Originally Posted by
Sekopej
İlk devre son 5 dakikaya kadar çok iyi bir mücadele ve oyun vardı ama Niang formsuz bu aralar, çok etkisiz maçlarda, bir sıkıntısı olduğu belli.
2. devre başında yenilen golden sonra yaklaşık 15 dakika takım çok kötüydü, Karabük oyun kontrolünü almıştı o bölümde ki oyuncu değişikliğiyle orta dahaya direnç geldi ayrıca takımın sistemi de değişti, radikal bir karardı, takım 4-3-3'e döndü, ileride Niang-Alex-Mehmet yan yana oynamaya başladı. İlk defa böyle gördük takımı ve beklenildiği gibi takımın paslaşması ve oyun kontrolü Fenerbahçe'ye geçti, top döndüre döndüre maçı geçirdi Fenerbahçe. Dia'nın da girmesiyle pozisyonlar buldu Fenerbahçe ama son vuruşta iyi kullanamadı Dia.
Kazanmak gerekliydi ve kazanıldı. Cristian'ı bu maçta da beğendim, mücadele etmiyor diye eleştiriyordum, son haftalarda birebir mücadelelere de giriyor. Takımda kalmak için çabalıyor. Takımın 4-3-3 dizlişiyle daha iyi oyun oynayacağını düşünüyorum ama eldeki kadro şimdilik bunu oynamaya pek uygun değil. Alex zaten en iyi sezonunu geçiriyor Türkiye'de bence, 5 maç oldu üst üste gol atmaya devam ediyor. Kalan 2 maçtan da oyuna bakmadan çıkarılacak 6 puanla Trabzon'un arkasında devreyi bitirmek zor olmayacaktır.