Sayfa 4 / 8 İlkİlk ... 23456 ... SonSon
91 ile 120 arası toplam 211 sonuç

Konu: 10.2.0 Yamasi Cikti

Nesil
    2007
    Yer
    Varna-Bulgaristan

Quote Originally Posted by rammstein7 View Post
    oyunla birlikte çikan yamada transfer özetleri vardi kime ne olmus diye ne güzel bakiyordum bu son 2 yamayla birlikte transfer özetleri göremiyorum sizde de ayni mi acaba
    valla bende hersey tikir calisiyor... cache klasorunu sil istersen

Nesil
    2008
    Yer
    Türkiye

Patch indi ama listeden program seçmek gerekiyo bunu hangi program çalıştırıo ?

Nesil
    2003
    Yer
    İstanbul

Quote Originally Posted by cskinq1 View Post
    Patch indi ama listeden program seçmek gerekiyo bunu hangi program çalıştırıo ?
    dosyanin sonuna ".exe" uzantisini eklersen sorun duzelecektir.

oyunla birlikte çikan yamada transfer özetleri vardi kime ne olmus diye ne güzel bakiyordum bu son 2 yamayla birlikte transfer özetleri göremiyorum sizde de ayni mi acaba
    Bir sorun yok bende... Avrupada 1 Eylül(2 eylül bazı ülkelerde) ve 1 Şubatta(2 şubat bazı ülkelerde) transfer özetleri haber olarak geliyor. Ayrıca oynadığınız lige abone olursanız ve transfers'i de seçerseniz ligdeki tüm transferleri öğrenebiliyorsunuz. Bir de ülke veya lig bölümlerinde de transferleri gösteren listeler mevcut

Nesil
    2008
    Yer
    Türkiye

Quote Originally Posted by Jigsaw View Post
    dosyanin sonuna ".exe" uzantisini eklersen sorun duzelecektir.
    Çok teşekkür ettim..

Nesil
    2004
    Yer
    İstanbul

kurdum yeni oyun acacaktım da nedir böyle ya.. fatih yigen rangerse gidiyor falan.. direkt acmaktan vazgectim kaldıgım oyunda devam edicem.. yuh arkadas

Quote Originally Posted by Luffy View Post
    Yahu savunLar top kapıyormu ? Kapmıyormu ?

Yok mu cevap.

eski yamalarda rakip pas yapıyor bunlar izliyordu ama bu yamayla birlikte hem yerden hem havadan daha fazla top kesiyorlar.

Oha yok artık!

Yamadan sonra farkettim.

3d modunda reklam panoları arasında ''Avatar'' filminin reklamı var

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Quote Originally Posted by egelikartal_ View Post
    Oha yok artık!

Yamadan sonra farkettim.

Belkide o yüzden yama beklenenden erken çıkmıştır

Nesil
    2007
    Yer
    Newcastle

yamayı yükledim ama bakamadım acaba shortlist hatası düzelmiş mi?

Nesil
    2006
    Yer
    MeRSiN

10.3 yaması çıkacakmı?

Eğer çıkacaksa indirmeye gerek yok

Nesil
    2006
    Yer
    Karşıyaka 35½

Her sene olduğu gibi transfer dönemi geçince 10.03 çıkacaktır. Şubat ayı içerisinde çıkarırlar.
    "YÜCE ATATÜRK"

Turkçe dil secenegi olacakmi yayinlayacak mi bi bilgisi olan yok mu hani 10.2 de cıkacaktı ne oldu

Nesil
    2003
    Yer
    İstanbul

Turkçe dil secenegi olacakmi yayinlayacak mi bi bilgisi olan yok mu hani 10.2 de cıkacaktı ne oldu
    10.2.0 resmi yamasinda Turkce olacak diye bir aciklama yapilmadiydi. sadece eger Turkce yapilip yayinlanmaya karar verilirse SI Games tarafindan bir yamayla oyunun icine eklenecegi soylendi.

Nesil
    2006
    Yer
    MeRSiN

Oyuncu satmak artık bir işkence olmaktan çıkmış.

Çok güzel ya

Arkadaşlar ben şampiyonlar ligi ve avrupa ligi maçlarınıda görmek takip etmek istiyorum. İşaretledim de ama yine takip edemiyorum. unutuyorum bir bakmışım 3. mançlar oynanmış hatta bazen kimin kazandığında haberim olmuyor eğer ben bakmazsam. Bu ligleri kendi oynadığım lig gibi maçlar oynanacağı zaman görmek istiyorum. yardımcı olursanız sevinirim

Nesil
    2009
    Yer
    Tekirdağ-İzmit

Holoskoyu Kiev'e 15 m peşin olarak sattım. Ama abartı değil neden mi ? Holoskoyu geçen sezon zaragozaya kiraladım , ve zaragozada oynamsına rağmen LA Lila'da gol kralı oldu 23 golle. Yani sanki gerçekçiliğe daha yaklaşılmış bu patch ile. Kasada doluyor hem

10.3 ile sıradan oyuncuları bile avrupadan takip etmeleri sorunu kalkarsa şükela olacak.

Nesil
    2007
    Yer
    İzmir

Bu yamada takas da kolaylaşmış. Uğur Boral ile Kiev ilgileniyordu. 48 ay taksitle Milevskyiye 5.5 m+Uğuru verdim kabul ettiler. Belki de daha aşağı bile verebilirler. Oyuncularınızı isteyenler varsa o takımların iyi oyuncularına teklif yapın kabul ediyorlar. Ama inşallah bu 10.3 de düzelir. Oyuncu satalım ama bu kadar da olmasın
    TariboWest

bu yamada tabata satılıyormu acaba önceki patchde kimse talip olmuyordu hatta 0 yapıyordum gene almıyorlardı bari bu yamada SIGAMES kıyak yapsaydı

Nesil
    2007
    Yer
    İzmir

Quote Originally Posted by farfarforfor View Post
    bu yamada tabata satılıyormu acaba önceki patchde kimse talip olmuyordu hatta 0 yapıyordum gene almıyorlardı bari bu yamada SIGAMES kıyak yapsaydı
    Kesinlikle satılır. Ben Carlosu kulüplere önerdim. 10 tane teklif geldi. Ayrıca elini korkak alıştırma. Yüksek para iste. Birisi mutlaka alır
    TariboWest

Nesil
    2007
    Yer
    İstanbul

Quote Originally Posted by Ümit View Post
    Kesinlikle satılır. Ben Carlosu kulüplere önerdim. 10 tane teklif geldi. Ayrıca elini korkak alıştırma. Yüksek para iste. Birisi mutlaka alır
    Carlos çok para göz 10 klüp teklif yaptıgına bakma hepsine birden burun kıvırabiliyor.

Nesil
    2009
    Yer
    Tekirdağ-İzmit

Quote Originally Posted by farfarforfor View Post
    7.5 tan kapıyı açtım , 5 e verdim keive . kiev herkese talip maşallah.

holoskoyu 15 e aldılar.

Sonunda kural değişikliği olan liglerde de alt lig dosyaları düzgün çalışıyor. (Türkiye 3.lig vb. tabi 10.2 editörüyle yapılmış olanlarda)
    Bi de xml limiti inşallah hallolmuştur. (eski dosyalarda hala hata veriyor gerçi)

Aston Villa ile yeni kariyer açtım; Sitilan Petrov'u 10 mılyon euroya peşin Chelsea ye sattım, Carew 2.3 mılyon euro ön ödemeli kıralık barcaya gitti.Ablongahor'u yine chelseaye peşin 12m euro. arada 1-2 oyuncu daha var 3-5 e onları postaladım.

Kameniyi 5.5 m euro ya aldım. Luigi Bruins aynı şekilde 5.5. Milevsky 11 m euro, Alan Dzagoev 17 m euro, Milan Krasic 13 m euro peşin 6 m euro taksit. Amr Zaki yi 4 e aldım. 1m euroya Rivaldoyu ve Dady diye bı oyuncu var forvet iyi yedek olsun diye 3 e de onu aldım

Transfer güzel hoş şey de her elimizi attığımız ne biliyim bu kadar kolay almak biraz saçma. Transfer kolay olsun diye ayarı kaçırmışlar, pazardan elma armut alır gibi 1 futbolcuyu 15 takım istiyo catania sından barca sına kadar. Bu sene crash dump dan kanım ısınmamıştı zaten her çıkan patch de böle kendi başına bi bomba özellikle oyuna neşe katınca oynama şevki kalmıyor.

Türkiye datasında bir sorun var bu patchde.Kewell 7.5 m pounda Inter'e , Tello 6 m pounda Milan'a transfer oldu.Database large ve baya bir lig açık.Yeni patchde düzeltilmesini umuyorum.

Nesil
    2009
    Yer
    izmit

arkadaslar yamayı kurdum ama gene bu sorun çıkıyor daha önce halletmiştim ama yenidenmı kurucam ***** falan varmı yogsaa??

Nesil
    2003
    Yer
    İstanbul

Quote Originally Posted by Ricardinho View Post
    arkadaslar yamayı kurdum ama gene bu sorun çıkıyor daha önce halletmiştim ama yenidenmı kurucam ***** falan varmı yogsaa??
    yapacagin tek $ey Football Manager 2010 DVD'sini DVDROM'a yerle$tirmek.

benimkide sahdede bende böyle bi hata almiyorum sahte oyundan sahte oyuna degisiyor mu ilginc

Quote Originally Posted by egelikartal_ View Post
    Oha yok artık!

Yamadan sonra farkettim.

Benimde dikkatimi çekti ve ilginçtir ki reklam buram buram türkçe kokuyor Aralıkta falan yazyordu demek ki türkçe dil seçeneği çıkacak biraz daha bastırırsak reklam panolarında beko bir dünya markası falanda göreceğiz

Nesil
    2009
    Yer
    istanbul

patchten sonra bu oyunun transfer verilerinin iyice saçmaladığını görüyoruz. yazılan çizilenlerden anlaşılan o ki, iş saçmalığı geçmiş rezalete dönüşmüş. ligin kalburüstü olmayan oyuncuları dahi avrupada yer bulabiliyorlar ve bu durum bazı arkadaşları için gayet normal olarak karşılanıyor.
    bi düşünelim; Türkiye'de yetişmiş yerli oyuncuların kaçı yurtdışında ve hangi kalitede takımlarda top koşturuyorlar:
    tuncay şanlı: stoke city
    fatih tekke: zenit
    gökdeniz karadeniz: rubin kazan
    hasan kabze: rubin kazan ( hala orada mı bilemiyorum )
    tümer metin: larissa

hal böyleyken vasat yerli futbolcularımızın, yurtdışında vasat avrupa takımlarına gitmelerini bile normal olarak karşılamanın mantığı yoktur. görüldüğü üzere iyi oyuncularımız dediğimiz oyuncuların yurtdışında oynadığı takım sayısı bir elin parmaklarını geçmemektedir. kaldı ki Türkiye yurtdışına yabancı oyuncularını da transfer etmekte başarılı bir ülke değildir; bir kaç sıradışı örnek haricinde ithal ettiği tüm oyuncular genelde satın alındıkları bedellerin çok altına yurtdışına geri satılabilmektedirler.

eh şimdi bazılarımız çıkıyor, oyun piyasasında "gamey" denen bir anlayışla olaya bakarak, oyunun gerçekçiliğinin yerle yeksan olmasını hiç umursamadan iyi olmuş, transfer kolaylaşmış gibi yorumlar yapabiliyor.

Sayfa 4 / 8 İlkİlk ... 23456 ... SonSon

Mesaj Yetkileri