Anket Sonuçlarını Görüntüle: ?

Voters
40. You may not vote on this poll
  • Gaziantepspor

8 20.00%
  • Galatasaray

29 72.50%
  • Beraberlik

3 7.50%
1 ile 30 arası toplam 166 sonuç

Konu: Gaziantepspor - Galatasaray [ TSL 1. Hafta ]

Hybrid View

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul - Ataşehir

Quote Originally Posted by feanorringeril View Post
    Penaltı mı değil mi tartışılır fakat ben Sabri' ye penaltı pozisyonunda değil ondan sonraki kontratak pozisyonunda kızarım, geri döneceğine rakip ceza sahasında kime bassam diye tereddüt ediyor.

Penaltı pozisyonunda bence iki oyuncu da topa konsantre. Sabri antepliyi altına almış gibi ama aynı zamanda tek düşüncesi de top, nitekim kafayı da o vuruyor. neyse önemli değil.

Arda' nın sarı kartı komik. Daha çok saçma. Saçmalayan Arda değil Bünyamin Gezer . Oyuncu değişikliği işareti verdikten sonra saatine zaten basıyorsun, adam senin istediğin yerden çıkmak zorunda değil. Nereden çıktı bu?

Onu da geçtim, güreş maçındaki grekoremenciler gibi yakalıyor adamı. gitmesin, geri dönüp onun gösterdiği taraftan çıksın diye. arda elinden kurtulunca bu sefer silahına sarılır gibi eli beline gidiyor, kartı hışımla çıkarıyor.. Diyorum ya, komik oldu ve gereksiz oldu. Haksız da oldu.
    düzeltme: pozisyonları tekrar izledim, arda' nın laubali tavırları var. bu yüzden sarıyı haketmiş denebilir. fakat penaltı penaltı değil heralde. sabri topa temiz yükselip vuruyor.

Nesil
    2006
    Yer
    Bursa

düzeltme: pozisyonları tekrar izledim, arda' nın laubali tavırları var. bu yüzden sarıyı haketmiş denebilir. fakat penaltı penaltı değil heralde. sabri topa temiz yükselip vuruyor.
    Bir hakemin bir futbolcuyu ''tartaklaması'' normal mi sence?
    Gelirken ne getirilir ki giderken ne götürülür?

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Bünyamin Gezer polisliği sahada karıştırıyor sen hakemsin hiç bir oyuncuya böyle itipte racon kesemezsin kart doğru ama tavır yanlış bence..

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul - Ataşehir

Quote Originally Posted by yunusgs View Post
    Bir hakemin bir futbolcuyu ''tartaklaması'' normal mi sence?
    hakemin arda' yı tutumaya çalışmasının gereksizliğini ve komikliğini üstteki mesajda belirttim, okuyabilirsin. Hatta Bünyamin Gezer Arda' yı o an iki koluyla (!) tutabilse yani arda kurtulamasa -çok ciddiyim- resmen sinirlenip kart da çıkarmazdı. Bu yönden bakınca hakemin resmen "*****lığı".

Fakat Arda da ondan önce itiraz etmeden kenara gidebilirmiş, o da Arda' nın "*****lığı". Sahadaki 11 kişi maçın son dakikalarında topu gezdirmeyi ve sakin sakin bitirmeyi becerebilmeliler bu saatten sonra, bütün takımlar için söylüyorum bunu; bizans oyunlarına gerek yok artık her maçın son 5-10 dakikasında. sıkıyor.

Nesil
    2006
    Yer
    Bursa

hakemin arda' yı tutumaya çalışmasının gereksizliğini ve komikliğini üstteki mesajda belirttim, okuyabilirsin. Hatta Bünyamin Gezer Arda' yı o an iki koluyla (!) tutabilse yani arda kurtulamasa -çok ciddiyim- resmen sinirlenip kart da çıkarmazdı. Bu yönden bakınca hakemin resmen "*****lığı".

Fakat Arda da ondan önce itiraz etmeden kenara gidebilirmiş, o da Arda' nın "*****lığı". Sahadaki 11 kişi maçın son dakikalarında topu gezdirmeyi ve sakin sakin bitirmeyi becerebilmeliler bu saatten sonra, bütün takımlar için söylüyorum bunu; bizans oyunlarına gerek yok artık her maçın son 5-10 dakikasında. sıkıyor.
    Arda da o anda hakemi tutsa ve Arda kırmızı kart görse 3-4 maç ceza alsa suçlu yine Arda mı?Çünkü olayın başlatan Bünyamin Gezer!
    Gelirken ne getirilir ki giderken ne götürülür?

Mesaj Yetkileri