Eski yarışlar da var mı? Link engellendiği için giremedim.:D
Varsa efsanenin yağmurlu bir havada son sıralardan gelip kazandığı bir yarış vardı, onu yeniden izlemek isterim.
Eski yarışlar da var mı? Link engellendiği için giremedim.:D
Varsa efsanenin yağmurlu bir havada son sıralardan gelip kazandığı bir yarış vardı, onu yeniden izlemek isterim.
Hatırlamıyorum, vaktim olduğu bir zamanda inceleyeceğim siteyi. Ama 10 seneden fazla olmuştur belki de.
Abim şehir dışında, o dönemde Schumacher fanıydı çok fena, sonra kaybedenleri seçti ama olsun.:D O hatırlayacaktır, pazar günü dönecek, ondan da öğrenebilirim.
12.06.2011 F1 Kanada Grand Prix'i var Serkan senin dediğine benzer, Button'un 4-5 saat süren yarışta kaç kez gerilere hatta son sıraya düşmesine rağmen kazandığı yarış.
Bu yarışın tamamı bende var :)
Yok, Schumi yoksa gerisi yalan.:) Ben onunla sevdim F1'i, onun olmadığı yarışları izlemiyordum bile pek.
Gecenin köründe kalkıp izlediğim yarışlar, bisiklete binerken bile Schumi olup kendimce f1cilik oynardım, hey gidi hey.
Ben de küçükken abim fanatik Schumi'ci idi ben de ona inadına rakip olması için Hakkinen'i desteklerdim. Son tura hatta son viraja kadar lider götürdüğü yarışta son virajda sanıyorum ki tekeri patlamıştı ve aracı yavaş yavaş süzüle süzüle yolda kalmıştı ve Schumaher onu geçerek lider tamamlamıştı yarışı ve sonraki attığı sevinç turunda bir an önce Hakkinen'in yanına gelerek onu da kendi aracının üstünde taşıyarak onurlandırmıştı.
[YOUTUBE="emNuqd4L2NA"]Hakkinen[/YOUTUBE]
Hele motorun iflas etmesine rağmen aracı o şartlar altında finish çizgisine götürmeye çalışması inanılmaz etkileyici...
................Quote:
Britanya'da zafer Webber'in
8 Temmuz 2012 16:42 NTVSpor.net
Formula 1'de Büyük Britanya Grand Prix'sini, Red Bull'un Avustralyalı pilotu Mark Webber kazandı.
Formula 1'de Büyük Britanya Grand Prix'sini Red Bull'un Avustralyalı pilotu Mark Webber kazandı.
Sezonun 9. yarışı olan Büyük Britanya Grand Prix'si, 5 kilometre 891 metrelik Silverstone Pisti'nde 52 tur üzerinden yapıldı ve toplam 306 kilometre 198 metre sürdü. Silverstone'da iki günlük yağışın ardından bugün açık havada yapılan yarışta, damalı bayrağı ilk gören pilot olan Webber, bu sezon 2. zaferini kazandı.
Dünkü sıralama turlarını ilk sırada bitirerek bugünkü yarışa ilk cepten başlayan Ferrari'nin İspanyol pilotu Fernando Alonso, Webber'i 2. sıradan takip ederken, Red Bull'un Alman pilotu Sebastian Vettel 3'üncülüğü elde etti.
Sezonun 10 yarışı olan Almanya Grand Prix'si 20-22 Temmuz tarihlerinde yapılacak.