Türkiye'de bir penaltının tekrarını gördüm ya, helal olsun.
Printable View
Türkiye'de bir penaltının tekrarını gördüm ya, helal olsun.
3-2 maç sonuçlandı iki takımımada tebrikler çok güzel maç oldu..
Tebrikler Galatasaray
Biraz zorlansak da kazandık. Sabri'nin deliliğine hiç yoktan bir gol yedik. 3 puan 3 puandır :)
Arda'ya durduk yere kart gösterildi..
Tebrikler, Galatasaray'a.
Sabri'yi övmüştüm ama penaltı pozisyonu dışında diğer maçlardaki gibi kötü oynamadı hakkını vermek gerekir.
maçtan sonra rijkaard soyunma odasına giren herkesle tebrikleşirken ardaya sarıldı. çok güzel bir görüntüydü. yıllar sonra böyle bir havayı yakalamamız harika oldu. ayrıca daha bu takımda elano yok yani.
yine yaptı yapacağını .
oyun olarak çok iyi değildik ama bunu daha sezon başı olmasına bağlayabiliriz . iyi oynamamamıza rağmen 3 gol ve birçok pozisyon bulduk bu sevindirici . hakan balta , baros ve aydın tutuk gözüktü . sabri her zamanki gibi saç baş yoldurdu . bu maç artık saçmalamada level atlayıp penaltı da yaptırdı . bir tek leo'ya üzüldüm iki top geldi ikisi de gol ama ikisinde de yapacak fazla bir şey yok . ilk golde hele hiç yok . bir de bu kadar sert faul olan bir maçta tek kartın arda'ya çıkması ilginçti . rijkaard genel olarak iyi hamleler yaptı ama barışı almakta çok geç kaldı bence .
Zor deplasmandı, ilk 25 dakika cok iyiydik ve o anda macı 2-0 yaptık. Sonrasında denk bir mac oldu ve kazandık. Arda muhteşem oynadı, maşallah. 1 gol 2 asist. Kaptan ! :icon_cool: Mustafa Sarp'da Arda'dan sonra macın en iyisiydi bence. Ortasahada her topa bastı, çok top kazandı.
Antep'in getirdigi Julio cok iyi adammış. Her yerden vurdu ama cok da güzel gol attı. Kaliteli oyuncuymuş.
İlk macta, böylesi zor bir deplasmandan 3 puan ile dönmek iyi oldu, Tebrikler Cimbomum.
Bu arada Rijkaard mactan sonra bütün oyuncuları tek tek soyunma odası karsısında karsılayıp, sarıldı. Arda'ya daha başka sarıldı. Cok güzel bir görüntüydü.
Galatasarayı tebrik ederim. Antep bu sene iş yapar gibi. Yalnız G.Saray'ın kaptanı ARDA'nın bu kartı görmesi hiç hoş durmadı kaldı ki kart doğruydu..
Penaltı mı değil mi tartışılır fakat ben Sabri' ye penaltı pozisyonunda değil ondan sonraki kontratak pozisyonunda kızarım, geri döneceğine rakip ceza sahasında kime bassam diye tereddüt ediyor.
Penaltı pozisyonunda bence iki oyuncu da topa konsantre. Sabri antepliyi altına almış gibi ama aynı zamanda tek düşüncesi de top, nitekim kafayı da o vuruyor. neyse önemli değil.
Arda' nın sarı kartı komik. Daha çok saçma. Saçmalayan Arda değil Bünyamin Gezer . Oyuncu değişikliği işareti verdikten sonra saatine zaten basıyorsun, adam senin istediğin yerden çıkmak zorunda değil. Nereden çıktı bu?
Onu da geçtim, güreş maçındaki grekoremenciler gibi yakalıyor adamı. gitmesin, geri dönüp onun gösterdiği taraftan çıksın diye. arda elinden kurtulunca bu sefer silahına sarılır gibi eli beline gidiyor, kartı hışımla çıkarıyor.. Diyorum ya, komik oldu ve gereksiz oldu. Haksız da oldu.
Bu arada Keita bugün resmen anteplilerden dayak yedi. Bu kadar sertlik olmaz. Hiçbir pozisyonda kolay kolay topu kaybetmedi, yardıra yardıra gitti. İlk yarıdaki boğazına aldıgı darbe sonucu dili soluk borusunu tıkamış, cok kötü bir görüntüydü, Allah korudu. Bunun haricinde de cok tekme yedi, çok sert oynadılar ona karsı. Hakemin kartına hiç başvurmaması şaşırtıcı.
Bu sıcak havada zaten çok üst düzey bir futbol beklenemezdi.Ama yine güzel hücum varyasyonları ve Arda'nın becerikliliği ile 3 gol bulduk ve maçı kazandık.
Yediğimiz goller penaltı ve uzaktan atılan bir gol demekki savunma için çok da endişelenmeye gerek yok.
Keita yüreğimizi ağzımıza getirdi Allah'tan korktuğumuz olmadı.
Sabri'nin yerine artık Uğur oynamalı bu takımda yeter artık Sabri'den çektiğimiz.
Arda'nın sarı kartına çok sinirlendim.Bir hakemin bir futbolcuyu ''tartaklaması''kesinlikle doğru değil!
Sonuç olarak ben takımdan memnun kaldım ve sezona 3 puanla başlamak iyi oldu takım için.
Güzel maçtı hakettik kazandık.En iyi Arda'ydı.En kötü ise Aydın.Bundan sonra da oynamaz heralde.Anca birkaç maç oynar..Keita'nın olayı çok kötüydü gerçekten.Daha kötü bi şey olmaması sevindirici.Julio Cesar çok güzel bir gol attı gerçekten.Hakkını vermek lazım.G.Antepspor Brezilyalı oyuncuları iyi buluyor.Önce Tabata şimdi Julio Cesar.Ama çok eksikleri vardı sanırım.Yozgatlı defanstaydı.Bu sene iyi bir konumda bitirebilirler ligi.Tebrik ediyorum takımımızı 3 gol ve 3 puanla başlamak güzel gerçekten.
insanlığın , insanlığa saygının ne olduğunu, zıttıyla farkının ne olduğunu çok iyi anladım bugün. sağolsun antepsporlular..
haldun üstünel, mert çetin ve arda nın rijkaard ile el sıkışması-sarılması çok süper bir görüntüydü. karizma adamsın be rijkaard..
Bünyamin Gezer polisliği sahada karıştırıyor sen hakemsin hiç bir oyuncuya böyle itipte racon kesemezsin kart doğru ama tavır yanlış bence..
hakemin arda' yı tutumaya çalışmasının gereksizliğini ve komikliğini üstteki mesajda belirttim, okuyabilirsin. Hatta Bünyamin Gezer Arda' yı o an iki koluyla (!) tutabilse yani arda kurtulamasa -çok ciddiyim- resmen sinirlenip kart da çıkarmazdı. Bu yönden bakınca hakemin resmen "*****lığı".
Fakat Arda da ondan önce itiraz etmeden kenara gidebilirmiş, o da Arda' nın "*****lığı". Sahadaki 11 kişi maçın son dakikalarında topu gezdirmeyi ve sakin sakin bitirmeyi becerebilmeliler bu saatten sonra, bütün takımlar için söylüyorum bunu; bizans oyunlarına gerek yok artık her maçın son 5-10 dakikasında. sıkıyor.
Bünyaminin verdigi kart doğru olabilir. Agırdan alma kartı gerektirir, burada birsey yok; ama sen hakem olarak oyuncunun önüne gecip ona fiili müdahele yapıp, iterek buradan cık diyemezsin. Orada Arda'da sert tepki verse ne olacak? Allahtan birsey yapmadı, çıktı oyun dışında çime tekme attı.
Aynen. Sanki takım taraftarıymış gibi adamın önüne geçip dışarı çık denilmez ki. sen çık de, çıkmazsa da ver kartı. bünyamin biraz daha zorlasa tutundan kolup götürecekti ardayı dışarı.
Gözlemci bunları görmezden gelir mi acaba ? :)
Arda'nın nonda ya attırdığı gol çok güzeldi. Ayrıca Tabata'da iki penaltıda aynı köşeye vurdu. İyi bir maçtı.
iyi başladık...arda 2 senedir duran topa ayagını sürmedi:D 5 maçta 5 asist yaptı toplamdada 5 macta 8-9 asist oldu galiba:D
Arda 'nın önüne durup eliyle iteleyerek '' oradan değil, şuradan çıkacaksın!!! '' demek dünyada hiçbir hakemin uygulamadığı bir uygulamadır. Hakemin art niyeti yüzünden sarı kart gördü arda.
Hakem antep yensin diye herşeyi yaptı ama olmadı.Arda'ya saçma sapan bi kart gösterdi yetmiyormuş gibi futbolcuyu itekledi şurdan çıkçaksın diye.Ben Ardanın yerine olsaydım dayanamaz bi tane suratına patlatırdım heralde hakemin.Dünyanın neresinde böyle sarı kart var ya haklı diyenlerin birisi çıkıp göstersin şu maçta şu hakem şu kişiye verdi desin.Antep taraftarınında kornerde ardaya şişe ve bilimum yabancı madde atmasıda cabası.Sağlam bir ceza gelmeli antep kulübüne.
Maçın genelinde iyi oynadık yediğimiz gollerde kalecinin ve defansın hatası yoktu.Sabri iyi oynadı derken son dakikalarda yaptı yine yapacağını ama çokta fena sayılmazdı.Diğer maçta Uğur'u görürüz inşallah.Arda 2 asist 1 gol atarak maçın adamı oldu galiba.İlerki haftalarda çok daha iyi olucaz bunun sinyalleri veriliyor,helal olsun diyorum ve noktayı koyuyorum. :)