Sayfa 4 / 19 İlkİlk ... 2345614 ... SonSon
91 ile 120 arası toplam 557 sonuç

Konu: Şampiyonlar Ligi 2010 - 2011

Nesil
    2007
    Yer
    Newcastle

Gattuso değil ki o. Bizim Aydın.

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Quote Originally Posted by RaSenGan View Post
    Gattuso'ya yakıştıramadım açıkçası.Öyle kafa mı vurulur Gattuso gibi adam sağlam bir kafa atmalıydı (:
    Aynen çok hafif vurmuş

Turu ingilterede atarız umarım

Nesil
    2006
    Yer
    Başkent

Redknapp, "eğer kavga çıksaydı ben paramı Joe'ya yatırırdım, onu küçümsemeyin" demiş. :} Mert Aydın
    Fenerbahçe Cumhuriyeti

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Gattuso futbolu bıraktıktan sonra Sicilya'nın en büyük mafyası olmazsa ben de bu adamı tanımıyorum

Tottenham bu sene Beşiktaşvari bir görüntü çiziyor. Ligde her ne kadar istedikleri sonuçları alamasalar da Avrupa'da işlerinin ciddiyetinin farkındalar ve çok iyi oynuyorlar. İngiltere'de turu geçerler..

Koskoca Milanımız'ı ne hale getirdiler ona da ayrı parantez açmak gerekir ya neyse..

Arsenal Barca macini Ilker Yasin anlatacak galiba icine etti bu güzel futbol aksaminin.

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Quote Originally Posted by anil luque View Post
    Gattuso futbolu bıraktıktan sonra Sicilya'nın en büyük mafyası olmazsa ben de bu adamı tanımıyorum

Tottenham bu sene Beşiktaşvari bir görüntü çiziyor. Ligde her ne kadar istedikleri sonuçları alamasalar da Avrupa'da işlerinin ciddiyetinin farkındalar ve çok iyi oynuyorlar. İngiltere'de turu geçerler..

Koskoca Milanımız'ı ne hale getirdiler ona da ayrı parantez açmak gerekir ya neyse..
    Gattuso'nun babasının İtalya'da hatırı sayılır mafyalarından olduğunu duymuştum

Nesil
    2009
    Yer
    Ankara

Güzel başladık bu sefer devirelim Barcelona'yı
    "insanı kirleten, ağzına giren değildir. ağzından çıkandır insanı kirleten."

Nesil
    2009
    Yer
    Bursa/Çanakkale

Villa attı 1-0...

Nesil
    2009
    Yer
    Ankara

Yapma be Clichy.Nasri çok etkisiz çıkması gerek.

Nesil
    2009
    Yer
    Bursa/Çanakkale

aynen nasri çıkıp arshavin girse daha iyi olur.

Shakhtar 3lemis yürüyedur Luce

Nesil
    2009
    Yer
    Bursa/Çanakkale

Helal olsun shakhtara valla

Nesil
    2009
    Yer
    Ankara

Şimdi Nasri hareketlendi Walcott durdu.Zor bir durum 2 golü yiyip turu tamamen zora sokma durumu var.Tedbirli oyunla da evinde kaybedecek.

Nesil
    2003
    Yer
    Bursa

Birazcık insan gibi pasLaş be Barça. Karşında ki takıma azıcık saygın oLsun. AdamLar resmen pas show yapıyor ya.
    ÖLürken BiLe Yanımda oL sevgiLim...

Nesil
    2003
    Yer
    Bursa

Bu arada Shaktar ın bu skorundan sonra Beşiktaş ın daha dikkat etmesi gerekiyor. Shaktar da 3 aydır maç yapmıyorLar ama Roma yı dağıtıyorLar şu anda. Gerçi Shaktar sürekLi hazırLık maçı yapıyordu, Kiev onuda yapmadı ama oLsun.

Nesil
    2009
    Yer
    Ankara

Harikasınız be harika.Arshavin 2-1.

Müthis mac oluyor. Villa'nin oyundan cikmasi Barca'yi olumsuz etkiledi

Nesil
    2008
    Yer
    İstanbul

Barça kaybeder mi ???

Nesil
    2010
    Yer
    54 & 34

Barça'ya neler oluyor öyle 5 dakikada 2 gol yediler 2-1 geriye düştüler Arsenal 1 gol daha atsa bari yazık günah adamlar senelerdir Barça yüzünden kazanamıyorlar ŞL'yi...

Nesil
    2010
    Yer
    54 & 34

Bu arada Roma 3-2 yeniliyor maçı karşılaşmada 90. dakikalara girilecek...

Nesil
    2008
    Yer
    İstanbul

arshavin heryerinden öpüyorummmmmmmmmm )))
    ertem şener twitter

Nesil
    2006
    Yer
    Türkiye

Arsenal Barcelona'yı devirdi !!

Helal olsun koçlarıma !!

Nesil
    2003
    Yer
    Bursa

Şu anda Avrupa da Barça yı durdurabiLecek 2 takım var. OnLardan birisi Manchester diğeri de ArsenaL di. BaşardıLar. BakaLım rövanşta neLer yapacakLar.

5 dakikada Arsenal! Adios Amigos. Arshavin atınca yerimde duramadım, istemsiz bir şekilde ayağa kalktım kollarımı açtım kucakladım onu Barca da yenilsin arada. İkinci maç süper olacak. Messi yine 4ler mi dersiniz??

Nesil
    2006
    Yer
    Başkent

Guardiola Hikmet Karaman'ın dediğini yaptı 1-0'dan maç verdi. :} Bu maçı Arsenal'in kazanması deplasmandaki maçın zevkli olması açısından iyi oldu. Nou Camp'taki maç güzel olur ve turu Barca geçer.
    Fenerbahçe Cumhuriyeti

Nesil
    2008
    Yer
    İstanbul

Valla sempati duyduğum Arsenal'in kazanmasına çok sevindim, iki golü de çok güzeldi, ilkinde Van Persie hiç kimsenin beklemediği bir vuruş yaptı, 2. golde ise Nasri'nin pası çok güzeldi. Ayrıca iki takımda temiz, güzel futbol oynadı, çok zevkli bir maç izledim.

Nesil
    2006
    Yer
    Pekin

Arsenal'in kazanmasına sevindim.İnşallah 2.maçta turu geçerler ama işleri epey zor.2.maçın zevkli bir maç olacağından şüphem yok ama.Shakhtar'ın kazanması ise beni hüzünlendirdi doğrusu Lucescu gibi bir teknik adamın bizden ayrılmasından dolayı..
    So what?
    Saike

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

The Gunners ateş etti Barça'ya

Maçın ikinci yarısını izleme fırsatı buldum onda da oyun aktı gitti , çok güzel maç oldu gerçekten. En güzeli ise Playstation golleri atan Barça'ya adeta nazire yaparcasına atılan ikinci goldü. Defansta dar alanda mükemmel paslaştılar , Fabre'nin araya salışı da süperdi gerçekten..

Tebrikler yeni yetme bebeler

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Herkes gibi bende Arsenal'in kazanmasına sevindim.Açıkçası dün şansda onlardan yanaydı.Messi her zaman öyle cömert harcamaz pozisyonları.Rövanş maçında ise Arsenal'e şans tanımıyorum.Ne yapar eder turu atlar Barcelona...

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul-Acıbadem

Arsenal'de az gol kaçırmadı aslında.Messi nispeten etkisizdi.Genelde ingilizlere karşı olduğu gibi yani ama Camp Nou'da böyle olmayacaktır.Muhtemelen turu barcelona geçer ama ben arsenal'i destekleyeceğim o maçta da.
    "İngiltere'de 2 büyük takım vardır. 1-Liverpool, 2-Liverpool Genç Takımı" Bill Shankly

Sayfa 4 / 19 İlkİlk ... 2345614 ... SonSon

Mesaj Yetkileri