valla bende hersey tikir calisiyor... cache klasorunu sil istersen
Printable View
Patch indi ama listeden program seçmek gerekiyo bunu hangi program çalıştırıo ?
Bir sorun yok bende... Avrupada 1 Eylül(2 eylül bazı ülkelerde) ve 1 Şubatta(2 şubat bazı ülkelerde) transfer özetleri haber olarak geliyor. Ayrıca oynadığınız lige abone olursanız ve transfers'i de seçerseniz ligdeki tüm transferleri öğrenebiliyorsunuz. Bir de ülke veya lig bölümlerinde de transferleri gösteren listeler mevcut
kurdum yeni oyun acacaktım da nedir böyle ya.. fatih yigen rangerse gidiyor falan.. direkt acmaktan vazgectim kaldıgım oyunda devam edicem.. yuh arkadas
Oha yok artık!
Yamadan sonra farkettim.
3d modunda reklam panoları arasında ''Avatar'' filminin reklamı var:icon_biggrin:
yamayı yükledim ama bakamadım acaba shortlist hatası düzelmiş mi? :)
10.3 yaması çıkacakmı?
Eğer çıkacaksa indirmeye gerek yok :)
Her sene olduğu gibi transfer dönemi geçince 10.03 çıkacaktır. Şubat ayı içerisinde çıkarırlar.
Turkçe dil secenegi olacakmi yayinlayacak mi bi bilgisi olan yok mu hani 10.2 de cıkacaktı ne oldu
Oyuncu satmak artık bir işkence olmaktan çıkmış.
Çok güzel ya :D
Arkadaşlar ben şampiyonlar ligi ve avrupa ligi maçlarınıda görmek takip etmek istiyorum. İşaretledim de ama yine takip edemiyorum. unutuyorum bir bakmışım 3. mançlar oynanmış hatta bazen kimin kazandığında haberim olmuyor eğer ben bakmazsam. Bu ligleri kendi oynadığım lig gibi maçlar oynanacağı zaman görmek istiyorum. yardımcı olursanız sevinirim:D
Holoskoyu Kiev'e 15 m peşin olarak sattım. Ama abartı değil neden mi ? Holoskoyu geçen sezon zaragozaya kiraladım , ve zaragozada oynamsına rağmen LA Lila'da gol kralı oldu 23 golle. Yani sanki gerçekçiliğe daha yaklaşılmış bu patch ile. Kasada doluyor hem :D
10.3 ile sıradan oyuncuları bile avrupadan takip etmeleri sorunu kalkarsa şükela olacak.
Bu yamada takas da kolaylaşmış. Uğur Boral ile Kiev ilgileniyordu. 48 ay taksitle Milevskyiye 5.5 m+Uğuru verdim kabul ettiler. Belki de daha aşağı bile verebilirler. Oyuncularınızı isteyenler varsa o takımların iyi oyuncularına teklif yapın kabul ediyorlar. Ama inşallah bu 10.3 de düzelir. Oyuncu satalım ama bu kadar da olmasın :D
bu yamada tabata satılıyormu acaba önceki patchde kimse talip olmuyordu hatta 0 yapıyordum gene almıyorlardı :D bari bu yamada SIGAMES kıyak yapsaydı :D
Sonunda kural değişikliği olan liglerde de alt lig dosyaları düzgün çalışıyor. (Türkiye 3.lig vb. tabi 10.2 editörüyle yapılmış olanlarda)
Bi de xml limiti inşallah hallolmuştur. (eski dosyalarda hala hata veriyor gerçi)
Aston Villa ile yeni kariyer açtım; Sitilan Petrov'u 10 mılyon euroya peşin Chelsea ye sattım, Carew 2.3 mılyon euro ön ödemeli kıralık barcaya gitti.Ablongahor'u yine chelseaye peşin 12m euro. arada 1-2 oyuncu daha var 3-5 e onları postaladım.
Kameniyi 5.5 m euro ya aldım. Luigi Bruins aynı şekilde 5.5. Milevsky 11 m euro, Alan Dzagoev 17 m euro, Milan Krasic 13 m euro peşin 6 m euro taksit. Amr Zaki yi 4 e aldım. 1m euroya Rivaldoyu ve Dady diye bı oyuncu var forvet iyi yedek olsun diye 3 e de onu aldım
Transfer güzel hoş şey de her elimizi attığımız ne biliyim bu kadar kolay almak biraz saçma. Transfer kolay olsun diye ayarı kaçırmışlar, pazardan elma armut alır gibi 1 futbolcuyu 15 takım istiyo catania sından barca sına kadar. Bu sene crash dump dan kanım ısınmamıştı zaten her çıkan patch de böle kendi başına bi bomba özellikle oyuna neşe katınca oynama şevki kalmıyor.
Türkiye datasında bir sorun var bu patchde.Kewell 7.5 m pounda Inter'e , Tello 6 m pounda Milan'a transfer oldu.Database large ve baya bir lig açık.Yeni patchde düzeltilmesini umuyorum.
arkadaslar yamayı kurdum ama gene bu sorun çıkıyor daha önce halletmiştim ama yenidenmı kurucam ***** falan varmı yogsaa??
http://img195.imageshack.us/img195/4264/kobbee.png
benimkide sahdede bende böyle bi hata almiyorum :) sahte oyundan sahte oyuna degisiyor mu ilginc
patchten sonra bu oyunun transfer verilerinin iyice saçmaladığını görüyoruz. yazılan çizilenlerden anlaşılan o ki, iş saçmalığı geçmiş rezalete dönüşmüş. ligin kalburüstü olmayan oyuncuları dahi avrupada yer bulabiliyorlar ve bu durum bazı arkadaşları için gayet normal olarak karşılanıyor.
bi düşünelim; Türkiye'de yetişmiş yerli oyuncuların kaçı yurtdışında ve hangi kalitede takımlarda top koşturuyorlar:
tuncay şanlı: stoke city
fatih tekke: zenit
gökdeniz karadeniz: rubin kazan
hasan kabze: rubin kazan ( hala orada mı bilemiyorum )
tümer metin: larissa
hal böyleyken vasat yerli futbolcularımızın, yurtdışında vasat avrupa takımlarına gitmelerini bile normal olarak karşılamanın mantığı yoktur. görüldüğü üzere iyi oyuncularımız dediğimiz oyuncuların yurtdışında oynadığı takım sayısı bir elin parmaklarını geçmemektedir. kaldı ki Türkiye yurtdışına yabancı oyuncularını da transfer etmekte başarılı bir ülke değildir; bir kaç sıradışı örnek haricinde ithal ettiği tüm oyuncular genelde satın alındıkları bedellerin çok altına yurtdışına geri satılabilmektedirler.
eh şimdi bazılarımız çıkıyor, oyun piyasasında "gamey" denen bir anlayışla olaya bakarak, oyunun gerçekçiliğinin yerle yeksan olmasını hiç umursamadan iyi olmuş, transfer kolaylaşmış gibi yorumlar yapabiliyor.