hocam Alex diyorum =) sana yazmak için girmiştim ama önceden yazdığını gördüm =) totem yaptın ama sen biliyorum :p
Printable View
Güiza'yı oynatın diye ağlıyordum pc başında haftalardır. Bu adam o hırsla gol atacak diyordum. Helal olsun ulan Güiza. Helal olsun okçu.
güiza destan yazdı resmen. futbol tanrıları bizden yana!
Guiza canlı yayında hüngür hüngür ağlıyor.
Güiza Gol Sevincini Engelli Vatandaşlarla Paylaştı Sanırım ve Golden Sonrada Olduğu Gibi Röportajda Ağlıyordu .. Helal Olsun Okçu ...
Ölümümüz herhalde Fenerbahçe yüzünden olacak. Ya sevinçten ya üzüntüden ya da bu dengesizlik yüzünden birgün kalp krizi geçirip yığılacağız. Trabzon kaybetmiş maçı, kazanırsak liderliğe yükseliyoruz. Rakip ligin bana göre en zayıf takımı olan Bucaspor.
Maçtan önce ufak bir tedirginlik olsa da hepimiz rahatız ama öyle bir ilk 55 dakika izliyoruz ki sanki Fenerbahçe hedefsiz kalmış bu maça da öylesine çıkmışız gibi. Bucaspor artık küme düşmeyi kabullenmenin verdiği rahatlığıyla iyi kapanıyor ve kontralarla Fenerbahçe'yi zorluyor. 55. dakikadan sonra Gökhan'ın sağdan bindirmelerinin başlaması, penaltı golünden sonra takım ateşlendi ve sonucunda Kaptan, Kral, Komutan, General Alex'le tekrar maça tutunduk. Yaklaşık 1 senedir doğru düzgün forma giymeyen Güiza'nın ayağına gelen ilk topta golü bulması muhteşemdi. Santos da son noktayı koydu. İlk 55 dakikadaki takımla kalan 35 dakikadaki takımın aynı takım olduğuna inanmak çok güç.
Bu akşam bu maçın çok ilginç yanları vardı. Semih ileri uçta oynadığı 70 dakikada sıfır katkıyla oynarken sağ kanada geçince etkili olmaya başladı. Semih cezasahası golcüsü olmasına rağmen asıl bölgesinde başarılı olamıyor ve hiç alışık olmadığı sağ kanatta iyi işler yapıyor.
Bu akşam maçın yıldızı Alex'tir. Ancak Alex'ten sonra Emre attığı muhteşem gol ve ortasahadaki katkısıyla çok iyidi. Stoch oyuna girdikten sonra kendine hayran bıraktırdı. Aykut hoca Stoch'u daha erken oyuna almalıydı. Rakibi çözebilecek en etkili oyuncularımızdan biri Stoch'tur; dar alanda çok iyi adam eksiltiyor. Takıma eğer ısınırsa ben Stoch'un önünde çok parlak bir gelecek olduğunu düşünüyorum. Mehmet sahanın her yerindeydi, her zamanki gibiydi.
Bu maç hem bizlere hem de Trabzonspor'a önemli bir ders verdi. Dün Trabzonspor puan kaybedince Trabzon taraftarı 3 puan önde olmalarına rağmen şampiyonluk yarışından koptuklarını düşündüler. Bizler de artık önümüzde kalan 5 maçı da alıp şampiyon olacağımıza inanıyorduk ve bu maçın bu kadar zor olabileceğini tahmin etmedik. Ligin en zayıf takımı Fenerbahçe'yi bu kadar zorluyorsa kalan maçlarımızın hepsi birbirinden zor demektir. Fenerbahçe bu akşam kendi sahasında oynar gibi oynamasına rağmen bu kadar zorlandı. Durum 3-1'ken Buca 1 tane daha atabilse maçın dönmesi imkansız. Veya 2. golü 10 dakika daha geç bulsak yine dönmesi çok zor. Bu maçtan sonra hem Fenerbahçe'nin hem de Trabzon'un kalan maçlarda puan kaybedebileceğini düşünüyorum. Bu maça kadar Trabzon'un da bizim de kalan haftalarda kayıpsız gidebileceğimizi düşünüyordum.
Emre'nin golü güme gitmesin. Son dönemlerde izlediğim en güzel gollerden biriydi.
Bucaspor'u da kendi takımımızı da tebrik ediyorum.
Dürüst olmak gerekirse Alex konusunda totem yapmamıştım. Zaten şu transfer işiyle ilgilenmesine bozulmuştum. Bir de ilk yarı bu sezonun en durgun Alex'ini görünce... Hoppalaaaa dedim. Hele yediğimiz goller bıçak yarası gibi acıtınca haliyle saracak yer aradım ve Alex'e "sahada yok" dedim. Beni duymuş gibi cevap verdi. :)
Semih konusunda ise şakayla karışık totem yaptım. O da asist yaptı. :p
Bu maçı böyle kazandıkları için oyunculara yazıklar olsun. Ne deyim yani şu sezon bir maçımızıda rahatça kazanıp koltuğumuzda yayılarak izleyelim. İlla bi aksiyon yaşatacaklar millete. Neyse bu maçı kazanıpta şampiyonluğu kaybedersek o zaman bırakırım takım tutma işini felan. 1 olur 2 olurda 3 artık fazla gelir.
İlk yarıda Yobo-Lugano bizi bitirdi,ikinci yarı Stoch-Alex kurtardı ne zor şu stresi yaşamak ya,biz böyleysek futbolcular haklı bilader tebrikler fenerbahçem :)
Güiza'ya helal olsun adam o kadar oynamadı sakat kaldı ama girdi attı gölünü. Güiza o kadar makara konusu oldu ama attığı gollere bakınca çoğu çok kritik goller. Bursaya kaptırdığımız şampiyonluk gitmese en büyük paylardan birisi Güiza'nın olurdu eminim.
Bursa maçıydı tribünler Semih Semih diye bağırdı yapma Daum dedim yapma çok rahat gelirler Güiza müthiş basıyordu ileride çıkamıyordu adamlar Semih girdi dolandı ortalıkta adamlar rahat rahat geldiler şampiyonluğu kaybettiğimiz maç olarak görürüm o maçı.Bunu daha önce de yazmışımdır.
güiza'nın galatasaray'a topukla attığı bir gol var ki isteyerek vursa gol olmazdı.
Savunmanın bu kadar aksamasının iki temeli var:
1- Yukarıda yazdıklarım.
2- Zeminden kaynaklı sertlik ve mücadele eksikliği... Bu oyuncuların böyle kötü zeminde maksimumlarını ortaya koymaları çok zordu.
Tabii hepsinin temelinde rahat kazanırız duygusuyla sahaya çıkmak yatıyor.
Özeti veren bir site var mı ?
İzmir'e İzmir plakasını yazdık demiş bir arkadaş: 3-5 (35)
Bir günde iki İzmir takımını yendik diye eklemiş. (Arkas ve Buca.)
İzmir'de olup da şu maçı izleyememek yanarım yanarım buna yanarım. Helal olsun, şampiyonluk geldi. :)
Acunn.com veriyo diye biliyorum sanırım web haklarını almış Acun siteye ekleniyo geniş özetleri felan maçların...
Bugünki rezillikte, Buca'yı hiç mi hiç ciddiye almamanında etkisi çok çok büyük oldu. Forumda bile herkes fark bekliyordu ama 3-1 den sonra herkesin umudu kaybolmuş ve bir facia yaşamanın korkusu vardı.
Fenerbahçe böyle bir maçtan sonra artık şampiyon olacaktır. Tebrikler...
Güiza'nın gol atmasına gerçekten çok sevindim. :)
Bu maçı izledikten sonra 33.hafta İstanbul'a gelmek bana farz oldu ...
Güiza'nın ağladığı röportajı istiyorum var mı yahu?
Quote:
Bucasporlu Musa Aydın maç sonrası yaptığı açıklamada, "Maç içinde Emre'yle sürekli diyaloğum oldu. Onun saha içinde ne kadar çirkef olduğunu herkes biliyor. Rakiplerine adam gibi davranmıyor, her türlü pisliği yapıyor, aşağılayıcı sözler söylüyor. Maçta öne geçince sustu ama mağlupken sürekli konuştu. Yakıştıramıyorum." diye konuştu.
"BANA ADAMLIK ÖĞRETEMEZ"
Emre Belözoğlu ise Musa Aydın'a, "Musa bana adamlık öğretemez. Bu konuların sahada kalması taraftarıyım. İnşallah Musa ile daha uzun yıllar karşı karşıya oynarız. Saha içindeki atmosfer biraz farklı oluyor. Musa'dan biraz anlayış beklerdim" şeklinde cevap verdi.
Emre çok güzel kendine yakışır cevabı vermiş , Musa önce söyleyeceklerini cesur olup ağzını kapamadan söylesin
Saçları kestirmek şart oldu. Aşırı derecede saçlarımda beyaz var yani. Milletin saçına aklar dertten düşer bizim payımıza Fener düşer (: . Ne kadar ağlasakta sövsekte her ne kadar saçlarıma bu yaşta aklar düşüp yaşlansamda ben yinede razıyım Fenerle yaşlanmaya...
sergene göre maçın adamı guiza:D
Teknik ekip bu maçta yediğimiz golleri iyice incelemeli. Yediğimiz ilk golde Yobo, Santos ve bir oyuncumuz daha var; üçü de Musa'nın arka direğe koşusunu izliyor. İkinci golü bana göre Volkan çıkarmalıydı. Üçüncü golde defans oyuncularımız rakibe o şutu çektirmemeliydi. İBB gibi kontra uzmanı bir takım Buca'nın ödetemediği bedeli ağır ödetir.
ilk iki golde de lugano'nun bariz hatası var. bugün rezalet oynadı. son golde de yobo gerekeni yaptı ama yetişen olmadı.
Güiza'yı dikkatli bir şekilde izlerseniz attığı gollerin yarısından fazlası zor gollerdir.
www.acunn.com
Ediz'in pozisyonunu hakem bir açıklasın . Ediz orada elini neresine koyacak ? M.Merk açıklamasını yaptı . Başka birşey demiyorum . Bu sene şampiyon ANADOLUDAN
Her hafta Buca maçını izleyen biri olarak açık söylemek gerekirse Buca her zaman ki oyununu oynadı, yani ne 3-1 öndeyken teşviklenmişti ne de 5-3'ken yatmıştı. Attığı goller Buca'ya has goller yedikleri de :D zaten böyle olmasa potada olmazdı. Fenerbahçe dersine hiç mi hiç çalışmamış bu dakika'dan sonra Şampiyonluğu ancak Fenerbahçe kendi kaybeder.
Aykut'un daha dikkatli olması gerek şansınız her zaman yaver gitmeyebilir, işi şansa bırakmamak gerek.
Tebrikler Fenerbahçe yine kazandı.Adamalr bulduğunu atıyor ve kazanıyor herkes biz değil.Alex Alex Alex ya bu adam tartışmasız kral abi.Benim gözümde Fener değil Alex şampiyon.Şampiyon kim olursa olsun üzülmem ama biz şampiyon olamassak ş.l'inde ön eleme oynayacağız ona üzülüyorum:)