Ben sana demiyorum Emrah abi imamıma diyorum.
Printable View
Ben sana demiyorum Emrah abi imamıma diyorum.
Hadi Zico sok artık Semih'i çıkar Kezman'ı...
CKR oyunda
zico hataları yine çok var galiba.....
Oley colin cazım
Ali'yi de soktu iyi oldu. Moral bulması gerekiyor...
Ali bence cok top kaybediyor..Ayagında cop top tutuyor..Harbiden ne kadar az seyirci var..
Bu maç böyle biter.A.Gücünün gol girişimi bile yok...
Fenerbahçe diğer lig maçlarından daha iyi oynuyor bu maçta.(Bu arada golde ne çabuk Youtube'a düşmüş.)
Memo nerden bulduun olm golü maç bitmedi :D
iyi ya güzel atmış:)
fenerbahce en sonunda kazanıcak gibi....
Gooooool !
Dk.90 Ali Bilgin.
2-0 oldu.
Gooooooooooooool Ali bilginnnn
2-0 oldu Ali Bilgin
2-0 oldu dk_90....
En sonunda kazanacaklar aha golde attılar:D:D
Galibiyete ragmen zico hatarları yine cok vardı galiba..örnek kezman
Ali kendine geliyor:)
900. galibiyet hayırlı uğurlu olsun.
Tebrikler Fenerbahçe.Ligde sonunda kazandılar...A.Gücü çok kötü oynadı.Atak bile yapamadı.Cska maçında başarılar...
Bu maçta fena değildik takım en azından diriydi paslaşmalarımız çok iyiydi ... Roberto Carlos'u izlemek yine zevkti bizim için
en sonunda:D
tebrikler Fenerbahçe...
maçı seyretmedim o yüzden fener hakettiği veya haketmediği bi galibiyet aldı şeklinde yorum yapamayacağım ama kara bulutları biraz olsun dağıtan bi galibiyet aldığı kesin.. tebrikler diyelimm
2.Yarıda yine "0" bir futbol var sahada.Ne ankaragücü ne fener...
FB 90.dakkada attı.2-0 bitti.
Maçta futbol denen bişey yok.
Önemli olan 3 puandı net bi skorla aldık mutluyuz
birkaç sayfa önce birşey demiştim onu hatırlatıyim:)
Nerede Kezman'ın 25 gollük sözü? O sözü vermiş olan bir golcü bu maçta hat-trick yapması lazımdı ! Belki fazla uçtum biraz. hat-trick falan ne yaptın sen diyebilirsiniz? en azından bir 2 gol atması lazımdı. Kezman ile nereye kadar?
roberto carlos u seyretmek buyuk bir zevk.ona ihtiyar diyenler maci bastan sona bi seyretsin.900.galibiyetimizde hayirli olsun insallah bu galibiyetle bi seri baslar.
Bu maç ligdeki çıkış maçımız olur.
İlk yarıda oynanan futbol güzeldi.Fenerbahçe tempolu ve baskılı oynadı.Sonuç olarak golüde bulduk.
Ancak ikinci yarıda futbol adına hiçbirşey yoktu nerdeyse.
Sıra CSKA'da.
Sahada futbol yoktu. Oyuncular kendinden bezgindi. Ama skora gitmesini bilen bir Fenerbahçe maçıda kazandı. MKE Ankaragücü kaleyi bulan sadece bir şutu var. Ankaragücünün berabere kalması bile rakibin atacağı goller belli edecekti. Fenerbahçe haklı bir puan aldı.
Kezman bu takımda hala ne işi var? Maç boyunca ne gibi bir katkısı var. Sezonun belki en net pozisyonu dışarı atmayı başardı. Beğenilmeyen, istenmeyen Devied bu takıma katkısı daha fazla olduğu artık herkes tarafından görülmüştür.
Carlos için bitti diyorlardı. Yaşlı oyuncu koşamazl diyorlardı. Hafta için gece alemine gitti. Carlos hovardalığa geldi diyorlardı. Bu gün yarı sahayı koşarak attığı depar herkese yeterince bir yanıt oldu.
Hakem(ler) gene kendini gösterdi. Üç penaltımız verilmedi. İlk pozisyonda; Carlos sağ ayağına yaplın darbe penaltıydı. Çünkü sağ ayak ceza sahası içindeydi. İkinci pozisyonda; Kezman topa vurarken oyuncu tarafından engellenip yere düşürülüyor, hakembu sefer rakibe faul yapıdlığını söylüyor. Üçüncü pozisyonda belki tvden çok net gözükmüyor bende düşündüm ve penaltı olduğuna karar verdim. Alex'in pozisyonda rakip el ile oynadı. Artık ne zaman penaltı atarız merak ediyorum. Ama biz atmadan kazanmayı bilmeliyiz.
geçen haftalara göre daha iyi olsakta ben umut veren bir futbol göremedim maalesef bu futbol bizi nereye kadar götürür belirsiz
Fenerbahçe iyi oynamadı ama kazanmayı bildi. Kezman'ın bu takımda işi ne ??? Resmen bitmiş bu adam. Güyya 25 gol atacaktı ligde.
Maçın sıkıcı geçtiğini söylemeliyim.Ama Fenerbahçe haketti.Ankaragücü'nde ben hiç kazanma hırsı göremedim.
Fenerbahçe nin ihtiyacı oLan bir gaLibiyetti ve herşeye rağmen aLdı.
Bence Kezman'in pozisyonu konusunda yaniliyorsun. Benim gordugum kadari ile rakibine sarilip, rakibini yere indiren Kezman. Bu konuda Kezman bir cok kisiyi yaniltiyor cunku olmayan pozisyonlarda kendisini yere atip itiraz eden bir futbolcu.
Hakem benim gordugum kadari ile bir kac sari kartlik pozisyonu da atladi. Aklimda ozellikle kalan Edu'nun Bebbe'yi dusurdugu bir pozisyon var. Bunun disinda hava toplarinda herhangi bir faul olmasa da bir kac defa topu kaybedenin lehine faul caldi. Vasat bir hakem izledik bence.
Genel olarak bir degerlendirme yapmak gerekirse:
Ankaragucu yaratici degildi. Tek amaclari topu Bebbe'ye verip, onun driplingleri ile rakip defansini yipratmakti. Bu konuda Fenerbahce defans ve orta sahasi iyi yardimlasti ve Bebbe'nin pozisyon yaratmasina izin vermedi. Fenerbahce defansi ile bire bir mucadele edebilecek ancak yavas olan bir Mustafa Ozkan'in arkaya sag kanatta oynamasi Fenerbahce'nin sol kanadinin arkasina atilacak toplarda Ankaragucu'nun etkili olmasini engelledi. Ahmet Dursun ve Bebbe ayaklarinda top tutamayinca onlara atilan her top Fenerbahce atagi olarak sonuclandi.
Fenerbahce normalden cok farkli oynamadi. Defansta yardimlasma daha iyi gorundu ancak bunda Ankaragucu oyuncularinin ozellikle top kontrol etmede cok
yavas olmasi, Fenerbahce orta saha oyuncularinin cabucak Ankaragucu oyuncularindan topu kazanmalarini sagladi. Bir bakima Ankaragucu, Fenerbahce defans ve orta sahasini yayamadi. Bunu Fenerbahce'nin iyi oynadigi icin boyle olmus gibi degerlendirmek de mumkun ancak defansa cekilen, nispeten daha mahkum oynanan dakikalarda Ankaragucu oyunu yayabilecek teknik kapasiteye sahip olsa gectigimiz haftalardan cok farkli bir mac izlemezdik.
Fenerbahce'de topu ileride tutabilen bir oyuncu yok. Ankaragucu'de yaratici olamadigi ve duran toptan gol yedikten sonra iyice acildigi icin Fenerbahce kontra ataklarla bol bol pozisyon buldu. Ancak bu yaniltmasin. Fenerbahce'nin oyun stili ve kadrosu tek yonlu. Kontra ataga dayali bir sistem, rakip ustunde baski kurmakta zorlanan bir sistem. Oyunu kendi sahasinda kabul eden, kendi yari sahasinda top kapip gole gitmeye dayali bir sistem. Ise yarayacagi maclar tabii ki olacaktir, ozellikle eger Fenerbahce bir duran top ile gol bulabilirse, kontra ataklarla cok can yakar.