Herşeyden önce altyapımızdan yetişen genç bir oyuncunun maçta şans bulması ve bunu iyi bir şekilde değerlendirmesi beni çok mutlu etti.İlk golde o kadar dengesiz pozisyondayken topu çok güzel çevirmiş.2. asistindeki ortası D.Alves vari bir orta olmuş.Bu bir yana Niang'ın attığı goller ne kadar kaliteli bir forvet olduğunu kanıtlıyor.Uyum sürecini aştıkça inşallah daha da iyi olacak.İlk golünde eliyle atsa o kadar dengeli bir kafa vuramaz belki.2. goldeki hızı ve en önemlisi kaleciyle karşı karşıya soğuk kanlı bir biçimde yaptığı bitirici vuruşu, uzun zamandır forvetlerinden bu tip goller görmeyen biz Fb taraftarları için ayrı bir sevinç kaynağı oldu:)
Yalnız bazı şeyleri de görmezden gelemeyiz.Yediğimiz 2. golde ceza sahası içinde Mert dahil 6 kişi var.Diğer oyuncular nerede, çok ilginç.Gerçi ben özete baktım kontradan mı yakalanıyoruz tam belli olmuyor da, yinede geride bu kadar aciz bir biçimde yakalanmak bence defansta bir takım problemlerimizin olduğunu gösteriyor.
Ayrıca ben burada Polyanna'cılık oynamaya çalışan kimseyi göremedim.Ama Nostradamus'u oynamaya çalışanlar var gördüğüm kadarıyla.Zamanla daha iyi olacak.