Anket Sonuçlarını Görüntüle: Kim kazanır?

Voters
27. You may not vote on this poll
  • Fenerbahçe

23 85.19%
  • Berabere

3 11.11%
  • Manisaspor

1 3.70%
1 ile 30 arası toplam 105 sonuç

Konu: Fenerbahçe - Manisaspor [3.Hafta]

Hybrid View

Nesil
    2007
    Yer
    Raccoon City

Macin genis ozetini izledim , bu Okan'da is var , kendine ozguveni olan bir cocuk ve orta yapmasini cok iyi biliyor , sans verilirse Gokhan kadar iyi bir oyuncu olabilir oyle bir potansiyeli var gibi duruyor , bunun disinda Fenerbahce'nin herkesinde bildigi gibi Emre'nin yanina iyi bir kesici adam almasi gerekiyor bu macda yine belli etti kendini bu eksiklik ne Christian nede Selcuk'la olucak is degil , Niang'da bu macda kalitesini gosteren oyunculardan birisiydi attigi gollerin disinda oyun icinde nereye kacmasi gerektigini nerde topla bulusmasi gerektigini cok iyi bilen bir oyuncu bu sezon FB'nin yaptigi en iyi transfer diyebiliriz , birde maci tam izlemesemde ozetlerde Caner'in en az Santos kadar iyi oynadigini gozlemledim , FB'nin boyle bir alternatifi olmasi cok iyi hatta bence Caner zamanla Santos'uda kesebilir

Quote Originally Posted by izmer96 View Post
    Macin genis ozetini izledim , bu Okan'da is var , kendine ozguveni olan bir cocuk ve orta yapmasini cok iyi biliyor , sans verilirse Gokhan kadar iyi bir oyuncu olabilir oyle bir potansiyeli var gibi duruyo ,
    işte budur Bu konuda Gökhan Gönül'den daha iyi izlediğim kadarıyla. Fenerbahçe taraftarları daha sık izlediği için daha iyi bilir tabiiki ama benim izlediğim Gökhan orta yapma konusunda eksikleri olan bir oyuncu. Sürekli gidip geliyor, zorluyor rakip bekleri, çizgiye inerek ya da rakibini eksilterek orta şansı yakalıyor ancak isabetli pasları oldukça düşük bu pozisyonlarda.

Mesaj Yetkileri