Sayfa 4 / 4 İlkİlk ... 234
91 ile 104 arası toplam 104 sonuç

Konu: F1 2012 Sezonu Yarış Sohbetleri | Britanya'da zafer Webber'in

Nesil
    2006
    Yer
    Karşıyaka 35½

Eski yarışlar da var mı? Link engellendiği için giremedim.

Varsa efsanenin yağmurlu bir havada son sıralardan gelip kazandığı bir yarış vardı, onu yeniden izlemek isterim.
    "YÜCE ATATÜRK"

sakary Ali Misafir

Quote Originally Posted by Sekopej View Post
    Eski yarışlar da var mı? Link engellendiği için giremedim.

Varsa efsanenin yağmurlu bir havada son sıralardan gelip kazandığı bir yarış vardı, onu yeniden izlemek isterim.
    Hangi sezon hangi yarıştı ki onu hatırlarsanız bakabiliriz.

Eski sezonlardan 4-5 kayıt bulunuyor sadece.

Nesil
    2006
    Yer
    Karşıyaka 35½

Hatırlamıyorum, vaktim olduğu bir zamanda inceleyeceğim siteyi. Ama 10 seneden fazla olmuştur belki de.
    "YÜCE ATATÜRK"

sakary Ali Misafir

Hatırlamıyorum, vaktim olduğu bir zamanda inceleyeceğim siteyi. Ama 10 seneden fazla olmuştur belki de.
    İnşallah vardır diyeyim o zaman Yalnız merak ettim bulduğunuzda hangi yarış olduğundan bahsedermisniz hocam

Nesil
    2006
    Yer
    Karşıyaka 35½

Abim şehir dışında, o dönemde Schumacher fanıydı çok fena, sonra kaybedenleri seçti ama olsun. O hatırlayacaktır, pazar günü dönecek, ondan da öğrenebilirim.
    "YÜCE ATATÜRK"

Nesil
    2006
    Yer
    Giяєѕun

12.06.2011 F1 Kanada Grand Prix'i var Serkan senin dediğine benzer, Button'un 4-5 saat süren yarışta kaç kez gerilere hatta son sıraya düşmesine rağmen kazandığı yarış.

Bu yarışın tamamı bende var

Büyük sıçrayışı gerçekleştirmek isteyen, birkaç adım geriye gitmek zorundadır. "Bertolt Brecht"

Nesil
    2006
    Yer
    Karşıyaka 35½

Yok, Schumi yoksa gerisi yalan. Ben onunla sevdim F1'i, onun olmadığı yarışları izlemiyordum bile pek.
    "YÜCE ATATÜRK"

Nesil
    2008
    Yer
    Balıkesir

Yok, Schumi yoksa gerisi yalan. Ben onunla sevdim F1'i, onun olmadığı yarışları izlemiyordum bile pek.
    Budur. Gerisi yalan.
    Football is simple,but Football Manager is not

Nesil
    2006
    Yer
    Karşıyaka 35½

Gecenin köründe kalkıp izlediğim yarışlar, bisiklete binerken bile Schumi olup kendimce f1cilik oynardım, hey gidi hey.
    "YÜCE ATATÜRK"

Nesil
    2006
    Yer
    Giяєѕun

Ben de küçükken abim fanatik Schumi'ci idi ben de ona inadına rakip olması için Hakkinen'i desteklerdim. Son tura hatta son viraja kadar lider götürdüğü yarışta son virajda sanıyorum ki tekeri patlamıştı ve aracı yavaş yavaş süzüle süzüle yolda kalmıştı ve Schumaher onu geçerek lider tamamlamıştı yarışı ve sonraki attığı sevinç turunda bir an önce Hakkinen'in yanına gelerek onu da kendi aracının üstünde taşıyarak onurlandırmıştı.

Büyük sıçrayışı gerçekleştirmek isteyen, birkaç adım geriye gitmek zorundadır. "Bertolt Brecht"

Nesil
    2006
    Yer
    Karşıyaka 35½

Quote Originally Posted by LaigLeNoiR View Post
    Ben de küçükken abim fanatik Schumi'ci idi ben de ona inadına rakip olması için Hakkinen'i desteklerdim. Son tura hatta son viraja kadar lider götürdüğü yarışta son virajda sanıyorum ki tekeri patlamıştı ve aracı yavaş yavaş süzüle süzüle yolda kalmıştı ve Schumaher onu geçerek lider tamamlamıştı yarışı ve sonraki attığı sevinç turunda bir an önce Hakkinen'in yanına gelerek onu da kendi aracının üstünde taşıyarak onurlandırmıştı.
    Unutulmaz anlardandır o an. Hakkinen kazanacak diye somurtmuş beklerken o aracın yavaşlaması hem de son turda, son metrelerde, Schumi'nin yakalaması için geçen o kısacık sürede nasıl heyecanlandım anlatamam.
    "YÜCE ATATÜRK"

Nesil
    2006
    Yer
    Giяєѕun

[YOUTUBE="emNuqd4L2NA"]Hakkinen[/YOUTUBE]
    Hele motorun iflas etmesine rağmen aracı o şartlar altında finish çizgisine götürmeye çalışması inanılmaz etkileyici...

sakary Ali Misafir

Gecenin köründe kalkıp izlediğim yarışlar, bisiklete binerken bile Schumi olup kendimce f1cilik oynardım, hey gidi hey.
    Aynı şekilde bende sokakta kendime pist belirlemiştim orada turluyor kendi içimdende yarış anlatıyordum. vay be

Nesil
    2011
    Yer
    Sakarya[54]

Britanya'da zafer Webber'in

8 Temmuz 2012 16:42 NTVSpor.net
    Formula 1'de Büyük Britanya Grand Prix'sini, Red Bull'un Avustralyalı pilotu Mark Webber kazandı.

Formula 1'de Büyük Britanya Grand Prix'sini Red Bull'un Avustralyalı pilotu Mark Webber kazandı.
    Sezonun 9. yarışı olan Büyük Britanya Grand Prix'si, 5 kilometre 891 metrelik Silverstone Pisti'nde 52 tur üzerinden yapıldı ve toplam 306 kilometre 198 metre sürdü. Silverstone'da iki günlük yağışın ardından bugün açık havada yapılan yarışta, damalı bayrağı ilk gören pilot olan Webber, bu sezon 2. zaferini kazandı.
    Dünkü sıralama turlarını ilk sırada bitirerek bugünkü yarışa ilk cepten başlayan Ferrari'nin İspanyol pilotu Fernando Alonso, Webber'i 2. sıradan takip ederken, Red Bull'un Alman pilotu Sebastian Vettel 3'üncülüğü elde etti.
    Sezonun 10 yarışı olan Almanya Grand Prix'si 20-22 Temmuz tarihlerinde yapılacak.
    ................

Fossa dei Leoni / AC Milan
    Leoni armati, stiam marciando,
    Siam la Fossa dei leoni, dei leon leon leon,
    Milan Milan Milan...
    Kaka Leite
    22 / 8 / 10
    The Amazing Spider-Man - I'm Peter Parker
    http://futboldasondurum.blogspot.com.tr/
    TAKİP ET!

Sayfa 4 / 4 İlkİlk ... 234

Mesaj Yetkileri