1 ile 30 arası toplam 177 sonuç

Konu: Türkiye-Norvec

Hybrid View

Quote Originally Posted by MehmeTopcu07 View Post
    Türkiye Adına Neler Yaptığı Ortada Bir Adam Hakkında Böyle Konuşuyorsunuz Yaa Size Sadece Gülüyorum
    Hakan Şükür.
    Bende gülüyorum zaten saha içinde sadece dolaşan bir adam görünce...

Nesil
    2006
    Yer
    ❶❻

Quote Originally Posted by fıratcan_bjk View Post
    Bende gülüyorum zaten saha içinde sadece dolaşan bir adam görünce...
    Dünya 3. Olurken ve Dünyanın en erken golünü Atarken Hakan Şükür Bir Numaraydı Ama Şimdi Bir Pozisyon Kaçırdı Diye Yerden Yere Vuruyorsunuz Onun gibi bir forvet her yerde oynar Hem Türkiyede Adam mı kaldı Gördük Fatih terim Son Dakikalarda Kimleri oyuna soktu Adam Yok oynatacak...

Dünya 3. Olurken ve Dünyanın en erken golünü Atarken Hakan Şükür Bir Numaraydı Ama Şimdi Bir Pozisyon Kaçırdı Diye Yerden Yere Vuruyorsunuz Onun gibi bir forvet her yerde oynar Hem Türkiyede Adam mı kaldı Gördük Fatih terim Son Dakikalarda Kimleri oyuna soktu Adam Yok oynatacak...
    Canım kardeşim senin düşüncene göre Romario nunda brezilya milli takımında oynaması lazım... Neyse ama uzatmayalım bu konuya yazdım son msj bu kaybetmedik bu gece lideriz bu sevinelim tartışmaya gerek yok...

Nesil
    2006
    Yer
    Izmir

O zamanda iyi oynamadı.Onun yerine İlhan oynasaydı daha iyi olurdu.Forvet oynuyor 7 maçın 7'sinde de oynuyor.Bırak atsın 1 tane gol

Nesil
    2006
    Yer
    ❶❻

Quote Originally Posted by sherryy View Post
    O zamanda iyi oynamadı.Onun yerine İlhan oynasaydı daha iyi olurdu.Forvet oynuyor 7 maçın 7'sinde de oynuyor.Bırak atsın 1 tane gol
    Aşkın abi benim dediğim birşey yok Yani Eskiden İyidi Şimdi Yaşlandı yine oynar Ama Artık faydalı olamaz bencede Önceden Yaptıkları tartışılamaz..
    İlhan Oynasaydı bencede iyi olurdu ama Fatih terim Hakanı Tercih etti Saygı Duymak Lazım..

Nesil
    2006
    Yer
    Izmir

Aşkın abi benim dediğim birşey yok Yani Eskiden İyidi Şimdi Yaşlandı yine oynar Ama Artık faydalı olamaz bencede Önceden Yaptıkları tartışılamaz..
    İlhan Oynasaydı bencede iyi olurdu ama Fatih terim Hakanı Tercih etti Saygı Duymak Lazım..
    Benim bahsettiğim İlhan,İlhan Mansız.2002 Dünya Kupası'nı diyorum.Teknik Direktör Şenol Güneş

Belli ki Hakan Şükür rekor kırmadan futbolu bırakmayacak.Kırmasını istermiyim?İstemem.Tanju onun kadar oynasaydı daha fazla gol atardı.

Bu vakitten sonra tek isteğim rekoru kırsında,bıraksın futbolu

Mesaj Yetkileri