-
Sahada futbol yoktu. Oyuncular kendinden bezgindi. Ama skora gitmesini bilen bir Fenerbahçe maçıda kazandı. MKE Ankaragücü kaleyi bulan sadece bir şutu var. Ankaragücünün berabere kalması bile rakibin atacağı goller belli edecekti. Fenerbahçe haklı bir puan aldı.
Kezman bu takımda hala ne işi var? Maç boyunca ne gibi bir katkısı var. Sezonun belki en net pozisyonu dışarı atmayı başardı. Beğenilmeyen, istenmeyen Devied bu takıma katkısı daha fazla olduğu artık herkes tarafından görülmüştür.
Carlos için bitti diyorlardı. Yaşlı oyuncu koşamazl diyorlardı. Hafta için gece alemine gitti. Carlos hovardalığa geldi diyorlardı. Bu gün yarı sahayı koşarak attığı depar herkese yeterince bir yanıt oldu.
Hakem(ler) gene kendini gösterdi. Üç penaltımız verilmedi. İlk pozisyonda; Carlos sağ ayağına yaplın darbe penaltıydı. Çünkü sağ ayak ceza sahası içindeydi. İkinci pozisyonda; Kezman topa vurarken oyuncu tarafından engellenip yere düşürülüyor, hakembu sefer rakibe faul yapıdlığını söylüyor. Üçüncü pozisyonda belki tvden çok net gözükmüyor bende düşündüm ve penaltı olduğuna karar verdim. Alex'in pozisyonda rakip el ile oynadı. Artık ne zaman penaltı atarız merak ediyorum. Ama biz atmadan kazanmayı bilmeliyiz.
Mesaj Yetkileri