Belli olmaz.İstiklal marşını ıslıklayanlara tepki koyuyoruz diye ırkçılık suçlaması yapıyorlar bu söze de ırkçe bir tabir diyebilirler belli olmaz (:
Printable View
Her yerde bu adam konuşuluyor :)
Konuyu ısrarla oraya getirmek istiyorsun nedense. Bursa'daki olayları "İstiklal Marşını ıslıklayanlara tepki koymak" diye daraltıp, demagoji yapmak ne güzel. O zamanlar da Uğur Dündar ve birçok kişi Bursaspor taraftarını kınarken ben de dahil hepimiz vatan haini oluyoruz. Tepki koydunuz tabii marş ıslıklanınca. Olaylar bu kadar basitti ve herşey bundan ibaretti. Biz de aptalız bilmiyoruz, görmedik hiçbirşeyi.
Ayrıca bu forumda istediğiniz kadar rahat rahat kahrolsun pkk diyebilirsiniz. Türkiye Cumhuriyeti'nde bunu engelleyecek kişi vatan hainidir. Şu an elimde olsa ben de nice küfürler yazmak isterim burya. Ama yine söylüyorum ki Bursa-Diyar konusunda 1000 kere yazmıştım. Futbolun içine siyaseti, terörü karıştıranlara alet oluyorsunuz diye. Maşa gibi kullanılmaya devam edin o zaman. Ne diyeyim. Olaylar çıkıyor, ne güzel oluyor değil mi? Memlekette polis yok, hükümet yok. Hak veriyorum sizlere bir yerde müdahele etmenize. Onlar işlerini doğru düzgün yapsalardı şu durumda olmazdık.
Konu ile ilgili düşüncelerim sayfanın en başındaki mesajda belirlidir. Diyarbakır'a en azından bir şans daha verilecektir. Bu olayları Diyarbakırspor'un ligde kalmasını istemeyen, Diyarbakır'ın ötelenmesini isteyen kesimler çıkarmaktadır. Fotoğraftaki provakatör ile Diyarbakırspor başkanın yan yana stadyumdan ayrılması TFF'nin veya ilgili kurumların araştırması gereken konudur.
Tekrar tekrar Bursa maçına dönmenin bir manası yok. Diyarbakır'ın hassas noktaları var biliyoruz ancak Bursalı taraftarlarında belirli hassas noktaları var Bayrak, Marş gibi.
Ben inanıyorum ki maçlarda pkk dışarı tezahüratına Diyarbakırlı seyircilerinde kahrolsun pkk tarzında söylemlerde bulunnmaları ile bu tür tezahüratlar/yakıştırmalar ülkenin hiçbir yerine olmayacaktır. . .
Arkadaşlar sebep sonuç ilişkilerini bile yazarken olayı siyasete ve terör örgütlerine getirmemeye özen gösterelim. İşin içinde ne kadar siyaset de olsa, biz sporu konuşmaya çalışalım.
Bunca yaşanandan sonra İBB-Diyarbakır maçına tekrar kararı verirLerse hatta maçı hükmen Diyarbakarı`a verirLerse biLe şaşırmam.
spora siyasetin bulaşması ne kadar kötü bişey ya.2 haftadır uğraştığımız şeylere bak.bursasporun başarısını konuışacağımız yere provakatörlerin yaptığı futbol terorünü konuşuyoruz.diyarbakıspor üzerinden bir oyunlar dönüyor.genelkurmay başkanı bile düşmesini istemiyoruz diyor diyarbakırsporun.
federasyonda kurallara uymayıp küme düşüremiyecek bence eğer ola ki düşürürse ozaman kıyamet kopar türkiyede.spor üzerinden nasıl siyaset yapılıyo ne kadar iğrenç bi hal aldığını bütün türkiye görüyo.
son olarakda diyarbakırspor başkanını ben sütten çıkmış ak kaşık rolunu bırakmasını istiyorum bu işlerde onunda parmağı olduğunu düşünüyorum cidden
Diyarbakırspor - Bursaspor
http://2.bp.blogspot.com/_771z9Baqi8...2s/s1600/1.JPG
http://1.bp.blogspot.com/_771z9Baqi8...Ig/s1600/2.JPG
http://2.bp.blogspot.com/_771z9Baqi8...kI/s1600/3.JPG
İstanbul Büyükşehir Belediye Spor - Diyarbakırspor
http://img15.imageshack.us/img15/926/58959232.jpg
http://img202.imageshack.us/img202/1549/100uk.jpg
Tesadüfmü bunlar ?
Eğer bütün bu stad rezaletlerine rağmen şu veya bu gerekçeyle "ayrıcalıklı" muamelesine tabi tutulup ligden düşürülmeyecekse, bana bu ülkede o saatten itibaren kimse hukukun üstünlüğü, fırsat eşitliği, adalet edebiyatı yapmasın.. Bütün bunlar yanlarına kâr kalacaksa sadece futbol değil, Türkiye bitmiş demektir.. Hepimize geçmiş olsun..
Bütün bunlara rağmen Diyarbakır'a özel muamele yapılıp düşürülmezse.. Bize düşen de şu olur: ALIN LİGİNİZİ, FUTBOLUNUZU BAŞINIZA ÇALIN.. TÜRKCELL SÜPER LİGİNİZDE SİZİN OLSUN, DİYARBAKIRSPORUNUZDA.. BOZDURUP BOZDURUP HARCAYIN..
Ben şahsen kamuoyu vicdanında infial uyandıracak böyle şaibeli bir karar çıkarsa o saatten itibaren bir daha asla ve asla Türkcell ligi izlemem ve aynı gün LigTv.yi iptal ettiririm.. Böyle bir karar diğer 16 kulübe küfür etmenin bir başka çeşididir ve eğer diğer 16 kulüp böyle bir toleransa sessiz kalır ve ligden çekilme tehdidi savurmazsa onlar da bu şaibenin suç ortağı olur..
KURALLAR AÇIK.. NEYİN TARTIŞMASINI YAPIYORUZ?. BU ÜLKEDE HUKUKA ve VİCDANA ZERRE KADAR SAYGI KALDIYSA ŞU GÜN ŞU SAATTEN İTİBAREN DİYARBAKIR'IN KÜME DÜŞTÜĞÜ KABULLENİLMELİDİR. AKSİNİ DÜŞÜNMEK BİLE İSTEMİYORUM..
Bursa maçının sonucu bugün açıklanacak, İBB maçının raporu da henüz tamamlanmadığı için bugün o konuya girilmeyecek ama önümüzdeki hafta maçları başlamadan federasyon olağanüstü toplanıp o maçın da kararını verecek.
Yani cumaya kadar her şey belli olmuş olacak. Ligden düşme kaldırılmayacak, lig seneye de 18 takımla olacak. Dün Hiddink'in imza töreninde Özgener, bunu kesin ifadelerle belirtti..
Federasyon sadece futbolun içinde kalmak isterse, düşürmeleri gerekir ama üzerlerinde büyük baskı var ker kesimden. Herkes bir şekilde telkinlerde bulunuyor.
Yeni spor yasası oluşturulmuştu, orada aslında bununla ilgili maddeler var mı bilmiyorum ama, Diyarbakırspor'u yönetenler arasında, bu olayları yapanlar vardır demiyorum çünkü bu büyük bir iddia ve kanıtlamak kolay değil ama bunlara göz yumanlar vardır mutlaka. Bu kişilerin futbol yönetiminden uzaklaştırılabilmesini sağlayacak yetki verilebilseydi federasyona (öyle 3 ay 1 sene hak mahrumiyeti değil, mahkame kararı gibi ömür boyu spor yöneticiliğinden men), o zaman daha etkin çözümlre kavuşulurdu.