Tebrikler Bursaspor,üzücü bir sonuç oldu.Trabzonun 2 kupadanda etmesi sinir bozucu oldu ama beklediğim bir sonuçtu.En çok şu anons rezilliğine üzüldüm gs veya bjk bu duruma düşse gülmekten ölürdüm dalga geçerdim onlarda bize yapıyorlardır sanırım :)
Printable View
Tebrikler Bursaspor,üzücü bir sonuç oldu.Trabzonun 2 kupadanda etmesi sinir bozucu oldu ama beklediğim bir sonuçtu.En çok şu anons rezilliğine üzüldüm gs veya bjk bu duruma düşse gülmekten ölürdüm dalga geçerdim onlarda bize yapıyorlardır sanırım :)
Tebrikler Bursa
Volkan Şen ne güzel dedi'Seneye Messiyi Henry'i buraya gelecek ve biz onları geri yollayacagız!':D
Tebrikler Bursaspor..
Tebrikler Ertugrul Saglam..
Biryerde seneye süper ligdeki bütün maçları canlı yayınlanacak haberi okudum umarım gerçektir bu ligin kalitesini dahada artttırabilir.
Evet inşallah bu iş 5. büyüklükte kalmaz. Her sene zirveye oynayan bir takım olarak kalır. Keşke son haftaya 3-4 takım şampiyonluk yarışı içinde girse. Ama hep son haftaya en fazla 2 takım kalıyor.
Şampiyon Bursaspor konusunu şike muhabbetiyle kirletmeyelim. Bir camiayı şike ile suçlamak için elde bir takım kanıtlar olması gerekir. Elde kanıt olmadan bu şekilde şike muhabbetinin sonu gelmez. Daha dikkatli davranalım.
NTV SPOR da kutlamaları izliyorum. Orda olmak isterdim :) Aklıma Türkiye ile 3. olduğumuz seneki kutlamalar geldi.
Mesajla ilgili gereken yapılmıştır.Sizden ricam lütfen bu tür durumlarda bu tür mesajlara cevap vermemeniz.Yetkililere çeşitli şekillerde ulaşıp gerekenin yapılmasını talep edin.Cevap vermeniz sizin de uyarı puanı alacak şeyler yazmanıza neden olabilir.Ama önce o başlattı gibi bir mazaret kabul etmiyoruz.
..........................Quote:
2009-2010 Sezonunu ilk sırada tamamlayarak Süper Lig’de ilk kez şampiyon olma başarısını gösteren Bursaspor yönetici, sporcu ve taraftarlarını tebrik ederiz.
FENERBAHÇE SPOR KULÜBÜ
Dün ilk kez bir şampiyonluk kupası Atatürk stadyumunda kaldırıldı.
Bu şampiyonluğu kutlamayı en çok hakedenler,Sakarya'da düştüğümüz maçta göz yaşı döküp polisten dayak yiyen insanlarındır.Bu yüzden Bursa'lı olupta o acıyı bilmeyenlerin,Bursa'lı olupta İstanbul takımlarını tutanların bu başarıya ortak olmasını kendime yediremiyorum..
9 maç verildiğine göre fiyatlarda tavan yapacak demektir.
5 liralık bir artış olacakmış oda tüm maçlar izlenmek istenirse.
Tebrikler Bursaspor...
Bursaspor gerçekten çok büyük bir devrimi gerçekleştirdi,çok büyük bir başarıya imza attı...Helal Olsun.
Az önce gördüm, maçta açmayı düşündükleri ama provada yırtılan pankart.. Çok güzel olmuş..
http://img706.imageshack.us/img706/1...2396910241.jpg
Bursaspor bayrağı, boğazda sallanacak, Yer yerinden oynayacak..
http://sphotos.ak.fbcdn.net/hphotos-...1_930784_n.jpg
Bursaya karşı takım olarak bir antipatim yok ama Bursaspor İstanbul takımı değil, neden Boğazda bayrağı asılsın? İstanbul takımları yıllardır her şampiyon olduklarında Bursada holigan terörüne kurban gidiyorlar. Bursaspor bir kere çıkıp özür dilemiş midir acaba o olaylar için?
Güzel ve mantıklı olan cevap verilmiş.Normalde bu tür kutlamalara bende karşıyım.
Ama sonuçta İstanbulda tüm insanlar yaşıyor ve kimse biri kutlama yaparken karşı çıkamıyor.Ama Anadoluda böyle deil.Kısacaı İstanbul dışında böyle değil.
Fenerbahçe Trabzon Galatasaray Beşiktaş Şampiyon olduklarında Bazı şehirlerin bazı kesimlerinde kutlama yapamazlar neden çünkü o şehrin taraftarı izin vermez mesela Samsun mesela Bursa.
Peki ya İstanbulda kim kime izin vermeyecek ?
Neredeyse 30 senedir İstanbul takımları şampiyon oldukları için şu ana kadar bu ayrım yapılmamıştı. Ancak mantıklı düşündüğümüzde İstanbul'un en sembolik mekanlarından birinde dev bayrak dalgalanacaksa ancak İstanbul'dan çıkan şampiyonlar dalgalandırmalı. Ben doğma büyüme İstanbulluyum mesela, dedemin babasına kadar gidiyor İstanbul kökenlerimiz, bu bana o bayrağı indirme, tura çıkan Bursasporlu taraftarlara saldırma hakkı verir mi? Vermez elbette. Anadolu şehirlerinin taraftarları o hakkı nasıl kendilerinde görüyorlar? Seneye başka bir takım şampiyon olsa, Bursa'da ikamet eden Beşiktaşlı/Fenerli/Galatasaraylı taraftarlar en işlek meydana dev bayrak assalar nasıl bir tepki gelir? Bana kalsa hiç tepki olmasın, ama muhakkak olacaktır. Alın işte Körfezliler Fenerbahçelileri dövdüler pazar akşamı, daha yeni bir olay.
Çifte standarta karşıyım.
Bursa şampiyon oluyor, boğaz turu atıp, bayrağını asıyor. Trabzon kupayı kaldırıyor, boğaz turu atıyor.
Uzun bir maç maratonu nedeniyle nete giremedim. Bursaspor'lu arkadaşları tebrik ederim. 3 büyükler denilen takımlar için şampiyon olmak kolaydır kendilerinden ayrı tuttukları 15 takıma göre. 3 büyük denilen takımlar bu kolaylığa rağmen şampiyon olamazken, Bursaspor şampiyon oldu. Sezon içinde iddia edilen şike, teşvik, manipülasyon, vb. gibi çirkinliklere rağmen şampiyonlukları analarının ak sütünden bile daha helaldir.
Bayrağın asılmasına tepki gösterenler Anadolu - İstanbul ayrımını körükleyenlerdir.
Şimdiye kadar Boğaz'a, Türkiye Ligini şampiyon olarak tamamlayan takımın bayrağı nasıl asıldıysa Bursaspor bayrağı da orada asılı kalacaktır. . .
Yakında bir operasyon yapılır o bayrağa. :D
Bir ara Galatasaray bayrağını mıydı ne kesmişlerdi. :p