Aslanım Kewell.Oh be rahatladım .
Printable View
Aslanım Kewell.Oh be rahatladım .
Goooooooool. Kewell girdi ve attı golünü. Helal olsun.
Edit: Of Of Of, Aykut mükemmel çıkardı.
girer girmez attı kewell golünü hasan şaşın ortasında gerçekten enfesti
girer girmez attı kewell .. ama hasan şaş'ın payı çok büyük.
İşte Galatasaray bu... Görmek istedigimiz takım 2. yarı döndü. Böyle devam.
M.Eren mükemmel vurdu :)
Nondaaa 2-0. Mükkemmel bir plase.
Kewell harika açtı oyunu. Nonda golü buldu. Helal olsun :)
Golll Nonda...Çok güzel bir gol oldu hazırlanış itibarı ile..
Nonda hayat onda işte bu 2-0 oldu rahatladık:)
Gooolllllll.Kewell asist,gol Nonda.Kewell oyuna direk etki etti.Aslanlarım benim...
Aydın'ı alsın oyuna Lincoln'ün yerine ..Kewell'ı Lincoln'ün olduğu yere çekip..
Galatasaray golcü arıyorda. Nonda'dan iyisini bulmak çok zor. Galatasaray'a gelmiş en iyi yabancı golcülerden birisidir. Bu yıl ligde gol krallığında aday olacağını düşünüyorum.
Kewell girdi 1 gol 1 asist . Oz Büyücüsü ...
Of of ne dripling attı Kewell.. Çok beğendim bu Kewell'ı muhteşem döndü Kewell sahalara..
Kewell bi rahat dur :D
hayri kewell şov devam edecek
Yalnız spikeri hiç beğenmedim sürekli Glatasray diyo onu anlatıyo sanki sahada Kayseri diye bir takım yokmuş gibi davranıyor.
Mehmet Topuz attı, 2-1 oldu.
Gol Mehmet Topuz 2-1 oldu güzel attı
İlhan Purovic dedi bir kere duydum :D
Maça heyacan geldi. Topuz'un golü.
Saçma sapan bir gol yedik, Meira arkaya adamı çok fena kaçırdı, ilk arkaya yollanan top gol oldu. Dikkat etmek lazım uzatma dakikalarında.
Aykut kolayca kurtardı topu, çok tehlikeli pozisyonu zararsız atlattık. Aman dikkat, gol fırsatı vermeyelim.Tehlilkeli geliyorlar.
Tebrikler Galatasaray, bu kupayı 11. kez kaldırdı. Zevkli mücadeleydi. Kayserispor'u çok iyi gördüm. Bu sezon büyükleri çok zorlayacak.
Maç bitti.Bence maçın hakkı beraberlikti.İlk yarı Kayseri, ikinci Galatasaray iyi oynadı ama sonuçta yıldız oyuncularıyla Galatasaray kazandı.Tebrikler..
Ve SÜPER KUPA GALATASARAY'IN .
Cangele'nin yokluğuna rağmen çok iyiydi Kayserispor..Önümüzdeki sezon çok iyi işler çıkaracağa benziyor Kayserispor takımı...
Takımımı kutlarım..:) 2. Yarı çok iyi pozisyonlar bulduk ve gollerimiz atıık..
Kupa bizim.. :D
Son dakikadaki korneri attırmadı hoca.
KeweLL kazandırdı kupayı desek yeridir.:)
Kupa bizim tebrikler Aslanlar!!!
Tebrikler Glatasaray.Kayseri de çok iyiydi bugün ligde bu sene güzel işler yapacaklar gibi.
kewell oynarsa maçı alabilir demiştim haksız çıkarmadı oz büyücüsü..:) Nonda büyük oyuncu monacodaki oyununu oynuyopr..
Kayseriye yazık oldu ama iki takımada tebrikler
Tebrikler Galatasaray..3 Büyüğünde Süper Kupası Oldu..:)
2. Yarı sazı elimize aldık, Kewell girdi büyüsünü yaptı. İlk golde Hasan Şaş resitali vardı :) Kewell da güzel bir kafa vuruşu ile golu buldu. 2. golde de Kewell cok güzel pas attı Nonda'ya. Nonda caprazdan karsı karsıya kalınca dedim tamam abanır top dışarda; ama Nonda cok güzel bi vuruşla golü buldu :) Bunun için Steau macı öncesi özel olark calıştırılmış meyvesini aldı. İlk yarı cok kötüydük, 2. yarı biz oynadık. Kewell ın oyunu beni cok sevindirdi umarım böyle devam eder...
#19 The Wizard of OZ ...
Tebrikler Cimbomum...
kimsenin dikkatini çekmeyecektir ama hakem büyük bir hata yaptı. ilk yarı tehlikeli bir noktadan yapılacak serbest vuruşta düdüğümü bekle dedi Galatasaray'a ve o pozisyonda Lincoln sarı kart gördü. serbest vuruş sırasında yapılan oyuncu değişikliğinde de bu aslında yapılması gereken bir şey ve Selçuk Dereli bunu es geçti. yediğimiz golün özrü yok, çok ucuz bir goldu gerçekten ve son dakikaların stresli geçmesine neden oldu.
Kewell şayet bu performansını sürdürürse Arda'yla beraber sahada olduğunda durdurulması imkansız kanat varyasyonları yapabilirler, sanırım yıllardır özlediğimiz stilde bir oyuncu kazandık (aman nazar değmesin). sadece üç hareketle Kayseri'nin sağ tarafını felç etti Kewell, ayrıca sarı kartlık bir pozisyon olduğu halde yere düşmemesi ve atağa devam etmesi de bütün herkese ders niteliği taşıdı takımda. Hasan'ın hırsını ve istekli oyununu çok beğendim, biraz da kafasını kaldırmayı öğrense mükemmel bir oyuncu olacak aslında ama bu yaştan sonra Hasan budur diyip kabul edeceğiz. Lincoln istekliydi ama açıkcası resmen takımın el freniydi. bu adam bir türlü yaramadı bize. Ayhan benim sahada en çok beğendiğim 2. adamdı açıkcası, bunda benim Ayhan'ın oyun tarzını beğeniyor oluşumun büyük bir etkisi vardır ama kabul etmek lazım ki sahada olduğunda diğer orta saha oyuncuları çok daha kendilerine güvenerek oynuyorlar çünkü biliyorlar ki hata yapsalar kapatacak bir Ayhan var. en beğendiğim oyuncuysa sadece son yarım saat sahada olsa dahi güzel futboluyla Kewell'di. Nonda'da topla buluşturulduğunda ne kadar etkili olabileceğini gösterdi bize, bu adamı düzgün bir şekilde beslersek yeni bir forvete filan ihtiyacımız kalmaz.
2. yarıdaki gibi presli oyunumuzu, kısa ve hızlı pas yaparak ileriye çıkışlarımızı 90 dakikaya yansıtabilirsek şayet rakipleri titretecek bir takım oluruz ve biz taraftarlar da yıllardır özlediğimiz Galatasaray'ımızı görebiliriz böylece. tek sorun yukarıda dediğim gibi Lincoln problemi ve bunu da bir şekilde çözmek lazım artık...
Kötü futbol, 3 pası ileride yapamayan, bal yapmayan arı Galatasaray.
50.dkdan sonra kendi sahasından çıkamayan, korkak, ürkek, hep topu dolduran Kayserispor.
Hiç kimse karşı çıkmasın, Fenerbahçe ve Beşiktaş olsaydı ilk yarı 3lük olurdu Kayserispor.
Ahlar vahlar içinde geçer sezon böyler giderse Galatasaray'da..
Rezalet futbol, Ş.L. için çok kötü, kötü ötesi potansiyelli bir tablo.
İçlerinden ise altın gibi parlayan bir genç, Abdullah Doruk..
Arkadaşa katılıyorum...Kazandık, centilmence tebrik edin. İlk yarıda kötü olduğumuzu da kabul ettik. Diğer Fenerbahçe'li arkadaşlar neden düşmanca yazmadılar acaba ? Onlar da Fenerbahçe'li değiller mi. Bu iş centilmenlik ve sindirip sindirememe meselesi bana göre. Sindiremeyenler de böyle mesajlar yazarlar. Neyse uzatmadan maçla ilgili yorumlarımı yazayım...
İlk yarıda çok etkisizdik ve Kayseri'nin üstün bi oyunu vardı. O kaçan goller de biraz tecrübe biraz da yetenek eksilikliğinden kaynaklandı bence. İkinci yarıda bambaşka bir Galatasaray vardı sahada. İyi pres yaptık Kewell'ın girişi 2 gol getirdi. Son dakikalarda da Kayseri haklı bir pres yaptı ve gol buldu. Onun ardından pres devam etti ancak tecrübe konuştu diyorum ben...
Orası öyle olabilir ama her sezona da öyle başlamak zor, biri baştan mağlubiyetsiz giderse bu kadar genç oyuncu çok zor devamlılık sağlar, geriden yakalar.
Ayrıca bu yenilgi değil, yenilgi de olsa sistem olur, pas trafiği olur, yok Galatasaray hiç değişmemiş, hatta geriye gitmiş geçen seneden.
İlk yarı çok sıkıldım, koltuğu tırlamadım zorla izlemek için..
Bırakın, ben görüyorum hepsini, takımınızı körkörüne savunmayı bırakın, var mı burada Galatasaray iyi oynadı diyebilecek biri? :)