Anket Sonuçlarını Görüntüle: Maç Tahmini

Voters
6. You may not vote on this poll
  • İstanbul BB.

2 33.33%
  • Diyarbakırspor

4 66.67%
  • Berabere

0 0%
1 ile 30 arası toplam 101 sonuç

Konu: İstanbul BB. - Diyarbakırspor [25. Hafta]

Hybrid View

Nesil
    2007
    Yer
    İstanbul

Kahrolsun pkk demek ırkçılık değil ki canım abisi,bunu da kim çıkardı?

Nesil
    2006
    Yer
    Bursa

Quote Originally Posted by Baba Hamdi View Post
    Kahrolsun pkk demek ırkçılık değil ki canım abisi,bunu da kim çıkardı?

Belli olmaz.İstiklal marşını ıslıklayanlara tepki koyuyoruz diye ırkçılık suçlaması yapıyorlar bu söze de ırkçe bir tabir diyebilirler belli olmaz (:

Nesil
    2003
    Yer
    Manetheren

Quote Originally Posted by bursa_mc View Post

Belli olmaz.İstiklal marşını ıslıklayanlara tepki koyuyoruz diye ırkçılık suçlaması yapıyorlar bu söze de ırkçe bir tabir diyebilirler belli olmaz (:

Konuyu ısrarla oraya getirmek istiyorsun nedense. Bursa'daki olayları "İstiklal Marşını ıslıklayanlara tepki koymak" diye daraltıp, demagoji yapmak ne güzel. O zamanlar da Uğur Dündar ve birçok kişi Bursaspor taraftarını kınarken ben de dahil hepimiz vatan haini oluyoruz. Tepki koydunuz tabii marş ıslıklanınca. Olaylar bu kadar basitti ve herşey bundan ibaretti. Biz de aptalız bilmiyoruz, görmedik hiçbirşeyi.

Ayrıca bu forumda istediğiniz kadar rahat rahat kahrolsun pkk diyebilirsiniz. Türkiye Cumhuriyeti'nde bunu engelleyecek kişi vatan hainidir. Şu an elimde olsa ben de nice küfürler yazmak isterim burya. Ama yine söylüyorum ki Bursa-Diyar konusunda 1000 kere yazmıştım. Futbolun içine siyaseti, terörü karıştıranlara alet oluyorsunuz diye. Maşa gibi kullanılmaya devam edin o zaman. Ne diyeyim. Olaylar çıkıyor, ne güzel oluyor değil mi? Memlekette polis yok, hükümet yok. Hak veriyorum sizlere bir yerde müdahele etmenize. Onlar işlerini doğru düzgün yapsalardı şu durumda olmazdık.

Mesaj Yetkileri