Hamittt Bravo Sana İşte Buu Koçum benimmmm GoooLLLL 2-2 :p
Printable View
Hamittt Bravo Sana İşte Buu Koçum benimmmm GoooLLLL 2-2 :p
kalecilerden yana şansılıyız yunanistan ve şimdi norveç e çok güzel goller attık. hepsinde de çok büyük kaleci hataları vardı.darısı diğer maçlara... :)
ewet5 son dakikalar ve bitti..................
hamit aldı macı walla buyuksun hamit kazanamasakda kaybetmemek cok onemliydi bizim içn biz bu norweci saten deplasmanda yeneriz
2-0 dan maçı çevirdik buna şükür Helal Olsun Hamite.
Şimdi kazanamadığımıza mı üzüleyim yoksa berabere kaldığımıza mı sevineyim? İşte böyle bir maçtı.
artık milli takım hakan şükürle gitmez.Bütün maç etkisizdi...
Berabere kalmakta yenilmekten iyidir. şöyleki 1>0 :p
Varya sinirden bir hal oldum ya Bosna Hersek e yenilen takıma yeniliyoduk az kaslın... Helal sana Hamit...
Bu Mactada gördükki Gokdeniz milli takim kalitesinde bir oyuncu degil. Ayni sekilde Hakan Sükür hava toplarinda etkisizdi.Umarim sonraki maclarda bu iki oyuncuyu kadroda görmeyiz.
ALLAH'ın yardımıyla yine kurtardık
karşımızdaki kaleciler içeriye alıyor bütün topları
Hamit tek başına devirdi Norveç'i.Artık Hakan Şükür'den hem Galatasaray'ın hem de milli takımın kurtulması lazım.Atsın 4(Rekor kırması için kaç gol gerekiyorsa) golü rekoru kırsında kurtulalım Hakan Şükür'den
Dünya 3. Olurken ve Dünyanın en erken golünü Atarken Hakan Şükür Bir Numaraydı Ama Şimdi Bir Pozisyon Kaçırdı Diye Yerden Yere Vuruyorsunuz Onun gibi bir forvet her yerde oynar Hem Türkiyede Adam mı kaldı Gördük Fatih terim Son Dakikalarda Kimleri oyuna soktu Adam Yok oynatacak...
Hakan'ın eskide yaptıklarına zaten bişey demiyoruz.Ama artık Hakan bitmiş bir oyuncu yarardan cok zararı var.
1 kişi eksik oynadık bugün yin.
helal olsun yine sonucu hakana bağladınız
Hakan'ın devri bitti.Sahada bir tane olumlu hareketi yok.
Hamit Hamit Hamit ;;)
Benim bahsettiğim İlhan,İlhan Mansız.2002 Dünya Kupası'nı diyorum.Teknik Direktör Şenol Güneş:)
Belli ki Hakan Şükür rekor kırmadan futbolu bırakmayacak.Kırmasını istermiyim?İstemem.Tanju onun kadar oynasaydı daha fazla gol atardı.
Bu vakitten sonra tek isteğim rekoru kırsında,bıraksın futbolu
Beşiktaşlılar kızmasın, eskiden de bağırırdık şimdi de bağırıyoruz:
I Love You MYHREEEEEEEEEEEEEEEE : )))))))))
hamit ne sert vuruyor oyle kaleci tutamiyor topu. hakana gelince tek forvet oynayinca hakan pek bisey yapamiyor ama cift forvet oynarsak hakan defansi uzerine cekiyor ve ubur forvet bosda kaliyor. fatih terim bence yanlis kadronan basladi sabri yerinde oynamaliydi ve volkan yamanda sol bekte. yunanistan macinda gorduk sabrinin sagda ne yapabildini.
Bütün Norveç basını aynı başlığı atmış:Tabbe-Thomas yani aptal thomas!:D
ne takım şanslıyız, şanstan da öte halk tabiri ile "bal" bu :)))
her rakibin kalecisi çuvallıyor, işe bak :D
Bu beraberlikte büyük ihtimal Euro 2008 deyiz kaleciyede teşekkürler bu arada:)
Kalecinin can güvenliği yok :)
Fatih Terim oyuncu seçimlerini de yanlış yaptı.Belli kalecinin uzaktan toplara karşı zaafı var.Koy Mehmet Topuz'u o da atsın iki-üç şut kaleye.Gol olsun kazanalım:)
abi bırakın ya maçda 3-4 tane gol pozisyonuna girdik % 68 top sahibi olmamıza rağmen kalecilerde olmasa biz yanmışız kaleciyede acıdım yaw ağlıyacaktı adam :(
ben riise den çekiniyordum ama fazla etkili olamadı allah'tan carew dende bekleneni alamadı bence norveç...myhre desen beşiktaşdan tanıyoruz.....
bu maçtan 1 puan almadık...2puan bıraktık....;)
Maci anlatmak gerekirse bunu 2 sekilde anlatmaliyiz.1.yari ve 2.yari olarak.
1.yari takim olarak cok kötüydük,norvecin havadan cok iyi olmasina ragmen inatla havadan oynadik ve cok pas kaybi yaptik.Sonucta pas kayiplari sikintiya soktu bizi.Ve cok basit goller yedik.Hele 2.gol okadar pis bir goldüki tam köseye gitti.Tümerin ben oynamamasi gerektigini,onun yerine tugayin veya mehmet topuzun oynamasi gerektigini ve taktigimizin cift ön libero olmasi gerektigi kanisindaydim.Düsüncemde yanilmadim,tümer cok kötüydü tabi bunda yorgunlugundada etki var.Oda cok top kaybetti ve onun cikmasi ve yerine volkanin girmesi dogruydu kanimca cünkü sabri sol bekte ne kadar cabalasada vasati asamiyordu.Takim olarak kötüydük bu bölümde...
2.yari cok baskili basladik tabi bunda fatih terimin devre arasinda futbolculari motive etmesi cok önemliydi.Sonunda yerden oynadik,iyi paslastik ve araya atilan paslarla hücumda cok etkili olduk nitekim ilk 10 dakikada cok önemli 3 pozisyon bulduk.Gol gelecekti bu cok net bir sekilde belli oluyordu zaten.Sabri sag kanada gecti ve orada iyi oynadi,siritmadi orada.Ben hakanin cikmasini onun yerine gökhan ünalin girmesini bekliyordum ama fatih hoca onu cikartmadi.Nitekim hakan yorgunlugunun verdigi etkiyle kötüydü bugün.Gökhan taze kan olabilir,araya atilan toplarda basarili olabilirdi.Emre ikinci yari takimi aldi eline resmen.O oynatti takimi ve cokta iyi oynatti.Gercekten cok iyi oynadi emre.Tuncay takimda kötü olan baska futbolcuydu,gereksiz calimlar denedi,cok top kaybi yapti ve kötüydü bugün.
Hamit icin apayri bir paragraf acmak lazim.Ben hayatimda bu kadar istikrarli bir futbolcu görmedim.Her mac iyi oynarmi insan ya.Mükemmel bir futbolcu gercekten.Takimi sag kanatta iyi yönetti.Ve sonunda frikiklerde kalecininde acemligiyle takima beraberi getirdi.Süpersin Hamit!
Volkana kizmak istiyorum aslinda 1.golde iyi yatabilirdi ama o yatmadi ve bos birakti adami oda atti.Hala israr ediyorum,volkanin bu takimda isi yok!
Bir taraftanda karsi takimin kalecisi cok acayip biriydi.Cepheden cok zaaflari vardi ve bunu degerlendirmeliydik.Besiktasa geldiginde hemen gönderilmesinin sebeplerinden biriyde buydu.Onun icin tugay veya mehmet topuzun oynamasini söylemistim.Eger ikisinden biri tümerin yerine maca baslasalardi kesin gol atarlardi.Hamitte norvec kalecisinin zaaflarini iyi degerlendirdi.
Sonucta böyle maci 2-0dan 2-2ye getirdik.Mutluyuz,liderligi birakmadik.Cok büyük avantaj sagladik.Artik avrupa sampiyonasina kesin gittik diyebiliriz.
bence süper oynadılar ama gol gelmedi bi türlü o bastaki pozisyonlar gol olsa cok farkli olurdu.ayrıca defansta emre ve servet cok iyiydi bence.tek olay sabrinin sag bek baslaması oldu bence.bide hakan..üff su hakan artık galatasaray'ı da milli takımıda bıraksada bizde bi rahatlasak resmen 10 kişi oynadık.beni koysan ben bile daha iyi iş yapardım adam resmen yürüdü sahada.
Bence fazla söze gerek yok. Yatsınlar kalksınlar Norvec kalecisi Mhyre`ye dua etsinler. Çünkü bize 1 puanı Mhyre hediye etmiştir...
Yazılmış gerçi ama ben de yazmak istiyorum. Hakan şu kalan maçlarda inşallah rekoru kırar ve futbolu bırakır. İlk yarı 1 kez topla buluştu, onu da kaleye değil, geriye gönderince devamında gol yedik.
Fatih Terim'i Yunanistan maçındaki kadro seçiminden sonra aldığı galibiyetten dolayı övmüştük ama bu maça hatalı kadroyla çıktı bence. Sol beke sağ ayaklı biri koyulacaksa, bence tek düşünülmesi gereken Ümit Özat'tır ama kadroda yok.;)
2-2 olsun yeter diyordum maçı izlerken, 2-2 oldu maç bitti ama şimdi üzülüyorum neden kazanamadık diye.:D Kalan maçlarda da fazla puan kaybetmeyiz diye düşünüyorum, Fatih Hoca biraz daha uğraşmalı ve doğru kadroyu her maça çıkarmalı. Cezamız da bitti, hala mağlubiyetimiz yok, bekle bizi İsviçre geliyoruz...
Hakan zaten haftada 2 maci kaldiramiyor artik. Futbol'u biraksa bile Milli takim acisindan topu ileride tutmak icin vucudunu Hakan kadar iyi kullanabilen adam olmadigi icin rakip uzerimizde cok daha rahat baski kurar. Her ne kadar yaslanmis ve formsuz olsa da o baski'yi yememek icin Hakan'i oynatmaya mecbur milli takim.
Bence de artik Hakan'in miladi doldu ama yerini dolduracak vucudunu o kadar iyi kullanmayi bilen bir tek Nobre ve Ersen Martin var milli takim'a secilebilecek. Ama ne yazik ki ikisinin de Hakan kadar beklenmedik hareketleri yapabilme ozelligi (flair) veya yaraticiligi yok. Bu da onlari duz topcu yapiyor. Rakibin biraz daha rahat ileriye cikabilmesine izin veriyor.
Benim Hakan sahadayken rahatsız olduğım bir nokta da, nasılsa Hakan var diye şişiriyorlar topu ileriye. Bugün gördük ki hava topuyla o defans aşılmazdı ama biz çok hava topu gönderdik ve 1 tane hariç hiç birini Hakan alamadı.
Suçun hepsini de Hakan'da aramakolmaz tabi ki. Asıl suç, Hakan'ın bir gün yaşlanacağını düşünmeyen ve yerine birilerini yetiştirmeyenlerde bence. Bir de şu ileriye doldur zihniyetinde....