Sizce kaç maç ceza gereklidir gökhan gönüle?bence 2-3 maç ceza alması gerekir o maçı yöneten adamın otoritesini bozmaya çalışması yeterince ayıp zaten hakemlerin insan olunduğu çok unutuluyor
Printable View
Sizce kaç maç ceza gereklidir gökhan gönüle?bence 2-3 maç ceza alması gerekir o maçı yöneten adamın otoritesini bozmaya çalışması yeterince ayıp zaten hakemlerin insan olunduğu çok unutuluyor
hakem kırmızı kart gösterseydi 2 maç yerdi de şimdi hiç yiceğini zannetmiyorum
ceza yer derbi öncesi sonra gider tff binasına cezası ertelenir :)
Size lan kelimesi doğal geliyorsa sorun sizde gibi bu maçları binlerce kişi izliyor onlarca da çocuk izliyor bu hareketler sayesinde toplumumuzda şiddet kötü sözler alışılagelmiş durumda sayılıyor
mesela engin baytara verilen ceza da azdı ne kadar sevsem de engini en az 15-20 maç arası alması gerekti
bu kadar ceza seven bir insan değilim ama artık bir şeylerin değişmesi lazım bu ufak cezalarla bir şey değişmedi işler daha kötüye gidiyor gün geçtikçe daha caydırıcı cezalar olmalı artık türkiye de dikkat ettiyseniz git gide trafik kuralları ihlali azalıyor neden azalıyor peki? cezalar yüzünden en basitinden kırmızı ışıkta geçme bile 200liradan fazla oldu
Söylenmeyen sözden ceza yedik, ağız okumayla ceza yedik (ingilizce), şimdi yine ağız okumayla ceza yeriz bu da Türkçe versiyonu olur..
Ceza falan gelmez zaten gelmemeli de. Hakem kırmızı çıkarmamış görüntüye bakıp ceza verilecekse böyle bir konuda o zaman hakeme ne gerek var.
Fenerbahçe gol yollarında sıkıntı çekiyor ve çok defansif oynuyor kendi evinde bu kadar defansif oynamamalı.
Ne büyüttüler Bekir'in gol sevinci olayını arkadaş. Neyse, derbi haftasına girildiğine göre artık normal bunlar. Ağız okumalar da normal, nerden vursam kârdır mantığıyla rekabetin bile tadını yok etmeye çalışanlar var.
Hakem hakkında çok konuşmayacağım. Sadece şunu söyleyeyim ; bariz bir hatası yok gibiydi staddan görebildiğim kadarıyla, ama taraftarın ve oyuncuların bu kadar tepki gösterme sebebi tartışmalı pozisyonların çoğunda ilk yarıda takdir hakkını rakipten yana kullanmasıydı. Onun dışında dediğim gibi çok net bir hatalı kararı yok gibi.
Maça iyi başlayan İBB'ydi. Bir hatada top Cristian'ın önünde kaldı ve gol oldu ondan sonra yine sıkıntı başladı nitekim gereksiz bir top ıskalamanın ardından bir de faul sonucu golü yedik. Pozisyona uzaktım, sonradan da izlemedim, ama fazla itiraz olmadığına göre gol temizdi sanıyorum.
Devre arasına doğru hakem ile oyuncularımız ve taraftar arasındaki sürtüşme iyice arttı bu bir nebze işimize yaradı.
Fenerbahçe takımını durduk yere hırslandıran hakem ve rakip takım futbolcuları aslında takımımıza iyilik yaptılar farkında değiller, bu tarz olaylarda motivasyonunu çok fazla arttırabilen bir takım Fenerbahçe.Böylece ikinci yarıya çok iyi başladık, 10 dakika müthiş bir baskı kurduk gol o dakikalarda gelse çok rahat bir galibiyet gelecekti ama atamadık bir türlü. Neyseki Bekir ile golü bulabildik de derbide olası bir galibiyette liderlik bizim olabilecek.
Unutmadan ; ooooleeeeeey Zlatan Bekiroviç oooleeeeey Zlatan Bekiroviç :zuhaha
Bırakalım şimdi bunları. Fatih Terim'i televizyonunuza cıkarıp neler söylediniz. En azından bizim taraftarımız olaya biraz sempatik yaklaşmış. Sizin haftalardır yaptığınızda bir şey yok. Şimdi aynı şeyler sizin başınıza gelince "rekabetin tadını yok etmek" . Adama yok ya derler. Burada o kadar rakip takımı aşağılayıcı yok bilmem kaç maç ceza gelmesi lazımmış da bilmemneymiş de diye herkes konusurken laf yok. Bir iki Gs'lı iyi saydırmış koçum benim falan şeklinde yaklaşınca rekabetin tadı.
O rekabetin tadını siz kaçıralı baya oluyor. Kusura bakma yani bir iki dalga geçtiysek.
Fatih Terim küfür edince bir şey yok , oyuncusudur eder. Gökhan Gönül edince aouuuuv.
Bülent Korkmaz'ın antrenör olarak çokta iyi olmadığını bu maçla anlamış oldum.Maç 1-1 Fenerbahçe saldırdıkça saldırıyor.Arka tarafta boş alanlar bırakmaya başlıyor.Senin elinde yedekte Visca gibi hızlı bir oyuncu var.Fenerbahçe öne geçiyor,ondan sonra bu adamı oyuna sokuyorsun.Dakika olmuş 80.Daha önce berabereyken soksan belki kontradan öne geçiceksin.Yenik durumdayken Fener geri çekildiğinde Visca ne yapsın? Anlamıyorum bu antrenörleri gerçekten.
skoru koruma icgudusu tamamen. bir de defans orjinli biri bulent korkmaz, onun da etkisi var. holmen ve webo disinda tamami defansif oyuncularla cikmasindan da anlasilmisti zaten bu. taban tabana tamamen zit anlayista bir TD tercihi olmus ibb acisindan. belki lige kalmayi basarabilirler ama bu sekilde oynayacaklarsa hicbir sempatisi kalmaz bu takimin. boz baykuslari da kaybederler. :)
Bekir'e sarı kart verdi mi hakem akşam gol sevincinde taraftarlarıyla birleşmesinde?Birkaç hafta önce Adrian taraftarlarla sarılınca sarı görmüştü.Merak ediyorum kurallar herkese eşit mi uygulanıyor yoksa adamına göre muamele burada da mı var?
Bekir sarı kartı gördü tribüne gitti diye.
Futbolun en güzel yanlarından biri olan gol sevinçleri, zaman geçirmeyi veya maç süresinin gereğinden fazla uzamasını önlemek amacıyla böyle saçma bir kural ile kısıtlandı maalesef.
Quote:
Bir Golün Kutlanması
Bir gol atıldığında oyuncunun sevincini göstermesine izin verilmesine rağmen, kutlama aşırıya kaçmamalıdır.
Mantıklı kutlamalara izin verilir fakat aşırı zaman kaybına sebep olduklarında koreografik (önceden planlanmış figürler içeren) kutlamaların uygulaması teşvik edilmemelidir ve hakemlere böyle durumlarda müdahale etmeleri talimatı verilmiştir.
Aşağıdaki durumlarda bir oyuncuya ihtar verilmelidir:
- hakemin görüşüne göre, tahrik edici, alaycı veya kışkırtıcı hareketler yaparsa,
- gol atıldıktan sonra kutlamak için oyun alanını çevreleyen parmaklıklara (tel örgülere) tırmanırsa,
- formasını çıkarır veya başını formasıyla kapatırsa,
- başını veya yüzünü bir maske ya da benzer bir şeyle kapatırsa.
Bir golü kutlamak için oyun alanının dışına çıkmak tek başına ihtar verilebilecek bir ihlal değildir. Fakat mümkün olan en kısa zamanda oyuncuların oyun alanına dönmesi şarttır.
Gol kutlamaları ile başa çıkmak için hakemlerin sağduyuyla ve önleyici bir tavırla hareket etmeleri beklenir.
Bence de bırakalım bunları. ' Rekabetin tadını yok etmek ' diye senin gibi tırnak içine alayım da senin gibi sempatik olayım ; tadını yok etmiyorlar diyebiliyor musun ?
Benim lafım onlaraydı zaten. Yazdığın şikayetler bir önceki sayfada da bu sayfada da savunduğun kişilerce söylenmiş. Neyini savunuyorsun ki hala.
Herkes konuşurken laf yok demişsin, olmaz, fikri zikri bir herkes dediklerinin. Sadece derbi haftası gelince sallamıyorlar. Burada rakibine sadece derbi haftası sallayan bir Fener'li olsa aynı şeyi ona da söylerim. Bazısı hep sallıyor, bazısı sadece maç yaklaştıkça. İşte ben asıl maç yaklaştıkça sallayanlara kızıyorum. Diğerlerine kızmıyorum anlamına da gelmiyor tabii bu.