Gattuso değil ki o. Bizim Aydın.
Printable View
Gattuso değil ki o. Bizim Aydın.
Redknapp, "eğer kavga çıksaydı ben paramı Joe'ya yatırırdım, onu küçümsemeyin" demiş. :} Mert Aydın
Gattuso futbolu bıraktıktan sonra Sicilya'nın en büyük mafyası olmazsa ben de bu adamı tanımıyorum :D
Tottenham bu sene Beşiktaşvari bir görüntü çiziyor. Ligde her ne kadar istedikleri sonuçları alamasalar da Avrupa'da işlerinin ciddiyetinin farkındalar ve çok iyi oynuyorlar. İngiltere'de turu geçerler..
Koskoca Milanımız'ı ne hale getirdiler ona da ayrı parantez açmak gerekir ya neyse..
Arsenal Barca macini Ilker Yasin anlatacak galiba icine etti bu güzel futbol aksaminin.
Güzel başladık bu sefer devirelim Barcelona'yı :)
Villa attı 1-0...
Yapma be Clichy.Nasri çok etkisiz çıkması gerek.
aynen nasri çıkıp arshavin girse daha iyi olur.
Shakhtar 3lemis yürüyedur Luce
Helal olsun shakhtara valla
Şimdi Nasri hareketlendi Walcott durdu.Zor bir durum 2 golü yiyip turu tamamen zora sokma durumu var.Tedbirli oyunla da evinde kaybedecek.
Birazcık insan gibi pasLaş be Barça. Karşında ki takıma azıcık saygın oLsun. AdamLar resmen pas show yapıyor ya.
Bu arada Shaktar ın bu skorundan sonra Beşiktaş ın daha dikkat etmesi gerekiyor. Shaktar da 3 aydır maç yapmıyorLar ama Roma yı dağıtıyorLar şu anda. Gerçi Shaktar sürekLi hazırLık maçı yapıyordu, Kiev onuda yapmadı ama oLsun.
Harikasınız be harika.Arshavin 2-1.
Müthis mac oluyor. Villa'nin oyundan cikmasi Barca'yi olumsuz etkiledi
Barça kaybeder mi ??? :n:
Barça'ya neler oluyor öyle 5 dakikada 2 gol yediler 2-1 geriye düştüler :D Arsenal 1 gol daha atsa bari yazık günah adamlar senelerdir Barça yüzünden kazanamıyorlar ŞL'yi...
Bu arada Roma 3-2 yeniliyor maçı karşılaşmada 90. dakikalara girilecek...
arshavin heryerinden öpüyorummmmmmmmmm :))))
ertem şener twitter :D
Arsenal Barcelona'yı devirdi !!
Helal olsun koçlarıma !!
Şu anda Avrupa da Barça yı durdurabiLecek 2 takım var. OnLardan birisi Manchester diğeri de ArsenaL di. BaşardıLar. BakaLım rövanşta neLer yapacakLar.
5 dakikada Arsenal! Adios Amigos. Arshavin atınca yerimde duramadım, istemsiz bir şekilde ayağa kalktım kollarımı açtım kucakladım onu :D Barca da yenilsin arada. İkinci maç süper olacak. Messi yine 4ler mi dersiniz??
Guardiola Hikmet Karaman'ın dediğini yaptı 1-0'dan maç verdi. :} Bu maçı Arsenal'in kazanması deplasmandaki maçın zevkli olması açısından iyi oldu. Nou Camp'taki maç güzel olur ve turu Barca geçer.
Valla sempati duyduğum Arsenal'in kazanmasına çok sevindim, iki golü de çok güzeldi, ilkinde Van Persie hiç kimsenin beklemediği bir vuruş yaptı, 2. golde ise Nasri'nin pası çok güzeldi. Ayrıca iki takımda temiz, güzel futbol oynadı, çok zevkli bir maç izledim.
Arsenal'in kazanmasına sevindim.İnşallah 2.maçta turu geçerler ama işleri epey zor.2.maçın zevkli bir maç olacağından şüphem yok ama.Shakhtar'ın kazanması ise beni hüzünlendirdi doğrusu Lucescu gibi bir teknik adamın bizden ayrılmasından dolayı..
The Gunners ateş etti Barça'ya :)
Maçın ikinci yarısını izleme fırsatı buldum onda da oyun aktı gitti , çok güzel maç oldu gerçekten. En güzeli ise Playstation golleri atan Barça'ya adeta nazire yaparcasına atılan ikinci goldü. Defansta dar alanda mükemmel paslaştılar , Fabre'nin araya salışı da süperdi gerçekten..
Tebrikler yeni yetme bebeler :)
Herkes gibi bende Arsenal'in kazanmasına sevindim.Açıkçası dün şansda onlardan yanaydı.Messi her zaman öyle cömert harcamaz pozisyonları.Rövanş maçında ise Arsenal'e şans tanımıyorum.Ne yapar eder turu atlar Barcelona...
Arsenal'de az gol kaçırmadı aslında.Messi nispeten etkisizdi.Genelde ingilizlere karşı olduğu gibi yani ama Camp Nou'da böyle olmayacaktır.Muhtemelen turu barcelona geçer ama ben arsenal'i destekleyeceğim o maçta da.