1 ile 30 arası toplam 151 sonuç

Konu: Türk Futbolunda Devrim ! Şampiyon Bursaspor !

Hybrid View

Nesil
    2006
    Yer
    Aydın #09, Ankara #06

Az önce gördüm, maçta açmayı düşündükleri ama provada yırtılan pankart.. Çok güzel olmuş..

Bursaspor bayrağı, boğazda sallanacak, Yer yerinden oynayacak..

Quote Originally Posted by KaPaLı View Post
    Az önce gördüm, maçta açmayı düşündükleri ama provada yırtılan pankart.. Çok güzel olmuş..

Bursaspor bayrağı, boğazda sallanacak, Yer yerinden oynayacak..

Bursaya karşı takım olarak bir antipatim yok ama Bursaspor İstanbul takımı değil, neden Boğazda bayrağı asılsın? İstanbul takımları yıllardır her şampiyon olduklarında Bursada holigan terörüne kurban gidiyorlar. Bursaspor bir kere çıkıp özür dilemiş midir acaba o olaylar için?

Nesil
    2006
    Yer
    Bursa

Quote Originally Posted by indie View Post
    Bursaya karşı takım olarak bir antipatim yok ama Bursaspor İstanbul takımı değil, neden Boğazda bayrağı asılsın? İstanbul takımları yıllardır her şampiyon olduklarında Bursada holigan terörüne kurban gidiyorlar. Bursaspor bir kere çıkıp özür dilemiş midir acaba o olaylar için?
    Oraya İstanbul takımlarının bayrağı değil şampiyon olan takımın bayrağı asılıyor.Bursa-Ankara-İzmir farketmez..

Nesil
    2005
    Yer
    Samsun

Quote Originally Posted by indie View Post
    Quote Originally Posted by bursa_mc View Post
    Oraya İstanbul takımlarının bayrağı değil şampiyon olan takımın bayrağı asılıyor.Bursa-Ankara-İzmir farketmez..

Güzel ve mantıklı olan cevap verilmiş.Normalde bu tür kutlamalara bende karşıyım.

Ama sonuçta İstanbulda tüm insanlar yaşıyor ve kimse biri kutlama yaparken karşı çıkamıyor.Ama Anadoluda böyle deil.Kısacaı İstanbul dışında böyle değil.

Fenerbahçe Trabzon Galatasaray Beşiktaş Şampiyon olduklarında Bazı şehirlerin bazı kesimlerinde kutlama yapamazlar neden çünkü o şehrin taraftarı izin vermez mesela Samsun mesela Bursa.

Peki ya İstanbulda kim kime izin vermeyecek ?
    20 Ocak 1989 - Onların formaları vardı , Taraftarları için terlettikleri.

Nesil
    2005
    Yer
    Samsun

Quote Originally Posted by CeNTeR_TR View Post
    İstanbulda tüm insanlar yaşıyor ve kimse biri kutlama yaparken karşı çıkamıyor.Ama Anadoluda böyle deil.Kısacası İstanbul dışında böyle değil.

Fenerbahçe Trabzon Galatasaray Beşiktaş Şampiyon olduklarında Bazı şehirlerin bazı kesimlerinde kutlama yapamazlar neden çünkü o şehrin taraftarı izin vermez mesela Samsun mesela Bursa.

Peki ya İstanbulda kim kime izin vermeyecek ?

İstanbulda polislerin olması hiçbirşey ifade etmez.İsteyen istediği gibi indirir o bayrağı.Bu sadece yukarıda belirttiğim gibi İstanbuldan şampiyon çıktığında diğer şehirlerde kutlama yapmak isteyen taraftarlar için gerçeli olur yani polis gözetimi.Polis olsa bile kutlama yapamazlarya orasıda ayrı bir konu.
    20 Ocak 1989 - Onların formaları vardı , Taraftarları için terlettikleri.

Quote Originally Posted by bursa_mc View Post
    Neredeyse 30 senedir İstanbul takımları şampiyon oldukları için şu ana kadar bu ayrım yapılmamıştı. Ancak mantıklı düşündüğümüzde İstanbul'un en sembolik mekanlarından birinde dev bayrak dalgalanacaksa ancak İstanbul'dan çıkan şampiyonlar dalgalandırmalı. Ben doğma büyüme İstanbulluyum mesela, dedemin babasına kadar gidiyor İstanbul kökenlerimiz, bu bana o bayrağı indirme, tura çıkan Bursasporlu taraftarlara saldırma hakkı verir mi? Vermez elbette. Anadolu şehirlerinin taraftarları o hakkı nasıl kendilerinde görüyorlar? Seneye başka bir takım şampiyon olsa, Bursa'da ikamet eden Beşiktaşlı/Fenerli/Galatasaraylı taraftarlar en işlek meydana dev bayrak assalar nasıl bir tepki gelir? Bana kalsa hiç tepki olmasın, ama muhakkak olacaktır. Alın işte Körfezliler Fenerbahçelileri dövdüler pazar akşamı, daha yeni bir olay.

Çifte standarta karşıyım.

Mesaj Yetkileri