Ne büyüttüler Bekir'in gol sevinci olayını arkadaş. Neyse, derbi haftasına girildiğine göre artık normal bunlar. Ağız okumalar da normal, nerden vursam kârdır mantığıyla rekabetin bile tadını yok etmeye çalışanlar var.
Hakem hakkında çok konuşmayacağım. Sadece şunu söyleyeyim ; bariz bir hatası yok gibiydi staddan görebildiğim kadarıyla, ama taraftarın ve oyuncuların bu kadar tepki gösterme sebebi tartışmalı pozisyonların çoğunda ilk yarıda takdir hakkını rakipten yana kullanmasıydı. Onun dışında dediğim gibi çok net bir hatalı kararı yok gibi.
Maça iyi başlayan İBB'ydi. Bir hatada top Cristian'ın önünde kaldı ve gol oldu ondan sonra yine sıkıntı başladı nitekim gereksiz bir top ıskalamanın ardından bir de faul sonucu golü yedik. Pozisyona uzaktım, sonradan da izlemedim, ama fazla itiraz olmadığına göre gol temizdi sanıyorum.
Devre arasına doğru hakem ile oyuncularımız ve taraftar arasındaki sürtüşme iyice arttı bu bir nebze işimize yaradı.
Fenerbahçe takımını durduk yere hırslandıran hakem ve rakip takım futbolcuları aslında takımımıza iyilik yaptılar farkında değiller, bu tarz olaylarda motivasyonunu çok fazla arttırabilen bir takım Fenerbahçe.Böylece ikinci yarıya çok iyi başladık, 10 dakika müthiş bir baskı kurduk gol o dakikalarda gelse çok rahat bir galibiyet gelecekti ama atamadık bir türlü. Neyseki Bekir ile golü bulabildik de derbide olası bir galibiyette liderlik bizim olabilecek.
Unutmadan ; ooooleeeeeey Zlatan Bekiroviç oooleeeeey Zlatan Bekiroviç![]()