Sayfa 4 / 5 İlkİlk ... 2345 SonSon
91 ile 120 arası toplam 132 sonuç

Konu: Bursaspor'un rakipleri belli oldu !

Nesil
    2008
    Yer
    Denizli - İzmir

Bursaspor ya 3. ya da 2.olacaktır , en azından öyle umuyorum .
    Daniel Bryan'ın sakalının kılıyız !

ah be Rubin Kazan'ın yerinde biz olsaydık 2.liği bile zorlardık. Müthiş grup oldu. Şampiyon belli 2. kim

Nesil
    2007
    Yer
    Kayseri

Bursa 3.lüğü ozrlar grupta valenciadan puanda puan çıkarabilir bu sene çok öenmli oyuncular gitti valencadan

Nesil
    2009
    Yer
    Bursa/Çanakkale

Valencia eski gücünde değil gerçekten önemli oyuncularını verdiler. İçerde 3 puan alırsak süper olur. Rangers ı içerde dışarda yensek. Manudanda içerde 1 puan alabilsek çıkarız diye düşünüyorum.

gruptan çıkması zor Bursa'nın ama 3. olabilirler

Nesil
    2003
    Yer
    Antalya

A, C (Bursaspor) ve G grupları fena olmuş.
    daha 19 yaşında, düşlerinde özgür dünya...

Nesil
    2007
    Yer
    GEBZE!

3.lük zor değil bu grupta,mucize olursa gruptan bile cıkabilirler.Bursa ya güveniyorum inşallah en iyi şekilde temsil ederler bizi.

Nesil
    2006
    Yer
    22 | 34

Quote Originally Posted by Volkan Şen View Post
    Valencia eski gücünde değil gerçekten önemli oyuncularını verdiler. İçerde 3 puan alırsak süper olur. Rangers ı içerde dışarda yensek. Manudanda içerde 1 puan alabilsek çıkarız diye düşünüyorum.
    ŞL'de ilk kez oynayacak bir takım için bu dediğin ihtimal çoook çook düşük ne yazık ki.

Nesil
    2007
    Yer
    Raccoon City

Quote Originally Posted by izmer96 View Post
    Bursaspor'un grubu koyu ile belirttiklerim olucakdir

1. TORBA

Inter (ITA)
    FC Barcelona (ISP)
    Manchester United (ING)
    Chelsea (ING)
    Arsenal (ING)
    Bayern Münih (ALM)
    AC Milan (ITA)
    Olympique Lyon (FRA)

2. TORBA
    Werder Bremen (ALM)
    Real Madrid (ISP)
    AS Roma (ITA)
    Shakhtar Donetsk (UKR)
    Benfica (POR)
    Valencia (ISP)
    Olymp. Marsilya (FRA)
    Panathinaikos (YUN)

3. TORBA
    Tottenham Hotspur (ING)
    Glasgow Rangers (ISK)
    Ajax (HOL)
    Schalke 04 (ALM)
    FC Basel (ISV)
    Sporting Braga (POR)
    FC Kopenhag (DEN)
    Spartak Moskova (RUS)

4.TORBA
    Hapoel Tel-Aviv (ISR)
    MSK Zilina (SLO)
    FC Twente (HOL)
    Auxerre (FRA)
    Rubin Kazan (RUS)
    CFR Cluj (ROM)
    Partizan Belgrade (SRB)
    Bursaspor (TUR)

ahahahaha Manchester UTD haric geri hepsi tutmus

Nesil
    2006
    Yer
    Bursa

Güzel bir grup oldu Bursaspor için.3. olacaktır Bursaspor bu grupta diye düşünüyorum.2.lik ise zor.Valencia her ne kadar eski gücünde olmasa da,Avrupa tecrübesi çok fazla.
    Gelirken ne getirilir ki giderken ne götürülür?

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

BursaSpor Rangers'ı kendi evinde yenip deplasmanad 1 puan çıkarırsa garanti gider bence Avrupa Ligi'ne.Ancak genel olarak çok zor bir grup.İlk hedef 3.lüğü zorlamak olmalı.

Bir çok TV kanalı önemsemesede FBTV son dakika haberi olarak geçmiş. Teşekkür etmek lazım. . .

Nesil
    2006
    Yer
    22 | 34

Bu arada Mehmet Topal'ı da izleriz umarım maçlarda

Büyük ihtimalle Rangersla cekisirler 3.lük icin basarilar.

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Çok sinirlendim. Hiç bir kanalın umrunda bile değildi kura çekimi. Rezillik !

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul - Tokat

Quote Originally Posted by Crocodile1963 View Post
    Bir çok TV kanalı önemsemesede FBTV son dakika haberi olarak geçmiş. Teşekkür etmek lazım. . .
    Haksızlık etmeyelim neredeyse tüm haber kanalları da son dakika geçti.. Ama FBTV yönetimi bu konularda hassas tabi

Nesil
    2008
    Yer
    Frankfurt am Main

zor gurup gelmis fakat valencia ve rangersa karsi puan veya puanlar alacaklarini düsünüyorum.. manchester biraz zor..

Rangers'tan 3-4 puan kapsak bile Rangers'in diğer 2 takımdan puan kapabilecek güçte olduğunu unutmamak lazım...

Nesil
    2007
    Yer
    Raccoon City

BursaSpor'un bu grupta evinde mac kaybedicegini zannetmiyorum , ama Rangers'i kesinlikle evinde yenmek zorunda , Valencia'nin da David silva ve villa 2 lisinin gidisiyle %40 guc kaybettigini dusunursek , Bursanin bu gruptan cikmasi bana gore surpriz olmaz , cok iyi bir kura cekti Bursa

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Fikstür belli oldu mu ? Fikstürde çok önemli.

Nesil
    2006
    Yer
    22 - 07

Quote Originally Posted by izmer96 View Post
    BursaSpor'un bu grupta evinde mac kaybedicegini zannetmiyorum , ama Rangers'i kesinlikle evinde yenmek zorunda , Valencia'nin da David silva ve villa 2 lisinin gidisiyle %40 guc kaybettigini dusunursek , Bursanin bu gruptan cikmasi bana gore surpriz olmaz , cok iyi bir kura cekti Bursa
    yapmayın arkadaşlar .. tamam bursa iyi takım , hakettiler şampiyon oldular , tüm türkiye onların yanında ama her şey de bu kadar toz pembe değil .. ne olursa olsun grupta ManU var . yıllardır her sene avrupada banko oynayan valencia ve rangers var . tecrübe de çok önemli .. inşallah dediğin gibi olur çıkar ama bence şu pembe gözlükleri çıkarmalıyız gözümüzden ..

Rangers maçına Celtic tipi forma ile çıkmak morallerinin bozulmasına yetecektir. . .

Bursaspor, yeşil beyaz formanın hakkını ver, Rangers'tan 6 puan al

Ali Ece, twitter'ına yazmış...
    Last edited by Crocodile1963 : 26.Ağustos.2010 at 21:50

14 Eylül Salı BURSASPOR - Valencia

29 Eylül Çarsamba Rangers - BURSASPOR

19 Ekim Salı ManU - BURSASPOR

2 Kasim Salı BURSASPOR - ManU

24 Kasim Çarsamba Valencia - BURSASPOR

7 Aralik Salı BURSASPOR - Rangers

Nesil
    2007
    Yer
    Raccoon City

Fiksturude cok iyi Bursa'nin

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul - Tokat

Çok da iyi değil, çok iyi diyebilmek için ManU maçını son hafta içerde olması lazım

Şampiyonlar ligi fikstürünü değerlendiren Teknik Direktörümüz Ertuğrul Sağlam "zor bir gruptayız fakat bu gruptan çıkacak gücümüz ve potansiyelimiz var" dedi. Teknik Direktörümüz Ertuğrul Sağlam Şampiyonlar Ligi kura çekimi sonrasında yaptığı açıklamada; `Takım seçme durumumuz söz konusu olamaz hepsi birbirinden güçlü takımlar, güçlü bir gruba düştük kesinlikle kuradan önceki düşüncelerimiz de değişmedi. Yine iddiamız hedefimiz beklentimiz gruplardan çıkmak üzere olacak. Zor bir gruba düştük ama imkansız da bir grup değil. Biz elimizden gelen mücadeleyi yapıp öncelikle gruplardan çıkmanın mücadelesini vereceğiz. Şampiyonlar Ligi ile alakalı çalışmalarımıza, analizlerimize şuandan itibaren başladık. Hem Türk futboluna hem de Bursasporumuza hayırlı uğurlu olmasını diliyorum. İlk defa bir Anadolu takımının mücadele edeceği Şampiyonlar Ligi`nde ülkemizi en iyi şekilde temsil edeceğimizden kimsenin şüphesi olmasın. Hayırlı olsun. ``

Manchester United Şampiyonlar Ligi`nde çok tecrübeli

Manchester United Şampiyonlar Ligi`ndeki her şampiyona da oynayan bir takım. Valencia`da öle, Glasgow Rangers`a baktığımız zaman Celtic`le beraber İskoç futbolunun iki önemli ismi. Onlarda defalarca Şampiyonlar Ligi`nde oynadılar. Çok tecrübeli takımlara karşı mücadele vereceğiz ama yine bu hedef doğrultusundaki en büyük güvencemiz geçtiğimiz sezon beraber bu mücadeleyi verdiğimiz, Türkiye içerisinde bir çok kişinin imkansız dediğini başaran çocuklar, yine sorumluluk alıp bu işin üstesinden gelecektir, ben buna inanıyorum. Ve yine söylediğim gibi kuradan önce ne düşünüyorsak şimdi de farklı şeyler düşünmüyoruz. Zor bir gruba düştük. Fakat bu gruptan çıkacak potansiyelimiz, gücümüz ve kadro kalitemiz var. potansiyelimiz, gücümüz ve kadro kalitemiz var.

Nesil
    2009
    Yer
    Boykot Turksportal

Manchesterada hep Türk takımları geliyor

http://www.bursasportv.com/index/vid...yla_Verecektir_

Ali Ece'nin kurayı değerlendirmesi...

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Bursaspor için ilk Şampiyonlar Ligi tecrübesi, pek birşey beklemek anlamsız hele ki grup bu kadar zorken

Sayfa 4 / 5 İlkİlk ... 2345 SonSon

Mesaj Yetkileri