Anket Sonuçlarını Görüntüle: Sonuç ne olur ?

Voters
30. You may not vote on this poll
  • Fenerbahçe kazanır

27 90.00%
  • K.Karabükspor kazanır

2 6.67%
  • Berabere biter

1 3.33%
Sayfa 4 / 4 İlkİlk ... 234
91 ile 103 arası toplam 103 sonuç

Konu: Fenerbahçe - K.Karabükspor [15. Hafta]

Nesil
    2005
    Yer
    İstanbul Takım:G.Saray

Quote Originally Posted by Sekopej View Post
    İlk devre son 5 dakikaya kadar çok iyi bir mücadele ve oyun vardı ama Niang formsuz bu aralar, çok etkisiz maçlarda, bir sıkıntısı olduğu belli.

2. devre başında yenilen golden sonra yaklaşık 15 dakika takım çok kötüydü, Karabük oyun kontrolünü almıştı o bölümde ki oyuncu değişikliğiyle orta dahaya direnç geldi ayrıca takımın sistemi de değişti, radikal bir karardı, takım 4-3-3'e döndü, ileride Niang-Alex-Mehmet yan yana oynamaya başladı. İlk defa böyle gördük takımı ve beklenildiği gibi takımın paslaşması ve oyun kontrolü Fenerbahçe'ye geçti, top döndüre döndüre maçı geçirdi Fenerbahçe. Dia'nın da girmesiyle pozisyonlar buldu Fenerbahçe ama son vuruşta iyi kullanamadı Dia.

Kazanmak gerekliydi ve kazanıldı. Cristian'ı bu maçta da beğendim, mücadele etmiyor diye eleştiriyordum, son haftalarda birebir mücadelelere de giriyor. Takımda kalmak için çabalıyor. Takımın 4-3-3 dizlişiyle daha iyi oyun oynayacağını düşünüyorum ama eldeki kadro şimdilik bunu oynamaya pek uygun değil. Alex zaten en iyi sezonunu geçiriyor Türkiye'de bence, 5 maç oldu üst üste gol atmaya devam ediyor. Kalan 2 maçtan da oyuna bakmadan çıkarılacak 6 puanla Trabzon'un arkasında devreyi bitirmek zor olmayacaktır.
    Valla Serkan ben Cristian'ı hiç beğenmezdim ama bugün gerçekten etkiliydi. Gökhan Gönüle attığı uzun toplarda çok yerindeydi. Ama devamlılık çok önemli.

Aksine ben bugün Emre'yi pek beğenmedim. Cristian Emre'den daha etkiliydi. Sakatlığının etkisi geçmemiş daha Emre'nin.

Ayrıca Niang içinde şunu demek istiyorum. Niang sağ kanat gibi oynuyor Alex ise forvet gibi. Niang daha çok derine girmeli

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul - Tokat

2. devre başlasın da bağlatalım bari..

Nesil
    2006
    Yer
    Karşıyaka 35½

Quote Originally Posted by TaşkınMahmut View Post
    Valla Serkan ben Cristian'ı hiç beğenmezdim ama bugün gerçekten etkiliydi. Gökhan Gönüle attığı uzun toplarda çok yerindeydi. Ama devamlılık çok önemli.

Aksine ben bugün Emre'yi pek beğenmedim. Cristian Emre'den daha etkiliydi. Sakatlığının etkisi geçmemiş daha Emre'nin.

Ayrıca Niang içinde şunu demek istiyorum. Niang sağ kanat gibi oynuyor Alex ise forvet gibi. Niang daha çok derine girmeli
    Cristian son 3-4 maçtır istekli, mücadele ediyor, geçen haftalarda demiştim, aynı oyunu Gökay o maçlarda oynamış olsa yere göğe sığdıramazdık ama Cristian mimlendiği için, bu oyununu üst üste sürdürmeli ki taraftar olumsuz bakmayı kessin. Ve o da bunu sürdürüyor, kalan 2 maçta nasıl olacak göreceğiz.

Niang sakatlıktan çıkınca güçsüz, güçsüz olduğunda da faydalı olamıyor. 4-3-3'e dönünde Alex'in oynayabileceği tek yer orasıydı aslında, Niang güçlü olsa rakibe çalım atıp kanattan etkili gelebilecek bir oyuncu olarak faydalı olurdu ama olmadı.

Emre ilk devre pek iyi değildi, maçın son bölümünde etkiliydi sadece, Emre'yi defansın önünde değil, orta sahada oynatmak gerek, Selçuk'un girmesiyle o da rahatladı ama bu sefer diğerleri pek iyi olmadığından oyunu skora etki etmedi.
    "YÜCE ATATÜRK"

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul - Tokat

ben ilk defa cristianın ceza sahasında bi topa kafa vurduğunu gördüm.. Gerçekten istiyo takımda kalmayı..

Nesil
    2006
    Yer
    Başkent

90 dakika boyunca sahada 2 farklı Fenerbahçe izledik. İlk yarı ne yaptığını bilen, attığı gollerle maçı rahatça götüren Fenerbahçe vardı. İkinci yarının başında yediğimiz golle birlikte pozisyon vermese bile diken üstünde olan bir takım vardı.

Maçın başlarında 2-0 öne geçince ben de çoğu kişi gibi skorun daha farklı olmasını bekledim. Ancak bugün 2-0'ın bile bazen yeterli olamayabileceğini gördük. Çünkü rakip 1 gol attığında acaba 2. golü de yermiyiz paniği olabiliyor.

Stoch, Alex, Mehmet önplana çıkan oyunculardı. Cristian da ilk yarıda iyidi ama ikinci yarının son bölümleri haricinde 2. yarı beğenmedim.

Angelov'un attığı tekmenin medyaya yansımasının nasıl olacağını da merakla beklemekteyim. Ayrıca Niang'ın sarı kart gördüğü el pozisyonunda da hakemlerin hatası vardı; el veriyorsan penaltı vermen lazım çünkü topa ilk elle müdahale Deumi'den. Ama bana göre iki oyuncunun da kasıtlı bir elle oynaması yoktu ve iki oyuncu da kendilerine avantaj sağlamadılar, devam etmeliydi.

İlk yarının son haftalarına girerken, rakipler kazanmışken 3 puan şarttı ve önemli bir 3 puan oldu.

Takımımıza tebrikler.
    Fenerbahçe Cumhuriyeti

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul - Tokat

2. yarı selçuk girdikten sonra düzeldi ama takım..

Nesil
    2006
    Yer
    Karşıyaka 35½

Quote Originally Posted by barahir View Post
    2. yarı selçuk girdikten sonra düzeldi ama takım..
    Aslında düzelmedi toparlandı, karabük kontrolü alır gibi olmuştu, Selçuk girince denge yeniden Fenerbahçe tarafına döndü ama ilk yarıda oynanan seviyeye gelmedi 2. devre hiç oyun. Ama yine de dediğin gibi kötü gidişte düzelme olduğu doğru, çok iyi oyun olmasa da son bölümde.
    "YÜCE ATATÜRK"

Nesil
    2006
    Yer
    Başkent

Alex'in kızlarının İstiklal marşımızı okuması da muhteşemdi. :}
    Fenerbahçe Cumhuriyeti

Nesil
    2007
    Yer
    Diyarbakır

Tebrikler Fenerbahçe... Beklediğim gibi kendi sahalarında yine kazandılar bir Anadolu takımına karşı. Affetmiyorlar...

2.yarı nispeten daha iyi olan taraf Karabükspor'du.Selçuk oyuna girince daha iyi kontrol ettik maçı ama ataklarımızda gelişen 2li mücadelelerde çok kırılgan bir yapıya büründük.

Bursaspor'un yenildiği bir haftada kazanmak çok güzel oldu.Takımımıza tebrikler,adım adım zirveye yaklaşıyoruz.

Nesil
    2009
    Yer
    Manisa

Dia top sürerken adeta biz görmden ayağına topu izole bant ile yapıştırıyor galiba. Adam hem at gibi koşuyor hem dribling'i iyi. Pes 10 Messi'nin top sürmesine benzetiyorum. Stoch ise saman alevi gibi bir atak var bir 30 dk ortalıkta yok. Zaten Aykut Hoca kendi söyledi Dia tam hazır olsa Stcoh'un yerine Dia'yı oynatacağını.

Alex çok başka ya buralardan değil yani. Şahsen Alex ile aynı gezegenden olduğum hakkında şüpheliyim adeta. Adam çok farklı birşey. Takım Alex ve diğerlerine döndü adeta. Şu Gökhan'ın ortalarını geliştirmek için kaleci antrenörlernin yanına vermek lazım ayrıca.

Yobo'da içinden geçirmiştir ''Nereden çıktı şu Emenike'' diye. Bu sezon Yobo'yu defansif anlamda en çok zorlayan isim.

Niang'ın ise dinlenmesi gerekiyor. Bir maç oynatmasakta kendini toparlasa çok iyi olur.

Nesil
    2006
    Yer
    İzmirli / Kocaeli Üni.

Cristian'daki yükseliş devam ediyor ama tam kapasitesiyle oynasa bile yetersiz bi oyuncu devre arasında bu yükselen gibi görünen formuna aldanarak o bölgeye transfer yapılmazsa çok büyük bi hata olur umarım böyle birşey yaşanmaz.
    Caner sol bek için ne kadar yetersiz olduğunu her maç gösteriyor Aykut Hoca devre arasında bi çözüm bulmalı bu böyle gitmez.
    Emenike harika bi oyuncu cidden Drogba'yı andırıyor Türkiye'de fazla kalmaz diye düşünüyorum .

Cristian ne kadar iyi oynasa da Fb'nin oyuncusu degil belki bu sene idare edilebilir ama seneye o bölgeye cok iyi bir oyuncu sart.Aslinda sasiriyorum maddi gücü en yüksek kulüp Fb Türkiye'de neden Niang gibi kaliteli oyuncu almadilar sezon öncesi ön liberoya. Avrupa'daki cogu iyi ön libero ya da orta sahayi alabilirler.

Sayfa 4 / 4 İlkİlk ... 234

Mesaj Yetkileri