Bursaspor ya 3. ya da 2.olacaktır , en azından öyle umuyorum .
Printable View
Bursaspor ya 3. ya da 2.olacaktır , en azından öyle umuyorum .
ah be Rubin Kazan'ın yerinde biz olsaydık 2.liği bile zorlardık. Müthiş grup oldu. Şampiyon belli 2. kim :)
Bursa 3.lüğü ozrlar grupta valenciadan puanda puan çıkarabilir bu sene çok öenmli oyuncular gitti valencadan
Valencia eski gücünde değil gerçekten önemli oyuncularını verdiler. İçerde 3 puan alırsak süper olur. Rangers ı içerde dışarda yensek. Manudanda içerde 1 puan alabilsek çıkarız diye düşünüyorum. :)
gruptan çıkması zor Bursa'nın ama 3. olabilirler
A, C (Bursaspor) ve G grupları fena olmuş.
3.lük zor değil bu grupta,mucize olursa gruptan bile cıkabilirler.Bursa ya güveniyorum inşallah en iyi şekilde temsil ederler bizi.
Güzel bir grup oldu Bursaspor için.3. olacaktır Bursaspor bu grupta diye düşünüyorum.2.lik ise zor.Valencia her ne kadar eski gücünde olmasa da,Avrupa tecrübesi çok fazla.
BursaSpor Rangers'ı kendi evinde yenip deplasmanad 1 puan çıkarırsa garanti gider bence Avrupa Ligi'ne.Ancak genel olarak çok zor bir grup.İlk hedef 3.lüğü zorlamak olmalı.
Bir çok TV kanalı önemsemesede FBTV son dakika haberi olarak geçmiş. Teşekkür etmek lazım. . .
Bu arada Mehmet Topal'ı da izleriz umarım maçlarda :)
Büyük ihtimalle Rangersla cekisirler 3.lük icin basarilar.
Çok sinirlendim. Hiç bir kanalın umrunda bile değildi kura çekimi. Rezillik !
zor gurup gelmis fakat valencia ve rangersa karsi puan veya puanlar alacaklarini düsünüyorum.. manchester biraz zor..
Rangers'tan 3-4 puan kapsak bile Rangers'in diğer 2 takımdan puan kapabilecek güçte olduğunu unutmamak lazım...
BursaSpor'un bu grupta evinde mac kaybedicegini zannetmiyorum , ama Rangers'i kesinlikle evinde yenmek zorunda , Valencia'nin da David silva ve villa 2 lisinin gidisiyle %40 guc kaybettigini dusunursek , Bursanin bu gruptan cikmasi bana gore surpriz olmaz , cok iyi bir kura cekti Bursa
Fikstür belli oldu mu ? Fikstürde çok önemli.
yapmayın arkadaşlar .. tamam bursa iyi takım , hakettiler şampiyon oldular , tüm türkiye onların yanında ama her şey de bu kadar toz pembe değil .. ne olursa olsun grupta ManU var . yıllardır her sene avrupada banko oynayan valencia ve rangers var . tecrübe de çok önemli .. inşallah dediğin gibi olur çıkar ama bence şu pembe gözlükleri çıkarmalıyız gözümüzden ..
Rangers maçına Celtic tipi forma ile çıkmak morallerinin bozulmasına yetecektir. . .
Quote:
Bursaspor, yeşil beyaz formanın hakkını ver, Rangers'tan 6 puan al
Ali Ece, twitter'ına yazmış...
14 Eylül Salı BURSASPOR - Valencia
29 Eylül Çarsamba Rangers - BURSASPOR
19 Ekim Salı ManU - BURSASPOR
2 Kasim Salı BURSASPOR - ManU
24 Kasim Çarsamba Valencia - BURSASPOR
7 Aralik Salı BURSASPOR - Rangers
Fiksturude cok iyi Bursa'nin
Çok da iyi değil, çok iyi diyebilmek için ManU maçını son hafta içerde olması lazım :)
Şampiyonlar ligi fikstürünü değerlendiren Teknik Direktörümüz Ertuğrul Sağlam "zor bir gruptayız fakat bu gruptan çıkacak gücümüz ve potansiyelimiz var" dedi. Teknik Direktörümüz Ertuğrul Sağlam Şampiyonlar Ligi kura çekimi sonrasında yaptığı açıklamada; `Takım seçme durumumuz söz konusu olamaz hepsi birbirinden güçlü takımlar, güçlü bir gruba düştük kesinlikle kuradan önceki düşüncelerimiz de değişmedi. Yine iddiamız hedefimiz beklentimiz gruplardan çıkmak üzere olacak. Zor bir gruba düştük ama imkansız da bir grup değil. Biz elimizden gelen mücadeleyi yapıp öncelikle gruplardan çıkmanın mücadelesini vereceğiz. Şampiyonlar Ligi ile alakalı çalışmalarımıza, analizlerimize şuandan itibaren başladık. Hem Türk futboluna hem de Bursasporumuza hayırlı uğurlu olmasını diliyorum. İlk defa bir Anadolu takımının mücadele edeceği Şampiyonlar Ligi`nde ülkemizi en iyi şekilde temsil edeceğimizden kimsenin şüphesi olmasın. Hayırlı olsun. ``
Manchester United Şampiyonlar Ligi`nde çok tecrübeli
Manchester United Şampiyonlar Ligi`ndeki her şampiyona da oynayan bir takım. Valencia`da öle, Glasgow Rangers`a baktığımız zaman Celtic`le beraber İskoç futbolunun iki önemli ismi. Onlarda defalarca Şampiyonlar Ligi`nde oynadılar. Çok tecrübeli takımlara karşı mücadele vereceğiz ama yine bu hedef doğrultusundaki en büyük güvencemiz geçtiğimiz sezon beraber bu mücadeleyi verdiğimiz, Türkiye içerisinde bir çok kişinin imkansız dediğini başaran çocuklar, yine sorumluluk alıp bu işin üstesinden gelecektir, ben buna inanıyorum. Ve yine söylediğim gibi kuradan önce ne düşünüyorsak şimdi de farklı şeyler düşünmüyoruz. Zor bir gruba düştük. Fakat bu gruptan çıkacak potansiyelimiz, gücümüz ve kadro kalitemiz var. potansiyelimiz, gücümüz ve kadro kalitemiz var.
Manchesterada hep Türk takımları geliyor :D
http://www.bursasportv.com/index/vid...yla_Verecektir_
Ali Ece'nin kurayı değerlendirmesi...
Bursaspor için ilk Şampiyonlar Ligi tecrübesi, pek birşey beklemek anlamsız hele ki grup bu kadar zorken :)