bence değil
Printable View
bence değil
Arkadaşlar galatasaray Pauleta yı aldı. Aziz baba boş durmaz heralde yapar artık bi transfer.Bizim forvet banko gelecek bence!
pauleta haberi kendiniz bakın
http://www.fotomac.com.tr/ana101.html
fener alexi alamaz,fener ancak carlosun posterini alır biz denedik adam türkiyeye gelmem dedi diyenler şimdi adriano hakkındada yorum yapıp rezil olmak istemiyorlar
Bakıyorumda fotomaca inananlar var:D:D
Pauleta dün ligin ilk macında ilkonbir basladı hemde kaptan:):)Onunla ilgili linkde verdim forumda....
Bizede lincoln hakkında diyorlardı yani herkez birbirine Alıskın....Valla ben Adrianoyu beklemiyorum..........Zigic gelir ama gelirsede nokta olur.....
Zigic baya top falan indirir........
Son kez söylüyorum ve sözümün sonuna kadar arkasındayım (bu sezon için ;;)):
ADRİANO GELMEZ keşke gelsede izlesek ;;)
Arkadaşlar...
Deivid gitti diyelim.Adriano veya Zigiç'ten birini aldık diyelim...
Kim yedek kalacak.
Defansın vel kemikler Lugano-Edu mu?
Orta sahanın dinamosu Appiah mı?
Forvet olmamasına rağmen gol kralı olan Alex mi?
Tecrübesiyle Roberto Carlos mu?
Yoksa Kezman mı?
Siz karar verin yani.
kezman ama zico saolsun alex kezman ve gelme ihtimali olan forveti birlikte oynatır ve geçen seneki gibi liderin 7 puan gerisine düşeriz anderlechte de yeniliriz :director:
bence alınacak forvet ne adriano ne de zigic geçen seneki gibi medyanın yer vermedii transfer gerçekleşecek haberi ilk fb tv açıklayacak gibime geliyor bkz:kezman deivid
İnanmaktan ziyade kaynak yokluğunda başvurabilecek yer sıkıntısı diyelim buna! Bende türk basının olayları abarttığını biliyorum ama elden ne gelir türk transferine en yakın onlar var! Almanyadan da bakıyorum fakat onlar konuşmuyorlar bile, en iyisini yapıyorlar! Transfer olduğunda oldu diyorlar.
Beni bir yandan transfer soylentileri heyecanlandiriyor diyer yandan Deivid'in Fenerbahce'ye geldiginden beri ilk defa idmanlarda maclarda vs. bu kadar mutlu bu kadar istekli oldugunu gormedim..
Idman'da cok neseli herkes ile sakalasiyor gidecegi kalacagi bence Beşiktaş macında netlik kazanir..
bence türk forvet alınmalı bende the imam (kusura bakma adını bilmediim için) katılıyorum evet kim yedek oturacak yapılması gereken halil altıntopun alınması deividin gitmesi +1 olarakta mateusun kalması yada onunda gidip brezilyadan falan genç bir yetenek alınması
Yönetimin yerinde olsa Appiah'ı iyi bir fiyata satıp, Deivid'i de bedelsiz de olsa gönderip, Zigiç'i alırdım. +1 olarak da Mateus'u koyardım.
4-1-2-1-2 şeklinde kadro sürerdim kolay maçlarda:
Serdar, Önder, Edu, Lugano, R. Carlos, Aurelio, Ali Bilgin, Uğur Boral, Alex, Zigiç, Kezman
Zor maçlarda ise 4-2-2-1-1 şeklinde bir dizilişle ve kadroyla çıkardım:
Serdar, Önder, Edu, Lugano, R. Carlos, Aurelio, Deniz/Selçuk, Ali Bilgin, Uğur Boral, Alex, Zigiç
Eee kim geliyor şimdi, son yorumlara baktım da birşey çıkaramadım transferdeki son durumdan.
Daha net, anlayacağım şekilde konuşur musunuz?
Her zamanki gibi yine transfer haberleri değil takımlar ve ligler tartışılmaya başlanmış tekrar tekrar söylüyorum bunları konuşup tartışabileceğiniz konular var neden gidip oralarda konuşmak yerine burada konuşup ısrarla bu hareketlerinizden vazgeçmiyorsunuz?
Bu da yeni moda sanırım.
Son yorumum bu şekilde, transferlerle ve olası kadroyla alakalı, yani daha nerde yapabilirim bu yorumu, kestiremiyorum.Quote:
Yönetimin yerinde olsa Appiah'ı iyi bir fiyata satıp, Deivid'i de bedelsiz de olsa gönderip, Zigiç'i alırdım. +1 olarak da Mateus'u koyardım.
4-1-2-1-2 şeklinde kadro sürerdim kolay maçlarda:
Serdar, Önder, Edu, Lugano, R. Carlos, Aurelio, Ali Bilgin, Uğur Boral, Alex, Zigiç, Kezman
Zor maçlarda ise 4-2-2-1-1 şeklinde bir dizilişle ve kadroyla çıkardım:
Serdar, Önder, Edu, Lugano, R. Carlos, Aurelio, Deniz/Selçuk, Ali Bilgin, Uğur Boral, Alex, Zigiç
Direkt transferi haberi verip geçelim istiyorsanız kimse burayı gelip de okumaz, zaten haberleri gazete sitelerinden veya taraftar sitelerinden okuyabiliyoruz, esas önemli olan kişilerin transferlerle ilgili yorumları bana göre.
http://forum.turksportal.net/vb/showthread.php?t=47466
Egemen seni böyle alalım o zaman orda yapabilirsin bu yorumlarını. Gördüğün gibi konunun başlığı "transfer haberleri" ve burada bunlarla ilgili konuşmak istiyoruz artık
Geyik mi yapayım orda? Gördüğüm kadarıyla geyik yapılıyor, yok Hasan Şaş saçlarını kestirmiş gibisinden.
Yani buraya transfer haberi yapıp geçeceksek, transfer haberinden sonra birisi "Şu gelmez bence, gereksiz olur" veya "Gelirse bomba olur, FB'de kadro şöyle olur ve oraya cuk oturur" diyemeyecekse, buranın hiç anlamı kalmaz.
Yahu egemen anlamıyormusun yoksa anlamamak için diretiyormusun?
Biz ned diyoruz transferlerle ilgili her konuda yorumunuz yapın tartışmanızı yapın diyoruz ama sizler hep konunun çok dışarısına çıkıyorsunuz buralarda hep fb-gs kavgaları yada garip garip karşılaştırmlar yerine transfer haberleri ve o haberlere yapılan yorumları okumak istiyor herkes. Bunu yapmak çok mu zor geliyor sana.
Birde eğer Cafe Futbol konusunda geyik dönüyor diyorsan bununda suçlusu biz değiliz herhalde değil mi?
Kafe Futbol'a bugüne dek bir tane bile mesaj atmadım, geyik dönmesinin sorumlusu ne benim ne sensin o halde.
Transferlerle ilgili yorum yapılıyor zaten. Galatasaray-Fenerbahçe tartışmasına dönmesinin sebebi Galatasaraylı arkadaşların kışkırtması veya yorumları olsa gerek, bunun da sorumlusu Fenerbahçe taraftarları değildir herhalde. Ben konuyla alakalı mesaj yazmışım, Appiah ve Deivid gitmeli, Zigiç gelmeli falan deyip kadro kurmuşum ama siz böyle mesaj yazmayın diyorsunuz.
Bu sorunun çözümü Juventus,Atletico Madrid gibi kulüpler için açılmış konular gibi konular açılarak giderilebilir.Tabii yöneticiler izin verirse
Egemen senin mesajından sonra atılmış 15 tane mesaj var ve öncesinde atılmış da.
Konuyla alakasız mesajlar silindikten sonra o uyarıları yazdık. Transfer haberleri dışına çıkılırsa da yine siler yine uyarı yazmaya devam ederiz.;;)
FOX TV'deki Verkaç programını izledim. Fenerbahçe'nin hedefindeki ve büyük ölçüde anlaştığı ismi söylediler.
http://www.thethaovietnam.com.vn/Lib...-9/Adriano.jpg
FOX TV, Fenerbahçe'nin Adriano ile büyük ölçüde anlaşmaya vardığını, bu transferin son aşamada olduğunu söyledi.
Fenerbahçe'nin sürekli Adriano'yu yalanlamasının sebebi de fiyatının artmaması olduğunu belirttiler ve bunun R. Carlos transferindeki gibi bir taktik olduğunu söylediler.
FOX TV'deki Verkaç programında Altan Tanrıkulu'nun yanı sıra FBTV'de muhabir olan, hatta en son forma tanıtımlarında sunuculuk yapan Cem Arslan da "Adriano büyük ihtimalle Fenerbahçe forması giyecek." dedi. Beni en çok umutlandıran da Cem Arslan'ın böyle bir şeyi söylemesi oldu.
Fotomaç nasıl ısrarla yalan haber yazıyorsa fox'da ısrarla yalan haber yayınlıyor :) Zaten Altan Tanrıkulu Sabah ve Fotomaç gazetsinin spor bölümü şefi değilmiydi
Evet, bu konuda katılıyorum sana. Altan Tanrıkulu dediğin gibi bu gazetelerin spor müdürü. Ama yukarıda da yazdığım gibi FBTV'de program yapan, en son forma defilesini sunan Cem Arslan da Adriano ile anlaşıldığını söyledi, onun söylemesi benim kafamı kurcaladı. Yoksa FOX TV'ye kesinlikle inanmam veya güvenmem.
arkadaslar adriano felan gelmez italya liginin baslamasina 3 hafta kalmis gelse simdiye kadar gelirdi ..
Benim anlıyamadığım, anlamakta zorluk çektiğim bir şey var. Deivid gitsin, yerine; Zigiç, Adriano vs..vs.. pivot santrafor alınsın Kezman'la süper olur falan diyorsunuz. Peki neden Kezman'ın yanına Deivid'i koysunlar demiyorsunuz ? Deivid napsın? Adam sağ kanat oynuyor! Heleki Alex çıkınca nerede oynadığı fail-i mechul oldu! 2'li forvete geçiş yapacaktı sözde Zico ama hala aynı tas aynı hamam! Bence en güzel transfer Deivid'in Kezmanın yanına geçmesi olacak. Ben bu sene Deivid'den cok sey bekliyorum. Adam dolu çünkü.. Ama tutupta orta sahanın göbeğine veyahutta sağ kanata koyarsanız tabiki de bir şey yapamaz! Tek santraforla bu iş olmaz! Olmuyor! Bu Zico ne yapıyor yahu! Madem Deivid as adamın, Kezmanın yanına koy! 2. transfer ise Appiah iyileştiğinde izlerken tahammül edemediğimiz Deniz'in yerinde oynaması, yane defansif ortasaha, SAĞ KANAT DEĞİL! Alex'in takımda kalması çok kötü oldu bizim için. Herşey onun üzerine kurulu. Alex'i kesmesi lazım bence. Super Kupa maçında yine yoktu!
Takımın düzenini FM'ci olarak sıralıyorum :)
GK Serdar
DR Önder
DL Carlos
DC Lugano
DC Edu
MC Appiah
MC Aurelio
AML Vederson
AMR Ali Bilgin
FC Kezman
FC Deivid
Bu takımla en ideal 11 budur kanımca.. Yıldız transferine bu sene gerek yok! Olmayacakta zaten kaç kere söyledim bunu :) Avrupada da bu sene başarı falan beklemeyin!
Hade eyvaLLah :D
ben zamanında carlosun arkasına atılan her topun tehlıke oldugunu soledıgımde burda fanatıklıkle suclanmıstım.gorusum dun ispatlandı.bu daha baslangıc atılan her top tehlıke olcak bunu iddaa edıorum.ama sonra carlos 2-3 tane gol atcak frikikten ve yaptıgı butun hatalar unutulacak carlos yıne kral yapılacak benım kardeslerım kendını kandıracak.yazık paralarımıza ama olcak selerı blıorum.bu performansı goren fenerbahce taraftarları menmun olmasa bıle yıne de carlosu ovecek.sırf rakıp takım taraftarlarına karsı cıkmak ıcın.uyanın beyler dırek sokaga atılmıs paradır carlos.adam 8 mılyon para alcak 35 yasında.8 mılyon bugun gıder marsılyadan taiwoyu alırım 15 yıl oynar.ama bızım takımlarımı boyle devam etsınler.anderlecht macını gorcem ben ınsallah gecerız turu.tchite ye dikkat dıorum baska bıse demıorum.o adamlar carlosun arkasına sızıp gol atarlarsa ve tur gıderse bakalım ne olacak.tesekkurler
Fatih Terim'de söyledi maç içinde benimde dikkatimi çekti.Fenerbahçe Önder stoper özelliği olmasından ve Carlos'un iyi bindirme yapmasından ötürü tam 4'lü defans oynamıyor.3'lü defans oynuyoruz.Carlos wbl yeni arka kanat bölgesinde oynuyor bence hatalı bir karar ama böyle oynuyoruz.bence Deivid gönderilmez dünkü performansından sonra
yahu cif forvet oynasin diyenleri hala anlayamiyorum, alex oldugu sürece cift forvet felan oynanmaz ne yapsin zico simdi alex'i yedek mi oturtsun? ayrica cift forvet arkalarinda da alex oldumu mecburen orta sahadan birini kesmek zorunda, ya ön liberö yada kanatlardan birisi gider.ozamanda avrupa kupalarinda 9 kisiyle mücadele ederiz.
Fenerbahçe galiba Lugano'yu yollayacak ve bence yollanmalıda ayrıca iyide para kazanırsınız;;)
cagdas futbola hiç uymayan bir kadro yapısı var fenerbahcenın.gercekcı bı gorusten cok sova donuk gorusun eseri bunlar
Bundan sonra Fenerbahçe'den giden olmayacaktır. Eğer ŞL'ye kalınırsa bir yerli oyuncu alınacaktır.
En çok şampiyon olan takım: Fenerbahçe (17)
En çok lig ikincisi olan takım: Fenerbahçe (15)
En gollü maç: 1991-92 sezonunda Fenerbahçe-Gaziantepspor (8-4)
En farklı skorlu galibiyet: 1989-90 sezonunda Beşiktaş-Adana
Demirspor (10-0)
En farklı skorlu deplasman galibiyeti: 1992-93 sezonunda Ankaragücü-Galatasaray (0-8)
En çok maç oynayan takımlar: Fenerbahçe ve Galatasaray (1596)
En az maç oynayan takım: Balıkesirspor ve Kırıkkalespor (30)
En çok galibiyet alan takım: Galatasaray (898)
En az galibiyet alan takım: Kahramanmaraşspor (4)
En çok yenilen takım: Ankaragücü (539)
En çok berabere kalan takım: Beşiktaş (455)
En çok gol atan takım: Fenerbahçe (2776)
En az gol atan takım: Balıkesirspor (18)
En çok gol yiyen takım: Ankaragücü (1826)
En az gol yiyen takım: Balıkesirspor (39)
En uzun süre yenilmeyen takım: Beşiktaş (48 maç, 1990-91 sezonunun 26. haftasından, 1992-93 sezonunun 13. haftasına kadar)
En çok "Gol Kralı" çıkaran takımlar: Galatasaray ve Fenerbahçe(13)
En çok "Gol Kralı" olan futbolcu: Metin Oktay (6)
İlk yabancı "Gol Kralı": 1983-84 sezonunda Galatasaray'da
oynayan Yugoslav Tarık Hosiç (16 Gol)
Toplamda en çok gol atan futbolcu: Tanju Çolak (240)
En uzun süre gol yemeyen kaleci: 1978-79 sezonunda Trabzonsporlu Şenol Güneş (1112 dakika)
En uzun sezon: 1962-63 sezonu (42 maç)
En iyi performans: 1988-89 sezonunda 36 maçta 29 galibiyet, 6 beraberlik, 1 yenilgiyle Fenerbahçe.
En kötü performans: 1996-97 sezonunda 34 maçta 2 galibiyet 27 yenilgiyle Zeytinburnuspor.
En çok seyircili maç: 2003-04 sezonunda Atatürk Olimpiyat Stadı'ndaki Galatasaray-Fenerbahçe maçı. (70 bin 125 kişi)
En çok gol atılan hafta: 1995-96 sezonunda 8., 1997-98 sezonunda 30. haftalar (43 gol)
En az gol atılan hafta: 1981-82 sezonu 29. hafta (4 gol)
Üst üste en çok kazanan takım: Beşiktaş (13 hafta, 1959-60 sezonunda 10-22. haftalar arası)
En uzun süre yenilen takım: 1996-97 sezonunda Zeytinburnuspor (10 maç, 25-34. haftalar arası)
En uzun süre deplasmanda maç kazanan takım: 2002-03 sezonunda 9 maçla Galatasaray.
En çok takımı yer alan il: İstanbul (16)
En uzun süre kazanamayan takım: Adana Demirspor (29 hafta, 1994-95 sezonunda 6-34. haftalar arası)
En çok gol atılan sezon: 1987-88 (1032 Gol)
En az gol atılan sezon: 1973-74 (405 Gol)
Gol ortalaması en yüksek sezon: 2000-01 (Maç başına 3.32 gol)
Gol ortalaması en düşük sezon: 1973-74 (Maç başına 1.69 gol)
En çok şampiyonluk gören teknik adam: Ahmet Suat Özyazıcı ve Fatih Terim (4)
En uzun süre çalışan yabancı teknik direktör: Yugoslav Abdullah Gegiç (çeşitli takımlarda yaklaşık 9 yıl)
Aralıksız en uzun süre görev yapan yabancı teknik adam: İngiliz Gordon Milne (Beşiktaş'ın başında 6.5 sezon)
En uzun süre deplasmanda yenilmeyen takım: Galatasaray (40 maç, 1997-98 sezonunun 19. haftasından, 1999-00 sezonunun 31. haftasına kadar)
En çok şampiyonluk gören futbolcu: Galatasaraylı Bülent Korkmaz ve Suat Kaya (8)
Ligi yenilgisiz kapatan takımlar: 1985-86 sezonunda Galatasaray, 1991-92 sezonunda Beşiktaş.
Yenilgisiz şampiyon olan takım: 1991-92 sezonunda Beşiktaş.
En çok yenilen şampiyon: 1980-81 sezonunda 7 yenilgiyle Trabzonspor.
En çok gol yiyen şampiyon: 1997-98 sezonunda 43 golle Galatasaray.
En az gol yiyen şampiyon: 1969-70 sezonunda Fenerbahçe (6)
En çok puanla şampiyon olan takım: 1988-89 sezonunda 93 puanla Fenerbahçe.
En az puanla şampiyon olan takım: 1979-80 ve 1980-81 sezonlarında 39'ar puanla Trabzonspor.
Puanı silinen ilk takım: 1981'de Beşiktaş karşısında sahadan çekilen Mersin İdmanyurdu.
En gollü beraberlikler: 1967-68 sezonunda Beşiktaş-Galatasaray, 1982-83 sezonunda Fenerbahçe-Galatasaray, 1995-96 sezonunda Samsunspor-İstanbulspor, 2000-2001 sezonunda Adanaspor-Kocaelispor, 2001-2002 sezonunda Gençlerbirliği-Diyarbakırspor, Kocaelispor-Ankaragücü, 2006-07 sezonunda Antalyaspor-Beşiktaş, Kayserispor-Antalyaspor (4-4)
En nötr sonucu alan takım: 1969-70 sezonunda 30 maçta 10 galibiyet, 10 beraberlik, 10 yenilgi alan, 26 gol atıp, aynı sayıda gol yiyen Beşiktaş.
En erken gol: 15. saniyede Kayserisporlu İlhan Parlak (2005-06 sezonunun 32. haftasında deplasmanda Sivasspor'a)
BİR SEZONDA
En çok galip gelen takım: 1959-60 sezonunda Beşiktaş, 1988-89 sezonunda Fenerbahçe (29). Beşiktaş ayrıca, 2 aşamalı oynanan 1962-63 sezonunda da toplamda 29 galibiyet aldı.
En az galip gelen takım: 1981-82 sezonunda Diyarbakırspor, 1992-93 sezonunda Konyaspor, 1996-97 sezonunda Zeytinburnuspor, 2000-2001 sezonunda Adanaspor (2)
En çok gol atan takım: 1962-63 sezonunda 2 aşamalı ligde 42 maçta 105 gol atan Galatasaray ile 1988-89 sezonunda 36 maçta 103 gol atan Fenerbahçe.
En az gol atan takım: 1971-72 sezonunda Samsunspor, 1972-73 sezonunda Beşiktaş (14)
En az gol yiyen takım: 1969-70 sezonunda 30 maçta 6 gol yiyen Fenerbahçe.
En çok gol yiyen takım: 2000-01 sezonunda 34 maçta 91 gol yiyen Adanaspor.
En az berabere kalan takım: 1995-96 sezonunda Eskişehirspor, 1991-92 ve 2004-05 sezonlarında Fenerbahçe (2)
En çok berabere kalan takım: 1982-83 sezonunda Ankaragücü (18)
En iyi averaja sahip takım: 1988-89 sezonunda artı 76 ile Fenerbahçe.
En kötü averaja sahip takım: 1996-97 sezonunda eksi 60 ile Zeytinburnuspor.
En çok gol atan futbolcu: Tanju Çolak (1987-88 sezonunda 39 gol)
En az golle "Gol Kralı" olan futbolcu: 1959 sezonunda Metin Oktay (11 Gol)
En çok gol atan yabancı futbolcu: Şota Arveladze (Trabzonspor'da 1995-96 sezonunda 25 gol). Ayrıca, Türk vatandaşı statüsünde oynayan Boşnak asıllı Elvir Boliç, 1994-95 sezonunda Gaziantepspor'da 26 gol attı.
Kendi evindeki bütün maçları kazanan takım: 2000-01 sezonunda Fenerbahçe, 2001-02 sezonunda Galatasaray (17)
En az gol atarak şampiyon olan takım: Trabzonspor (1979-80 sezonunda 25 golle)
"4 Büyükler"i yenen takımlar: 1987-88 sezonunda Malatyaspor, 2001-02 sezonunda Ankaragücü, 2006-07 sezonunda Bursaspor.
4 derbi maçı da, üstelik hiç gol yemeden kazanan takım: 2002-03 sezonunda Beşiktaş.
En fazla puan farkıyla şampiyon olan takım: 1987-88 sezonunda 2. sıradaki Beşiktaş'a 12 puan fark atan Galatasaray.
BİR MAÇTA
En çok gol atan futbolcu: 1992-93 sezonunda Fenerbahçe-Karşıyaka (7-1) maçında 6 gol atan Tanju Çolak.
En çok penaltı atan takım: 1986-87 sezonunda Fenerbahçe-Eskişehirspor maçında Fenerbahçe (4)
En çok penaltı atan futbolcu: 1986-87 sezonunda Fenerbahçeli Zafer Tüzün, Eskişehirspor'a karşı 4 atışı da gole çevirdi.
En fazla kırmızı kart gören takım: 2003-04 sezonunda Beşiktaş-Samsunspor maçında 5 kırmızı kartla Beşiktaş.
KAYNAK: LİG TV
Son aday Koevermans
Fenerbahçe'yi geçen yıl UEFA’dan eleyen AZ formasıyla iki sezonda 30 gol atan Koevermans ile büyük ölçüde anlaşma sağlandı.
http://www.blieb.nl/data/subdomain/1...Koevermans.jpg
YENİ sezonda hem ligde hem de Avrupa’da büyük başarılar hedefleyen F.Bahçe’de kadrosunu bir golcü arayan yönetim, Hollandalı Koevermans ile anlaşma sağladı. Süper Kupa finali önesinde başkan Aziz Yıldırım ve yöneticiler Köln’de kaldıkları otelde geçen sezon kendilerine karşı oynayan futbolcunun menajeriyle biraraya geldiler. Menajer Bayram Tutumlu’nun aracılık yaptığı görüşmede taraflar büyük ölçüde anlaşmaya vardı. Alkmaar ile 2010 yılına dek sözleşmesi bulunan Hollandalı futbolcunun kulübüyle de görüşmelerin başladığı öğrenildi.
28 yaşındaki Koevermans kariyerine Hollanda ekibi Sparta ile başlarken, son iki sezondur Alkmaar formasını giyiyor. İki sezon da tam 30 gol atan yıldız futbolcu geçen sezon UEFA ön elemelerinde Kayserispor ile oynanan maçta da penaltıdan 1 gol atmıştı.
ÖNDER'E 2 TALİP
BU arada sarı-lacivertli futbolculara da her gün yeni talipler çıkarken, dün aşam Bundesliga’nın güçlü tekmisilcilerinden W.Bremen ile Schalke’nin menajerleri dün akşamki karşılaşmada Önder Turacı’yı izledi. İki takımın teknik heyetinin de sarı-lacivertli futbolcuyu transfer etmeyi planladıkları öğrenildi. İki takımın da transfer dönemi içinde F.Bahçe yönetimiyle Önder Turacı için temasa geçecekleri belirtildi.
VATAN
Koevermans gelse iyi is yapar fakat artik yaslanmis daha genc forvetlere yönelmeli yönetim sayet forvet transferi olacaksa tabi.
Carew yeniden gündemde
http://www.carling.com/media/player_...age-103588.jpg
F.Bahçemiz, yabancı futbolcu transferi için çalışmalarını hızlandırdı. Şampiyonlar Ligi’nde Belçika’nın Anderlecht takımı ile eşleşen sarı lacivertli takımın kadrosunu güçlendirmek için seferber olan yönetim, Avrupa’nın dışında Güney Amerika’dan da santrfor adayları ile temasa geçti. İlk etapta İspanya’da top koşturan Sırp Nikola Zigiç’i almak isteyen sarı lacivertli yönetim, bu futbolcunun kulübü Racing Santander’in yüksek bonservis bedeli istemesi üzerine gözünü tekrar John Carew’e çevirdi. Norveçli oyuncunun Türkiye’ye gelmek istemesi üzerine Aston Villa’ya resmi teklif götürülmesi kararlaştırıldı. Bir yandan Carew konusunda girişimlerini sürdüren sarı lacivertliler, ismi gizli tutulan aralarında Güney Amerika’dan da adayların olduğu birçok futbolcuyu da listesine aldı. F.Bahçe yönetiminin hafta içinde transferi bitirmeyi planladığı öğrenildi.
Hürriyet