1 ile 30 arası toplam 1115 sonuç

Konu: Fenerbahçe Transfer Haberleri (II)

Hybrid View

Nesil
    2005
    Yer
    istanbul

Her zamanki gibi yine transfer haberleri değil takımlar ve ligler tartışılmaya başlanmış tekrar tekrar söylüyorum bunları konuşup tartışabileceğiniz konular var neden gidip oralarda konuşmak yerine burada konuşup ısrarla bu hareketlerinizden vazgeçmiyorsunuz?

Quote Originally Posted by Sekopej View Post
    Eee kim geliyor şimdi, son yorumlara baktım da birşey çıkaramadım transferdeki son durumdan.

Daha net, anlayacağım şekilde konuşur musunuz?
    Quote Originally Posted by Jesus_FB View Post
    Her zamanki gibi yine transfer haberleri değil takımlar ve ligler tartışılmaya başlanmış tekrar tekrar söylüyorum bunları konuşup tartışabileceğiniz konular var neden gidip oralarda konuşmak yerine burada konuşup ısrarla bu hareketlerinizden vazgeçmiyorsunuz?
    Bu da yeni moda sanırım.

Yönetimin yerinde olsa Appiah'ı iyi bir fiyata satıp, Deivid'i de bedelsiz de olsa gönderip, Zigiç'i alırdım. +1 olarak da Mateus'u koyardım.

4-1-2-1-2 şeklinde kadro sürerdim kolay maçlarda:

Serdar, Önder, Edu, Lugano, R. Carlos, Aurelio, Ali Bilgin, Uğur Boral, Alex, Zigiç, Kezman

Zor maçlarda ise 4-2-2-1-1 şeklinde bir dizilişle ve kadroyla çıkardım:

Serdar, Önder, Edu, Lugano, R. Carlos, Aurelio, Deniz/Selçuk, Ali Bilgin, Uğur Boral, Alex, Zigiç
    Son yorumum bu şekilde, transferlerle ve olası kadroyla alakalı, yani daha nerde yapabilirim bu yorumu, kestiremiyorum.

Direkt transferi haberi verip geçelim istiyorsanız kimse burayı gelip de okumaz, zaten haberleri gazete sitelerinden veya taraftar sitelerinden okuyabiliyoruz, esas önemli olan kişilerin transferlerle ilgili yorumları bana göre.

Mesaj Yetkileri