkisizsin. Düzelmen lazım derhal

Nesil
    2007
    Yer
    Kayseri

skjelbred müthiş transfer ama transferler sonuca yansımamış gibi

Nesil
    2007
    Yer
    Bursa

yeni gördüm kariyeri , başarılar Kasım
    Nush İle Uslanmayanı Etmeli Tekdir
    Tekdir İle Uslanmayanın Hakkı Kötektir

Nesil
    2006
    Yer
    Bandırma-10.5

ligteki son 4 maçlık periyodumuza baktığımızda ciddi bir yükseliş içindeyiz Taktik üzerinde biraz oynama, takım üzerinde biraz oynama bu sonucu getirdi diyebilirim
    Artık 1. kaptanımız Ömer Erdoğan değil, Sercan Yıldırım
    .
    .
    .
    Birleştirilen Mesaj:
    taktiğimizde yavaş yavaş oturmaya başladı. diziliş olarak aşağıdaki şekilde sahada yer alıyoruz, ama ilk 11'de değişiklikler oluyor tabii
    Last edited by Knightmare : 24.Haziran.2009 at 16:22 Reason: Mesajınız Otomatik Birleştirilmiştir. (Turksportal Yönetimi)

Kasım abi Kartalspor kariyerin müthişti bi benzerini bekliyoruz başarılar

Nesil
    2006
    Yer
    Bursa

Tebrik ederim Kasım abi son 4 maçlık periyot inanılmaz iyi geçmiş.Özelliklede Galatasaray maçı süper olmuş.

daha önce kartalspor kariyerini takip etmiştim orada cok başarılıydın buradada ilk yıl ilk 5 e girceğinden şüphem yok basarılar dilerim

Nesil
    2006
    Yer
    Bandırma-10.5

hepinize güzel yorumlarınız için teşekkür ederim kaldığım yerden devam ediyorum, daha güzel ss'lerle

çok güzel hava yakaladık, gidiyoruz bakalım nereye kadar gidecek en önemlisi lider Trabzon'a evimizde puan vermememiz oldu - ki 16.haftada Fenerbahçe'ye kaybederek liderliği bize devrettiler :P - oyuncuların güveninin ve istikrarın artması açısından
    Bu arada kalecimiz Ivankov ile ilgilenen birkaç kulüp var. açıkçası iyi bir teklif gelirse takımdan ayrılmasına izin veririm. Çünkü hala eksik gördüğüm yerler var takımda ve şu an transfer yapabilecek durumda değiliz.
    Last edited by Knightmare : 25.Haziran.2009 at 15:27

Nesil
    2006
    Yer
    Bursa

Tebrikler Kasım abi Bursa'nın ne kadar iyi bir takım olduğunu sende kanıtlamışsın.Bu şekilde devam edersen bu hava ile ileride fark daha da açılır.
    Gelirken ne getirilir ki giderken ne götürülür?

Nesil
    2006
    Yer
    63 - 20

Güzel Bitirmek Üzeresin İlk Devreyi.. Tebrik Ederim...
    Bazen yürekli kayıplar; Korkak zaferlerden daha önemlidir. [Fatih Terim]

Nesil
    2007
    Yer
    İzmir

İlk devreyi lider bitirmişssin. Devre arası transferlerini bekliyorum.
    TariboWest

Nesil
    2006
    Yer
    Bandırma-10.5

Daha önce de belirttiğim gibi Ivankov'la ilgilenen kulüpler tekliflerini sundular en ciddi teklif Udinese kulübünden geldi. Sıkı bir pazarlık sonrası 1.8milyon £ bonserviste anlaştık ve artık bulgar kalecimiz Udinese takımı için ter dökecek. her iki taraf içinde hayırlı olsun

Ivankov'dan kazandığımız paranın bir kısmını maaşa, büyük bölümünü de transfere ayırdık. kalede sıkıntı çekmemek için Manisaspor'un genç file bekçisi Ufuk ile anlaştık. Sağ açıkta Volkan ve Veli istediğim seviyede oyuncular olmadığından bir takviye de o bölgeye yapma ihtiyacı duydum. Romashenko'nun vatandaşı Putsilo'yu 160bin £ a yeşil-beyazlı takıma kazandırdık ve son transferimiz de savunmaya oldu. Ömer Erdoğan'ın yaşı malum bu sezon götürür ama gelecek için takviye şarttı. Partizan kulübünün genç yeteneği Milicic'te 220bin£'a Bursaspo'lu oldu. Bunun yanı sıra kadroda yeteri kadar forma şansı bulamadığı için takımdan ayrılmak isteyen Zuniga'yı da bonservis ücreti almadan bıraktık. ilgilenen kulüpler içinden Fenerbahçe'ye gitmeyi tercih etti

bitmedi! gelecek sezon içinde iki oyuncuyla anlaşmış bulunuyoruz sol bek Çağlar Bilgili ve sağ bek Orhan Sam gelecek sezon takımımıza katılacak isimler. Çağlar sözleşmesi bitince takıma katılacak, Orhan ise biraz pahalıya patladı transferde olumlu ilerlerken araya CSKA Moskov'un girmesi bonservisinin artmasına neden oldu, 1.2 milyon £ ödeyeceğiz Gençlerbirliği kulübüne...
    .
    .
    .
    Birleştirilen Mesaj:

Last edited by Knightmare : 25.Haziran.2009 at 17:05 Reason: Mesajınız Otomatik Birleştirilmiştir. (Turksportal Yönetimi)

Nesil
    2006
    Yer
    Bursa

Keşke İvankov'u satmasaydın Kasım abi hem penaltı atıyor hem kalede güven veriyor ama Ufuk'ta fena değil.Önümüzdeki sene için transferler gayet olumlu.Zuniga'yı da sezon sonu bırakabilirdin abi bende baya bir gol attı 18 gol mü ne attı.
    Gelirken ne getirilir ki giderken ne götürülür?

Hayırlı olsun kariyeriniz başarılar, başarılarda geliyormuş zaten istikrar şahane

Sayfa 1 / 4 123 ... SonSon

Mesaj Yetkileri